 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ANIMACE škol Šumperk, Slovníček pojmů „bruselština“ MAS – „místní akční skupina“ IROP – „integrovaný regionální operační program“ OP VVV –
Advertisements

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Princip financování Jednotkové náklady - náklady na realizaci nebo pořízení jednotky definované obvykle.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE VÝZEV č. 02_16_023 a 02_16_023 Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I.
1. setkání Řídícího výboru MAP rozvoje vzdělávání území SO ORP Nýřany Nýřany
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje CZ /0.0/0.0/15_002/ Regionální stálá konference 27. dubna 2016.
Projekt: Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území ORP Bystřice pod Hostýnem Informace o projektu.. Projekt „Místní akční plán rozvoje vzdělávání na.
PORTÁL MS2014+ URL Aplikace MS Nastavení informačního systému MS Získání přístupových kódů -
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Animace škol (šablony). Termíny Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK) Avízo výzvy – duben 2016 První výzva (vlna) – květen 2016 Právní.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Nejčastější chyby při administraci projektů OPPP a OPPI.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice 2. Setkání Řídícího výboru MAP Neratovice 20. června 2016, MěÚ Neratovice.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
1 Seminář pro žadatele Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 2. výzva – oblasti podpory 1.1 a 1.2 a a 8. dubna 2009KrÚ JMK.
 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – květen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory.
Porada ředitelů SŠ Čerpání finančních prostředků ve školství z OP na období srpna 2015.
Ustavující zasedání Řídícího výboru MAP Tanvaldsko Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na území ORP Tanvald.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Proč je dobré požádat o prostředky ze šablon. Je to jednoduché Není to souboj o peníze – vyjdou na každou školu Žádost o podporu i zprávy o realizaci.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Vyplnění a finalizace žádosti zjednodušeného projektu v IS KP14+ (Informační systém konečného příjemce) Výzva OPVVV 02_16_ , Kralice na Hané.
Řídící výbor MAP Českolipsko od hodin Program jednání: 1) MAP a harmonogram jeho zpracování 2) Volba předsedy ŘV 3) Statut řídícího výboru.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
PŘÍPRAVA PROJEKTŮ NA ZŠ Autor: Jana Bartoňová.  Fondy EU  Programové období  Zkušenosti s projekty v OPVK +dokumenty  Benefit7  Programové období.
Šablony pro MŠ a ZŠ Výzva č. 02_16_022
Problematika šablon pro MŠ.
Národní program podpory cestovního ruchu
Výzva OP VVV 02_16_034 Implementace krajských akčních plánů I.
MÍSTNÍ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ORP Náměšť nad Oslavou
Komplexní systém hodnocení
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Komplexní systém hodnocení
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ V KONTEXTU OP VVV
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Animace škol (šablony)
Podpora krajského akčního plánování
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE IROP, OP VVV, PA/ŠAP Kristýna Žižková
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
SC 3.3 Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Pavla Bártíková
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na území MČ Praha 10, CZ
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
MAP II. MAP Praha 12 pokračuje
Vzdělávání Lokální partnerství Liberec Magistrát města Liberec, 1. březen 2017 Prezentace / akce se koná v rámci projektu "Inkluzivní a kvalitní vzdělávání.
Ochrana a péče o přírodu a krajinu
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Animace škol (šablony)
1. výzva k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu „MAS Lípa pro venkov – IROP – Kulturní dědictví“ VAZBA NA VÝZVU.
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
VÝZVA MAS Č. 3 Z OPZ Poskytování sociálních služeb a poradenství
Dotazníkové šetření II – koncepce a nastavení
Cyklus malého projektu
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Řídící výbor – , hod. Městský úřad Český Krumlov projekt „MAPII – ORP Český Krumlov“ reg. č. CZ /0.0/0.0/17_047/
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Seminář pro žadatele pro výzvu 082
ZŠ Ostrava-Hrabůvka, Klegova 27 příspěvková organizace
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

 OP VVV, MŠMT ČR  Průběžná výzva – 3 vlny (r. 2016, 2018, 2020)  Úroveň reflektující potřeby území = Prolnutí s výstupy z MAP (2. vlna)  Alokace – 4,5 miliardy Kč  Pokrytí – celé území ČR včetně Prahy

 OP VVV  2 – 3 výzvy v průběhu programového období  Dotazníkové šetření – výběr šablon  Min. a max. výše podpory  1 šablona = 24 měsíců  Pokrytí personálních nákladů vybraných pracovníků na 2 roky! (např."asistent pedagoga“)  Zjednodušená forma vykazování u projektů (šablony).

 Schválení šablon – začátek dubna 2016 (vyjednávání s EK)  Avízo výzvy – duben 2016  První výzva (vlna) – červen 2016  Právní akt o poskytnutí podpory – září 2016?  1. zálohová platba (60%) – měsíc od podpisu smlouvy

 RED IZO = 1 projekt = vícero šablon  IS KP14+ - vše v el. verzi  Průtoková dotace = přes zřizovatele  Důležité indikátory  ELEKTRONICKÝ PODPIS !!!

 Metodická pomoc ZŠ a MŠ s výběrem vhodných šablon  Školení pro žadatele a příjemce ZŠ a MŠ  Konzultační činnost při realizaci projektu, např. zadávání veřejných zakázek, povinné publicitě  Metodická pomoc ZŠ a MŠ při zpracování zpráv o realizaci a udržitelnosti projektu, zadávání dat do monitorovacího systému, zajištění správnosti předávaných výstupů,

 Metodická pomoc s vypořádáním připomínek ke zprávám o realizaci  Metodická pomoc při kontrole na místě, při ukončování realizace projektu a při přípravě závěrečné zprávy o realizaci projektu

 Mateřské školy 1. Osobnostně sociální a profesní rozvoj pedagogů MŠ 2. Personální podpora MŠ 3. Usnadňování přechodu dětí z MŠ do ZŠ  Základní školy 1. Osobnostně sociální a profesní rozvoj pedagogů ZŠ 2. Extrakurikulární (mimoškolní) rozvojové aktivity ZŠ 3. Personální podpora ZŠ 4. Spolupráce s rodiči žáků ZŠ

 Ing. Martina Jiříková MAS Lípa pro venkov, z.s. Zbraslavice 2, Zbraslavice tel:

Děkuji za pozornost.