Tourism X Games Zimní Tourism X Games OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Skupina 1 Vize přestane být snem… KONCEPCE REVITALIZACE MĚSTA AŠ.
Advertisements

NORTH BOHEMIA CONVENTION BUREAU, o.p.s. (NBCB) obecně prospěšná společnost, založena na podporu zařazení Libereckého kraje a města Liberce mezi prestižní.
„ MNOHO LIDÍ SE DOSTALO D Á L, NEŽ MOHLI, PROTOŽE SI O NICH NĚKDO JINÝ MYSLEL, ŽE MOHOU.“ Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s.
2. část Zařízení zajišťuje praní prádla, úklid společných i bytových prostor. Zejména uživatelé pobočky jsou podporováni v nácviku péče o domácnost.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I Školení pro uživatele portálu.
- ELSA - mezinárodní zkouška z anglického jazyka na Slovanském gymnáziu.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Workshop dne prezentace projektu. Problematika rovných příležitostí patří mezi prioritní oblasti v politice EU. Spadá se tedy i rovnost mužů.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Nástroje a prostředky CCR VM k podpoře cestovního ruchu Ing. Zdeněk Urbanovský Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, o. p. s. Výroční konference cestovního.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Cíle a činnost SUUK. KDO JSME? o Největší studentská organizace na UK o Zastupujeme 32 spolků UK ze 17 fakult Univerzity Karlovy o Naší hlavní činnosti.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
Setkání zástupců 1. ročníků
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Dokument KAP MSK - obsah
Národní program podpory cestovního ruchu
Worklife Balance ve společnosti HEINEKEN Česká republika
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Moravská Ostrava, Ostrava
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Platformy projektu KAP LK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
Jak ulehčit mladým rodičům – denní péče o děti z pohledu zaměstnavatelů a rodičovských iniciativ Rosa Hochschwarzer Zemské sdružení.
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Moravskoslezský kraj – využití areálu Bílá
Pracovní porada Pracovní list.
Název vzdělávacího materiálu
Pracovní porada Pracovní list.
Vznik pracovního poměru

Název vzdělávacího materiálu
Dobrá praxe Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Úvodní a seznamovací hry
EU_32_sada 2_08_PV_Podnebí, podnebné pásy_Duch
Technologické inovační centrum
Chytrá řešení od společnosti E.ON
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
GrünRaum-Zhodnocení zelených prostor, ATCZ71
Tak co POKÉMONI?! Jste v pohodě?
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Realizace akreditovaného Kurzu vysokoškolské pedagogiky
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
Rozvoj portálů cestovního ruchu
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Sebehodnocení školy z pohledu zřizovatele (obce)
Role ČEB při realizaci exportní strategie
Dny nad Prahou výzva MMR, podprogram Podpora obnovy a rozvoje venkova
Konference ke čtenářské gramotnosti Spolupracující partneři
Aktuální informace o projektu IKAP
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Škola v přírodě - hotel SRNÍ 2. A, 2. B a 3. C
Akční plán - plánované společné aktivity
Destinační management TO Těšínské Slezsko
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Krajský úřad Jihomoravského kraje
MATEŘSKÁ ŠKOLA Pardubice - Dubina, Erno Košťála 991
Transkript prezentace:

Tourism X Games Zimní Tourism X Games 2017

OBSAH 1)Kdo jsme 2)Zimní a Letní Tourism X Games )Řekli o Tourism X Games 4)Pozvání na Zimní Tourism X Games 2017

Tourism X Games Tourism X Games je sportovně - vzdělávací akce pro subjekty z oboru cestovního ruchu. Cílem této akce je propojit profesionály působící v oblasti cestovního ruchu při neformální celodenní sportovně - vzdělávací akci tak, aby se mohli nejen vzdělat, změřit síly ve sportovních kláních, ale zejména probrat s kolegy z oboru novinky, trendy a hlubší spolupráci. Žádná bilaterální jednání, semináře, veletrhy či kongresy, nýbrž krásná příroda, sportovní oděv a řada adrenalinových sportů. Druhý ročník X Games nabídl širokou škálu aktivit, z nichž lze zmínit například tubing, lukostřelbu, horské koloběžky nebo slalom na mountain bordu. Slavnostní vyhlášení vítězů s dalším večerním programem a ochutnávkou vín pak nabízí příležitost rovněž pro networking a budování nových pracovně-přátelských vztahů. Jedinečný formát eventu CS napříč celým odvětvím cestovního ruchu Platforma pro neformální setkání profesionálů v turismu V ROCE 2017 MÁTE JEDINEČNOU MOŽNOST ZAPOJIT SE JIŽ DO 4. ROČNÍKU TOURISM X GAMES.

Kdo se účastní?

PCO Zimní Tourism X Games 2016 – skiareal Ještěd Celková účast 32 týmů dohromady 136 osob (soutěžící a fanoušci z jednotlivých týmů).

PCO Letní Tourism X Games 2016 – Kouty nad Desnou Celková účast 34 týmů dohromady 147 osob (soutěžící a fanoušci z jednotlivých týmů).

Řekli o Tourism X Games „Za náš tým maximální spokojenost nejen se třetím místem, ale i s celkovou organizací zimních Tourism X Games. Společně se již těšíme na letní program, příjemnou atmosféru a naše ostatní kolegy z oboru,“ říká director of sales & marketing. Lukáš Moureček Director of Sales & Marketing Park Inn Hotel Prague Karel Zelený „Je skvělé, že taková akce, jako je Tourism X Games, vznikla a přináší propojení jednotlivých subjektů z cestovního ruchu nenásilnou formou. A mimo to jsem velmi spokojen s umístěním našeho týmu v první desítce,“ uvedl manager KPMG Ondřej Špaček Manager Advisory Services, KPMG „ Děkujeme za výborný a zábavný sportovní pátek včetně dlouhého party time večera, z pohledu účastníka velmi dobře zorganizováno,“ komentuje akci ředitel Německé turistické centrály v ČR. Ředitel Německé turistické centrály

Zimní Tourism X Games 2017

Program Zimních Tourism X Games 2017 Místo konání: Velký Javor a Železná ruda (Bavorsko / Šumava) Datum: 3. – Pátek – den plný sportu a networkingu 10:00 – 18:00 – 6 sportovních aktivit pro 3 členné týmy 40 sportovních týmů z řad subjektů cestovního ruchu Plánovaná účast 150 – 160 profesionálů z cestovního ruchu Sobota – volnočasový program připravený pro účastníky ve spolupráci s Plzeňským krajem Letní Tourism X Games, 8. – , České Švýcarsko

Těšíme se na vás na Tourism X Games! TXGMS s.r.o. IČO: Kontakt: Ing. Filip Remenec Tel.: