SEEL - Partnership SEEL - Zvuk v evropském e-learningu ( DE02-KA ) Školení učitelů – Modul 1: krátký pohled do SEEL projektu SEEL Teacher.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pilot G/GP Tvorba a ověřování pilotních ŠVP ve vybraných gymnáziích.
Advertisements

Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
SEEL - Partnership SEEL - Zvuk v evropském e-learningu ( DE02-KA ) Výcvik učitelů – Modul 2: Důležitost zvukových podnětů na přednáškách.
Asistenti pedagoga pro žáky se sociálním znevýhodněním a jejich role ve škole.
ICT ve výuce jazyků Mgr. Jana Sochorová Základní škola a Mateřská škola Česká Bělá.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Využití ICT ve výuce anglického jazyka Autor:  Mgr. Markéta Šimková  PaedDr. Iva Jinková Brno Využití ICT ve výuce AJ1.
Grantový projekt OP VK oblast podpory 1.3 DVPP škol a školských zařízení Mozaika nových inspirací pro pedagogy mateřské školy CZ.1.07/1.3.02/
Připraveno s podporou programu Erasmus+ Evropské unie. Provázanost výsledků učení, vyučovacích a hodnoticích metod Zkušenosti ZČU Brno Praha.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a Státním rozpočtem České republiky Výuka cizích jazyků s akcentem na kombinované studium a.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Dotazníkové šetření Analýza poptávky po dalším profesním vzdělávání v Jihomoravském kraji Brno.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/3.2.04/ Název projektu:Inovace do praxe Název a číslo globálního grantu:Podpora nabídky dalšího vzdělávání v.
Diplomové práce pro CE WOOD a) Bilance toku materiálu pilařského provozu b) Závislost kvality vstupní suroviny na kvalitu výstupních produktů pilařského.
VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ZKUŠENOSTI S PODPOROU ESF VE VELKÉ BRITÁNII.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP Vzdělávání ředitelů středních škol Kraje Vysočina Téma: Prezentuje: Ing. Josef Crha, ředitel SŠT Žďár nad.
Školství na Novém Zélandu
FULBRIGHTOVA STIPENDIA
Jsou venkovské školy horší než městské?
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Systém Technického deníku letadla (TLB)
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Demoverze QI Informace pro partnery DCC
Mezinárodní vzdělávací projekt TESEUS
Název projektu: Drogové závislosti - násilníci a oběti Bc
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Učitel s rozhledem – žák se šancí
METODIKA ZAVÁDĚNÍ UIS NA JINÝCH UNIVERZITÁCH
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Didaktické zásady Literatura:
Inspirace pro přípravu projektů do Operačního programu
Evaluace a hodnocení Evaluace Autoevaluace ©.
Pedagogická psychologie
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Informační systém MU z pohledu e-learningových nástrojů
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Novinky v Záznamníku učitele
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
UK01-KA
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Úvod do regionu Ing. Vlastimil Veselý.
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_120_M6
Ing. Alice Hříbalová - VP
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy
Kontrolní práce – složené lomené výrazy
reg. číslo projektu: ​ CZ /0.0/0.0/17_052/
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Strategické řízení a plánování
Akční plán - plánované společné aktivity
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

SEEL - Partnership SEEL - Zvuk v evropském e-learningu ( DE02-KA ) Školení učitelů – Modul 1: krátký pohled do SEEL projektu SEEL Teacher Traininh

2

3 Projekt SEEL –Zvuk v evropském e-learningu ( DE02-KA ) je evropský Erasmus+ projekt, kde je klíčová spolupráce ‘Strategického partnerství’ v oblasti inovace a výměny informací vhodných postupů jednání. SEEL se zaměřuje na oblast profesní, vzdělávání a tréningu (VET). Projekt SEEL začal a doba jeho trvání je 24 měsíců. Jazyk projektu je angličtina.

4 Úkoly SEELu Projekt SEEL zkouší možnosti užití zvuků v e-learningu, coby zlepšení učební praxe a podpory žáků. Zvláštní pozornost je věnována zrakově postiženým žákům. Sdružení zavádí a publikuje příručku na podporu budoucí realizace ve vývoji otevřené učební náplně a dalších typů e-learning aplikací. Projekt se soustřeďuje na výzkum a vývoj způsobů a možností vhodného využití zvuku ke zlepšení učení v e-learningu. Sdružení vytváří vzorové zavedení jako instruktážní video, audio lekce, interaktivní on-line lekce, cvičení a testování v různých učebních uspořádáních a předává je do modelu požadovaných fází výuky. Projekt SEEL zkouší možnosti užití zvuků v e-learningu, coby zlepšení učební praxe a podpory žáků. Zvláštní pozornost je věnována zrakově postiženým žákům. Sdružení zavádí a publikuje příručku na podporu budoucí realizace ve vývoji otevřené učební náplně a dalších typů e-learning aplikací. Projekt se soustřeďuje na výzkum a vývoj způsobů a možností vhodného využití zvuku ke zlepšení učení v e-learningu. Sdružení vytváří vzorové zavedení jako instruktážní video, audio lekce, interaktivní on-line lekce, cvičení a testování v různých učebních uspořádáních a předává je do modelu požadovaných fází výuky.

5

6 SEEL- Přenesení HudbaNahrávkySignályFilmy Audiosoubor a instrukce Databáze zvuků Přehled výsledků zvuků v e- learningu WIKI Učební kapitoly

7 Vzory: Filmy v učebních kapitolách

8 Vzor: Databáze zvuků

9 Evropský dotazník na zvuky v prostředí vzdělávání Evropské testování, zavedení e- learningu Uspořádání: studie založená na zkušenostech

Kontakt Prof. Dr. Marc Beutner Tel:+49 (0) / Fax:+49 (0) / Universität Paderborn Department Wirtschaftspädagogik Lehrstuhl Wirtschaftspädagogik II Warburger Str Paderborn