Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace;CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_12_Jednoduché.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rozdělení hlásek DUM 14/1.
Advertisements

ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Zpracováno v rámci OP VK - EU peníze školám Jednička ve vzdělávání.
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_169_rychlost-fyzikální pohádky Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Jednotky, desítky, stovky VY_32_INOVACE_06 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Matematické aplikace Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mímoň, příspěvková organizace Oblast podpory 1.4 – Zlepšení podmínek pro vzdělávání.
Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
Slovní úlohy Dělitelnost
Půjčka Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_M6_05 Sada DUMMatematika 6 Předmět Matematika Název materiálu Sčítání a odčítání do bez přechodu desítek.
BRATŘI ČAPKOVÉ CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
NÁZEV DUMu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
Jak se dá řešit úloha typu
Mocnina součinu, podílu a mocniny
Digitální učební materiál
Základní škola Unhošť Jazyk a jazyková komunikace Projekt MŠMT ČR
Platební karta Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Reklama aneb letní výprodej
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název
Šetříme, porovnáváme CZ.1.07/1.4.00/
Bučovice současnost Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Velká horolezecká soutěž
Jak správně telefonovat
Program MALOVÁNÍ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
NA VÝLETĚ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Ochrana člověka za mimořádných situací – první pomoc
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Digitální učební materiál
VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP!
NÁZEV ŠKOLY: SOŠ Net Office Orlová, spol. s r. o.
ONDŘEJ SEKORA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Kouření škodí zdraví Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3A_03
Digitální učební materiál
Užitečná zvířata ve volné přírodě
POČÍTÁME S DESETINNÝMI ČÍSLY
UMÍŠ ŘÍCT – NE! Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Název školy: ZŠ J. E. Purkyně a ZUŠ Libochovice
Město Brno Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
DĚLENÍ ČÍSLEM 3 Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Sčítání a odčítání do 100 Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_19_Scitani a odcitani do.
JOSEF LADA Životopis a díla
Zdravá výživa Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_ 09_Kosinová
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Mikoláš Aleš Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_17_Mikoláš.
MATEMATIKA Mocniny s racionálním exponentem
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Přídavná jména a příslovce
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace;CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_12_Jednoduché slovní úlohy, žerty Jednoduché matematické slovní úlohy, žerty, motivované krátkým příběhem. Mgr. Jana Kachlíková Jednoduché slovní úlohy, žerty

anotace Prezentace žáky učí komunikaci o způsobu řešení úloh, týmové řešení úloh, obhájit svůj vlastní názor. Pro 1. třídu z. š. Číslo a početní operace Obor přirozených čísel

Matematická pohádka Bylo jedno chudé království, kterému vládl král, který neuměl moc hospodařit. Povolal proto na svůj hrad odborné poradce, aby mu pomohli vyluštit několik matematických úloh. Podle všech pohádkových pravidel se první pustil do řešení chytrý Honza. Král slíbil:“Tady máš 5 matematických úloh. Když je vyluštíš, půl království a ruka mé dcery tě nemine.“ Honza se tedy pustil do počítání.

Myslím si číslo. Když k němu přičtu 5 a odečtu 3, dostanu číslo 7. Které číslo jsem si myslel? ? + 5 – 3 = 7 Jsem menší než 11 a zapisuji se dvěma číslicemi. Kdo jsem? 6? 8? 10? 2? 7?

Švadlena ušila pro princeznu první den 2 sukně, druhý den 5 sukní a třetí den 1 sukni. Kolik ušila švadlena celkem sukní?

Vajíčko natvrdo se vaří 8 minut. Za jak dlouho se uvaří dvě vejce? Na dotaz “Kolik jste chytil ryb?“ pan král odpovídá: “Ještě jednu a budu mít první.“ Kolik tedy chytil ryb?

Honza úkoly vyřešil. A co vy?