» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
Advertisements

DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Vznik a funkce bank. Co to vlastně banka je? Instituce, poskytující finanční služby Základní činnost – shromažďování volných peněžních prostředků Umožňuje.
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu Výroční konference cestovního ruchu turistického regionu Východní Morava Holešov, 25. leden.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů Lublaňská 57/5 | Praha 2 | | T | F | |
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu: VY_9_INOVACE_EKO52 Název.
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
 Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov  Autor : Mgr. Irena Nešněrová  Datum.
MÁTE VE SVÝCH DATECH NEJVĚTŠÍ BOHATSTVÍ. Stávající datový sklad Pasivní homologace adresy Identifikátory subjektu IČ, jméno, příjmení, domácnost (první.
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
Název školy : Základní škola a mateřská škola, Název školy : Základní škola a mateřská škola, Svoboda nad Úpou, okres Trutnov Svoboda nad Úpou, okres Trutnov.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
Nová profesní soutěž Finanční poradce roku
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti - Úvěry AutorHolomková Lenka JazykČeština Očekávaný výstup seznámení se základními pojmy úvěrové politiky.
Pojistný trh nabídka a poptávka po pojistných produktech investování prostředků technických rezerv.
Datum: od Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_62_INOVACE_23 Jméno autora: Ing. Gabriela Hautová.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza marketingového mixu vybrané banky Autor bakalářské práce:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Banky, vklady, úvěry, půjčky z hlediska občana 2 – Půjčky apod.
Analýza bankovních produktů bank působících v České republice
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Finanční gramotnost: Platební karty.
TNH 2 – 1. seminář Finanční trh a peníze
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EU_62_A_sada 2_02_M_Finanční produkty_Pol
Digitální učební materiál
Systém odměňování pracovníků
Opakování – pracovní list
Měnová soustava, měnová politika
Kód vzdělávacího materiálu:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Příjmy z kapitálového majetku
Základní formy prodeje
31 Základní typy zdravotnických systémů
se sluchovým postižením“
Účetnictví – význam informací
PhDr. Lenka Gajzlerová jaro 2013
P2 MARKETINGOVÉ PROSTŘEDÍ
Kvalita-Inkluze-Poradenství-Rozvoj (KIPR)
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výkazy ve finančním řízení II.
GE Money Bank.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
88 % zadavatelů považuje odborný tisk za nejefektivnější médium pro podporu produktů a služeb zdroj: NFO AISA, B2B tisk a inzerce, říjen 2004.
Digitální učební materiál
Zadání seminární práce Marketingový mix vybraného sportovního produktu
Finanční trh a peníze TNH 2 (S-5)
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Setkání členů Rady LK se starosty měst a obcí Financování a
-v tržním hospodářství zaujímá klíčovou pozici
Čtenáři časopisu FP-finanční poradce
PENĚŽNÍ ÚSTAVY -BANKY Občanská výchova, 9.roč. Mgr. Renata Šimková.
Tisková konference ČMKOS
Finanční arbitr 25. dubna 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Integrovaný dopravní systém Jihočeského kraje (IDS JK)
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Seminář o stavebním spoření
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-8)
Nabízené služby společnosti
Transkript prezentace:

» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu: FPguide je společný produktový katalog časopisu FP-finanční poradce a Bankovnictví, který dává ucelený přehled finančním poradcům o úvěrových, leasingových produktech a kreditních kartách na českém trhu. Praktickým pojetím je katalog předurčen jako pracovní pomůcka. business to business jediný projekt svého druhu na trhu reprezentativní přehledný, katalogové uspořádání

» 2 Cílová skupina primární: poradci nezávislých poradenských sítí samostatní finanční poradci a zprostředkovatelé profesionální poradci ve finančních společnostech (banky, fondy, pojišťovny) vyšší a střední management na straně zprostředkovatelů i poskytovatelů finančních služeb sekundární: potenciální klienti privátního a firemního charakteru Velikost cílové skupiny - až osob; Jádro cílové skupiny - finanční poradci a management finančních společností – cca osob

» 3 Distribuce primární: zabalené ve folii společně s časopisy FP-finanční poradce a Bankovnictví – plný náklad titulů (součást předplatného) hromadný prodej profesní asociaci AFIZ a poradenským sítím sekundární: zásilkový prodej – nadnáklad (na základě kampaně v Hospodářských novinách a Ekonomu a jejich na finančních portálech) účastníci vybraných odborných seminářů a konferencí z oboru Celkový náklad katalogu FPguide - Pojištění: kusů

» 4 Mediální podpora …prodeje katalogu využívá cílených komunikačních kanálů pokrývajících prakticky celou zainteresovanou odbornou i laickou obec deník Hospodářské noviny týdeník Ekonom portál iHNed.cz FinWeb.cz, FPweb a bankovnictvi.iHned.cz měsíčník FP-finanční poradce pdf elektronický zpravodaj FPnews přímá prezentace na odborných seminářích a konferencích měsíčník Bankovnictví pdf elektronický zpravodaj Bankovnictví AFIZ

» 5 FP-finanční poradce a Bankovnictví FP-finanční poradce je základní médium pro všechny, kteří jsou spojeni s oborem zprostředkování finančních služeb a kteří potřebují kvalitní a hluboké analýzy a informace. Především pro manažery a profesionály odpovědné za marketing a prodej investičních, životních, pojistných, penzijních a hypotečních produktů a služeb. Náklad výtisků Bankovnictví je zdrojem informací pro vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch finančních společností a pro pracovníky podílející se v těchto firmách na tvorbě produktů, jejich marketingu, podpoře prodeje. Náklad výtisků

» 6 Struktura katalogu řazení kapitol katalogu odpovídá struktuře produktů poskytovaných v oblasti poskytování úvěrů na českém trhu kreditní karty (bankovní a nebankovní) spotřebitelské úvěry - bankovní spotřebitelské úvěry - nebankovní úvěry pro podnikatele (SMP) stavební spoření americké hypoteční úvěry hypoteční úvěry leasing (TOP 20)

» 7 Struktura katalogu Základním formátem záznamu o produktu, uváděným zdarma, je cca 1/24 (maximální rozsah záznamu je 400 znaků včetně mezer): jméno finančního domu/poskytovatele název produktu další 3 až 9 charakteristik specifikujících produkt Nadstandardní placený záznam rozšířený o 1/8 strany katalogu obsahuje: logo finančního domu/poskytovatele kontakty základní záznam rozšířený o detailnější popis produktu a/nebo jeho konkurenční výhody

» 8 Základní údaje Náklad: Periodicita: ročenka Datum vydání: Uzávěrka inzerce: (rozšířený záznam), (plošná inzerce) Rozsah: minimálně stran Formát: 210 x 280 mm Barevnost: 4/4 Cena ve volném (zásilkovém) prodeji: 95,- Kč/ks Vydavatel: ECONOMIA a.s., Dobrovského 25, Praha 7 Šéfredator: Petr Fejtek - Inzerce: Lukáš Zíta Pavel Horský

» 9 Ceník základní inzerce

» 10 Ceník zvýhodněné inzerce

» 11 Ceník speciálních inzertních balíčků