PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ADVENT 2012 Bůh přichází ke mně – já přicházím k Bohu
Advertisements

POČÁTKY HUDEBNÍCH DĚJIN U NÁS
Jedině Bůh je naděje Ref: Jedině Bůh je naděje a Jeho láska, kterou v Synu dal. Jedině Bůh je pro svět naděje, i kdyby svět se tomu stále smál. Jedině.
Hodnotová orientace svobodné generace
Kdo mě z pout mých 1. Kdo mě z pout mých ven vyvodí,
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_004_6TR_CJ Autor: Mgr. Renata Stalová.
Popularizace vědy: Matematika a logika jako klíčové faktory úspěchu Karel Janeček Praha, 22. února 2011.
Večerníček pro dospělé
... hojně se syťte Božím slovem (z poselství Benedikta XVI. k SDM)
PROROCI Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
NAŠE MALÁ GALERIE Školní rok 2012 / 2013.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Slovo života Slovo života květen 2012 květen 2012.
POUČENÍ O TŘÍDĚNÍ ODPADU. Během listopadu jsme navštívily první třídy a zábavnou formou jsme je seznámily se světem třídění odpadu a ekologie.
Všude zní ozvěna vánočního ticha. Odněkud ze tmy mráz do oken dýchá. Hvězdy v našich očích září, přišel čas obrátit list ve starém kalendáři.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Autor: Květa Stejskalová
Člověk je jako měsíc - má svou temnou stranu, kterou nikomu neukáže.
Víc lásky, víc moci, víc Tě znát srdcem svým.
Aforismy s obrázky. Až náročná milenka vám ukáže, jak skromnou máte ženu. Jiří Novák.
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Josef Formánek Kamila Hradecká, 2.C.
DOBRO –ZLO. DOBRO Bůh sám je dobro. Dobro neexistuje mimo Boha.
1. Přihotov se, duchu můj, | k modlitbám a bdění! | Odevěký škůdce tvůj | vzdálený ti není: | Jeho lest z pravdy cest | svede dřív, než tuší | nepozornou.
VY_52_INOVACE_PRV.3.25 _Koloběh vody v přírodě_ pracovní list
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce své ji otevřít a přijmout osvobození. Přes hory stráně úbočí, Tvá řeka lásky pramení, chci srdce.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
1. Raduj se, Bůh dnes přišel k nám, to bratře, sestro, slyš! Otevři dům, ať vstoupí Pán. A nebe, země, zvuč a nebe, země zvuč a nebe, země, Králi zvuč!
Se žlutým autíčkem si hraje malý Jiřík. 1.Malý Jiřík 2.Hraje si s autíčkem 3.Jiřík si hraje
KREATIVNĚ ORIENTOVANÁ PÉČE O KLÍČOVÉHO ZÁKAZNÍKA- NOVÁ FIREMNÍ STRATEGIE.
1. Ženich jde! Ženich jde! | zazní jednou z nebes hlas. | Připrav každý s bedlivostí | lampu duše, mysli své, | v zásobě měj k hotovosti | olej víry, lásky,
Kdo mě z pout mých ven vyvodí, kdo ta pouta odstraní
ZLOČINY PROTI LIDSKOSTI. genocida = vyvražďování celých národů za druhé světové války se to týkalo hlavně Židů a Romů ze strany nacistů.
1. Věčný Bože, silný v boji, | jak jsou příbytkové tvoji rozkošní, | ze všech nejkrásnější. | A proto touží má duše | po síních tvých v každém čase, |
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
VY_32_INOVACE_3D.9.20 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
Vzdejme Pánu díky Ref.: Své kroky rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej, láskou je rozezpívej, rozezpívej, rozezpívej. 1. Vzdejme Pánu díky za vše co nám.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VLASTIVĚDA_5.TŘÍDA_20. TOMÁŠ GARRIGUE MASARYK TÉMA: TOMÁŠ GARRIGUE.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Martina Durinová OSOBNOSTI NAŠÍ HISTORIE II.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Novoroční modlitba 2016 Upravil - Dick Sand.
Karel Kryl NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha AUTOR: Mgr. Jana Kolbeová
Ježíš.
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
Masarykovi se podařilo přesvědčit prezidenta Wilsona, že požadavky porobených národů rakouské monarchie jsou oprávněné. Woodrow Wilson 18. října 1918 veřejně.
Název školy: Speciální základní škola, Louny Poděbradova640, příspěvková organizace Autor: Mgr. Erika Pospíšilová Název materiálu: Člověk a příroda_ zeměpis_6.
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření listopad 2011
VY_32_INOVACE_06_Český jazyk pro 8. ročník_Číslovky
Slovo života Květen 2012.
Soustava dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
1. Za ty, kdo hladem trpí a bídou, prosíme: Zjev svoji slávu
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost   
HORNINY A NEROSTY VY_32_INOVACE_XVII-C-01.
MATEMATICKÁ GRAMOTNOST
A na koho klepneme myškou – ten nám musí zazpívat !
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Láska Martina Zachrlová
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
Popularizace vědy: Matematika a logika jako klíčové faktory úspěchu
Kdo chce být milionářem?
Soustava dvou lineárních rovnic se dvěma neznámými
Transkript prezentace:

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl?

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl?

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl? Takový svět už tu byl

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl? Takový svět už tu byl Nebát se a nekrást

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl? Takový svět už tu byl Nebát se a nekrást Jak vzdálený je cíl?

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl? Takový svět už tu byl Nebát se a nekrást Jak vzdálený je cíl? Nebát se a nekrást

PF 2016 Co by tomu řekl Kryl? Déšť z fasády pravdu smyl Lásku drolí nenávisti Listopadu hnědne listí Co by zpíval Karel Kryl? Takový svět už tu byl Nebát se a nekrást Jak vzdálený je cíl? Nebát se a nekrást náš program a cíl! Hlávka