S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VY_52_INOVACE_ZBP1_6164VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Advertisements

S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětPotraviny a výživa Tematický okruhPotraviny.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Suroviny pro výrobu nealkoholických nápojů Ročník /
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_CHARAKTERISTIKA_SLOZENI_A_PUVOD_ OVOCE_PREZENTACE_01 Název školyStřední.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
STŘEDN Í ODBORN Á Š KOLA A STŘEDN Í ODBORN É UČILI Š TĚ MĚSTEC KR Á LOV É T.G. MASARYKA 4 Sada číslo 15.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Блюдо 3. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací, upevňovací učivo Autor: Mgr. Lenka Kajabová Jazyk: Ruština Očekávaný výstup: rozšíření.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Energetická hodnota potravin (EH)
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vedlejší jatečné produkty
Číslo projektu:. CZ / / Číslo materiálu:
Opakování – sortiment cukrovinek, nečokoládové cukrovinky
Sójové a kokosové cukrovinky 1
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Petra MATYÁŠTÍKOVÁ Název materiálu:
Gumoví medvídci Haribo
Výroba instantních prášků 1
Prodáváme obuv I. PIKTOGRAMY.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Cukry – přírodní sladidla
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM - Digitální Učební Materiál
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Polevy - význam
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Šablona 32 VY_32_INOVACE_13_16_Jídlo 1..
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Ošetřování textilních výrobků
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
DUM - Digitální Učební Materiál
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Výroba dezertních hmot 2
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
ZDRAVÁ VÝŽIVA VLIV VÝŽIVY NA ZDRAVOTNÍ STAV LIDÍ
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Energetická hodnota dětské výživy
Bc. Anna Hana Kučeráková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková NÁZEV: VY_32_INOVACE_M_06_Hra 3 TEMA: Hra 3
Stavba dřeva VY_32_INOVACE_28_555
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vesmír - PL Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
Transkript prezentace:

S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

 jsou v podstatě různě upravená, aromatizovaná, obarvená a ochucená cukrová hmota  obsahují nejvýše 5% kakaových součástí

1. KANDYTY – DROPS, ROKS, FURÉ 2. KARAMELY 3. NEČOKOLÁDOVÉ DRAŽÉ 4. FONDÁNOVÉ CUKROVINKY 5. SOJOVÉ A ARAŠÍDOVÉ CUKROVINKY 6. GUMOVITÉ A ŽELÉ CUKROVINKY 7. ŽVÝKAČKY 8. ORIENTÁLNÍ CUKROVINKY 9. LÉKOŘICOVÉ CUKROVINKY 10. KOMPRIMÁTY 11. SEZONNÍ NEČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY 12. MARCIPÁNOVÉ CUKROVINY 13. NEČOKOLÁDOVÉ CUKROVINKY S HRAČKOU

1. Kandyty: a) drops – BON PARI, HAŠLERKY, VĚTROVKY, BESKYDKY, TOTTO b) roks - DOXY, ROKSOVÁ LÍZÁTKY, BENÁTSKÁ TYČINKA c) furé - SLÁVIE, KLOKANKY, TRNAVSKÉ FURÉ d) atlasové - ATLASKY, LEDOVKY

2. Karamely – SNĚHULKY, TOFFO, OVOCNÉ 3. Nečok. dražé – TIC TAC, ANTIPERLE, 4. Fondánové – 5. Sojové a arašídové – ŘEZY 6. Gumovité a želé – JOJO (rybičky, medvídci..), MALINY, VELIKONOČNÍ VAJÍČKA, TYČINKY, PŮLMĚSÍČKY CITÓNOVÉ A POMERANČOVÉ, MARSHMALLOWS 7. Žvýkačky – PLÁTKY, POLŠTÁŘKY, KULIČKY

8. Orientální – TURECKÝ MED, SUČUK, 9. Lékořicové – PENDREKY V CUKRU, KOSTKY, PENDREKY 10. Komprimáty - LIPA, ČOČKY, BESIPKY 11. Sezonní nečokoládové –ARABESKY 12. Marcipánové – figurky, ovoce, zelenina 13. Cukrovinky s hračkou – hračka doplněna komprimáty a dražé

1. Jaký je rozdíl mezi čokoládovými a nečokoládovými cukrovinkami 2. Zařaďte tyto cukrovinky do skupin podle výroby: TIC TAC, HAŠLERKY, TURECKÝ MED, MARSHMALLOWS, LIPO 3. Vyjmenujte 5 druhů želatinových bonbónů.

  