PŘÁTELSKÁ MÍSTA Náskok před konkurencí Širší okruh zákazníků Větší jistota v neobvyklých situacích Snazší propagace Certifikát Českého červeného kříže.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INTERNET PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Služby veřejných knihoven zdravotně postiženým uživatelům PhDr. Ivana Štrossová Hradec Králové 26.března 2001.
Advertisements

Zákon o sociálních službách
KDO JSME SLUŽBY personální management Výběr pracov níků Personální poradenství Vzdělávání Psychologické služby KONTAKT PROFI-MEN, v.o.s. personální management.
Poradenské služby podporující vzdělávání dospělých: realita nebo sen?
Přístupnost prakticky v Seznam.cz
Finanční možností svépomocných skupin
Český červený kříž Oblastní spolek Chrudim
Celní správa České republiky
Senior jako klient sociálních služeb- způsob práce se seniory
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Úloha informačních technologií ve státní správě Robert Hernady Senior Systems Engineer Microsoft.
Vymezení pojmu kvality a její vnímání Projekt OP LZZ CZ 1.04/ / PRAHA 17. – Ing. Zuzana Freibergová Tento.
Principy SPIS pro legislativu eGovernmentu Aleš Kučera – NOVELL eGovernment Expert Forum , ISSS, Hradec Králové.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Denní centrum SVÍTÁNÍ, o.p.s.
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
I sss I nternet, elektronické informační zdroje a s lužby pro o s oby se s pecifickými potřebami v knihovnách Zlata Houšková, Jana Vejsadová Internet ve.
Perspektivy dobrovolnictví při mimořádných událostech a krizových situacích Mgr. Lucie Balarinová Členka ÚPZJ ČČK ČESKÝ ČERVENÝ KŘÍŽ ČLEN.
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
MARKETINGOVÝ MIX.
Co by měla splňovat pověřená knihovna (Atest) Pardubice Zlata Houšková.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Evropa pro občany Evropa pro občany Marcela Česáková Květen 2008.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Co by měla splňovat pověřená knihovna Brno
Možnosti využití mobilní komunikace při krizových situacích
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Vládní výbor pro zdravotně postižené občany. JUDr. Pavel Ptáčník vedoucí Oddělení sekretariátu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Mezinárodní spolupráce Informace o změnách v systému sociálních služeb a o zahraniční spolupráci Kraje Vysočina.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Orlické hory pro všechny Již jste viděli, jak to probíhalo v Beskydech Budeme pilotní projekt mimo území Moravskoslezského kraje a chceme dosáhnout stejného.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory Bezplatná právní poradna pro osoby v krizi Rodinné centrum Krumlík a další služby pro rodiny.
Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Klíčové aktivity realizované v Pardubickém kraji Pardubice, dne
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Orlické hory pro všechny Proč si pořídit certifikát? Kostelecké Horky VÍTEJTE !
Beskydy pro všechny Pilotní projekt hodnocení objektů CR pro znevýhodněné skupiny Workshop Proč si pořídit certifikát aneb Otevřete své zařízení pro další.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
S třednědobé plánování sociálních služeb v Ústeckém kraji v praxi Setkání s poskytovateli sociálních služeb, Ústí nad Labem, září 2016.
R OZDÍLNOST INTERVENCÍ SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA PŘI N ETSTREETWORKU A PŘI I NTERNETOVÉM PORADENSTVÍ Centrum Anabell, z. s. Mgr. Klára Gelnarová.
Zdravotně znevýhodnění jako cílová skupina sociálních služeb.
Deinstitucionalizace ústavní péče očima ochránce 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Sociální služby poskytované obcemi aktuální problémy Ing. Daniela Lusková.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Minimální standard sociální práce orgánu pomoci v hmotné nouzi
Pečovatelská služba.
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Sociálně terapeutické dílny
Týdenní stacionáře.
Lidé, procesy, partnerství
Bc. Nikol Fišerová, DiS., Bc. Šárka Mrázková
Krizová pomoc.
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Potřebnost sociálních služeb ve městě Veltrusy
Lidé, procesy, partnerství
Transkript prezentace:

PŘÁTELSKÁ MÍSTA Náskok před konkurencí Širší okruh zákazníků Větší jistota v neobvyklých situacích Snazší propagace Certifikát Českého červeného kříže

NÁSKOK PŘED KONKURENCÍ Nový projekt Českého červeného kříže Vytváří národní síť certifikovaných poskytovatelů služeb Ubytování, kultura, zábava, sport, stravování... Garance profesionálního přístupu a přístupnosti služeb pro klienty s nejrůznějšími typy znevýhodnění

ŠIRŠÍ OKRUH ZÁKAZNÍKŮ Snížená pohyblivost Smyslová postižení Mentální postižení Senioři Celkem 3 – 3,5 milionu osob v ČR

VĚTŠÍ OSOBNÍ JISTOTA Profesionál může zůstat profesionálem Pochopit problém vlastním prožitkem Zvládnout správnou komunikaci a přístup Komunikovat kvalifikovaně a na partnerské úrovni Učinit poskytované služby bezpečnějšími

SNAZŠÍ PROPAGACE Aktuální seznam certifikovaných zařízení na internetu Zviditelnění pro potenciální klienty Informace zasílané organizacím cílových skupin Oprávnění užívat logo projektu

CERTIFIKÁT ČČK Certifikace zařízení i personálu dle normy ČČK Posouzení bezbariérovosti, poradenství Proškolení personálu v přímém kontaktu s klientem Základy první pomoci Celostátní působnost Platnost 5 let

LOGO PROJEKTU Označuje Přátelské místo Za bezbariérovost +částečně bezbariérové ++ plně bezbariérové Za personál +30 % proškoleného personálu ++60 % proškoleného personálu % proškoleného personálu

KONTAKT A INFORMACE Oblastní spolek Českého červeného kříže Hradec Králové Mostecká 290/3 Hradec Králové PSČ tel.: mobil: web: