Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Advertisements

Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
JJ Mois Année IX. Celostátní finanční konference “Finance pro města a obce z evropských fondů v letech “ IX. Celostátní finanční konference.
Investiční potřeby & dluhové financování Jan Šnajdr Odbor poradenství infrastrukturních projektů Česká spořitelna.
Snížení energetické náročnosti budov – SFŽP Základní škola - plášť Celkové náklady Kč ( ) Dotace < cca Kč Spoluúčast města.
Program zahájení - Petr Pavlinec, KÚ role systémového integrátora - Martin Vimr, PH organizace projektu - Vladimír Kvarda, PH obsazení projektového týmu.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Jednání Pracovní skupiny
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
VaVpI – stav a problémy F. Ježek 22. listopadu 2007.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Novela VŠ zákona - jednání komisí RVŠ a MŠMT Pavel Popela, Marek Hodulík KpSaR a LK RVŠ 9. zasedání P RVŠ, 17. ledna 2013.
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
Projektové procesy.  Podrobné procesní modely (PMBOK)  Zjednodušený procesní model  COBIT.
VYHLÁŠENÍ 1. VÝZVY POPRVÉ V ČESKÉ REPUBLICE Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013 Tisková konference – Zlín
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Postup realizace ROP Střední Morava Konference samospráv Olomouckého kraje Olomouc 27. února 2012.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
Kohezní politika v ČR Kohezní politika v ČR JUDr. Olga Letáčková ředitelka úseku řízení kohezní politiky Poslanecká sněmovna PČR 24. dubna 2014, Praha.
JUDr. Olga Letáčková Aktuální stav a strategie pro období Roztoky u Prahy ROP Střední Čechy.
Akční plán Strategie vzdělávání pro udržitelný rozvoj Materiál je připravován na základě usnesení vlády č. 851/2008, o Strategii vzdělávání pro udržitelný.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Nové podmínky administrace projektů Ing. Zdeněk Bogoč.
KIVS CMS Fórum Další postup realizace KIVS.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
IPRM Kladno-Kročehlavy Aktuální stav realizace IPRM
Seminář pro žadatele k 5. výzvě IROP „ VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE " Ing. Oldřich Hnátek Zadávání a kontrola.
Plzeň, 10. ledna 2013 Rozhodnutí o doporučené variantě Seminář pro zastupitele Strategická studie způsobů provozování a správy VaK města Plzně na období.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Ing. Jan Havránek vrchní ředitel sekce fondů EU Sekce fondů EU 10. dubna 2014.
Ekonomika malých a středních podniků
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje v rámci OP VVV
Interní postupy MAS Brdy
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2014
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Místní Akční Plány rozvoje vzdělávání
Zadávání zakázek žadatelem/příjemcem dotace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ 11. jednání Řídicího výboru IPRÚ
Datum konání: 5. února 2018 Místo konání: Velké Meziříčí, JUPITER club
Nejčastější chyby při kontrole žádosti o dotaci 9
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Informace z 1. ustavujícího zasedání Národní stálé konference
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
3. výzva „kotlíkových dotací“
Transkript prezentace:

Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Program: 1.Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV 2.Jednání zastupitelstev akcionářů + dokumenty ke schválení 3.Poptávkové řízení – administrátor SoN 4.Ostatní

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Kontrola úkolů z minulého jednání ŘV: 1.Dokončit přípravu dokumentů k jednání lednových zastupitelstev – POKRAČUJE 2.Pokračovat v přípravě strukturálního plánu revitalizace – POKRAČUJE 3.Vyhlásit poptávkové řízení na administraci soutěže o návrh – HOTOVO 4.Oznámit jména členů a náhradníků pro hodnotitelskou komisi poptávkového řízení SoN - akcionáři - ASAP

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Dokumenty příplatkové povinnosti ke schválení Žádost o schválení smluvních dokumentů pro financování projektu -. V rámci posledního kola připomínek ( došlo k oficiálnímu vyjádření primátora SML, ve kterém nesouhlasí s nastaveným finančním modelem, resp. s časovým harmonogramem splátek – požadavek zahájit příplatkovou povinnost až v době čerpání/splácení úvěru. Na konci roku odeslána „Analýza realizovatelnosti“ všem zastupitelům LK a SML + panu starostovi MT. Jednání mezi reprezentanty akcionářů a GŘ KNL ( ) – dohoda o úpravě harmonogramu splátek se zahájením v roce Částky, celkový objem i ostatní podmínky beze změny. Proběhla úprava dokumentů Smlouvy o příplatkové povinnosti, Analýzy realizovatelnosti a Manažerského souhrnu. Investiční výdaje v letech 2016 a 2017 spojené s přípravou projektu (SoN a Projektová dokumentace) odhadem ve výši cca 76 mil. Kč + avizované výdaje na administrátora SoN a demolice – Kristiánova (cca 16,5 mil. Kč) budou financovány ze zdrojů KNL. Předložení aktualizovaných dokumentů ke schválení radám a zastupitelstvům – leden nebo únor? Termíny předložení finálních dokumentů.

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Poptávkové řízení – administrátor SoN Vyhlášeno Napřímo osloveno 5 společností + výzva na profilu zadavatele. Konec lhůty a jednání komise pro otevírání obálek Jednání hodnotitelské komise v 5. týdnu (1. – 5. 2.) Nominace hodnotitelů z řad akcionářů (1 + 1 náhradník) – ASAP z důvodu organizace jednání komise. Komise dohromady 5 členů.

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Ostatní: Schůzka se zástupci SML a MML (18.12.) – podmínky a regulace pro SoN – dohoda na přípravě dokumentu popisující základní parametry výstavby a následné vyjádření ze strany města – momentálně v přípravě. Jednání bude pokračovat (leden – únor 2016). Další jednání na téma „cizí zdroje“ – zástupci KB a.s. – diskutovány výhody a rizika jednotlivých produktů (úvěr x směnečný program). Největší riziko úvěru spojeno s výběrem dodavatele v rámci ZVZ. Riziko směnečného programu je především v administrativní náročnosti (většina na straně banky). Bude diskutováno se členy PS financování po přijetí smluvních dokumentů příplatkové povinnosti. SoN – pokračují přípravné práce na st. programu a dalších podkladech pro administrátora. Otázka formulace SoN v souvislosti s koncepcí krajského zdravotnictví. Ovlivní krajská koncepce první etapu projektu Modernizace? Příští jednání ŘV – !

Jednání řídícího výboru – Modernizace KNL Děkuji za pozornost Lukáš Černý – manažer projektu „Modernizace KNL“