Valašskokloboucké slu Ž by s. r. o. Společnost byla založena Městem Valašské Klobouky jako jediným společníkem a vznikla zápisem do obchodního rejstříku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Interaktivní cesta Moravským krasem přes Pálavu a Brno,
1.D NAVŠTÍVILA MĚSTSKÝ ÚŘAD
Naše firma se Vám prezentuje
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Operační program Infrastruktura – část životní prostředí Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor životního prostředí.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha
Kdo jsme Zpracovatelé odpadu, dodavatelé surovin a energie Aktivní v celém odpadovém řetězci Roční obrat €1.2 miliardy V osmi zemích Mezi Top 5-ti hráči.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE Ing. Marek Juha K OMORA S OCIÁLNÍCH P ODNIKŮ Kulatý stůlBrno
OBEC ROSTOKLATY kraj :Středočeský okres :Kolín obec s rozšířenou působností : Český Brod počet obyvatel : 480.
CESTA ODPADŮ Start: město Horšovský Týn.
Třídění a způsoby nakládání s komunálním odpadem
Jeseník – jednička ve třídění odpadů a úspory energie
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Sběr bioodpadu na území města Chomutova Technické služby města Chomutova, příspěvková organizace ING. TOMÁŠ REISIG.
VSTUPY A VÝSTUPY V EKONOMICE
Odpadové hospodářství
Nabídka Společnost SAPRIM, s.r.o. nově zakoupila multifunkční stroj
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Rekultivace skládek Kruh: 205. Rekultivací skládky rozumíme činnost směřující k vytvoření podmínek, za nichž je možno území skládky následně využít v.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
HYPOTÉZY. V obci je dostatek kontejnerů na tříděný odpad.
Vazba IS Munis a aplikace Czech POINT
1www.eav.cz Energetická agentura Vysočiny, z.s.p.o. Ing. Michaela Bačáková EAV, z.s.p.o. Jiráskova 65 Jihlava
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
Finanční podpora v oblasti odpadového hospodářství Královéhradeckého kraje.
Odpadového hospodářství na území ORP Pacov Ivana Eva Razimová.
LEGISLATIVNÍ RÁMEC A LIMITY (POH kraje) :   snížit maximální množství biologicky rozložitelných komunálních odpadů (BRKO) ukládaných na skládky tak,
Právní režim nakládání s odpady
Naklady a jejich členění
Energetické využívání v ČR, pozice MŽP a jak vlastně dál?? Jaromír Manhart Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí STEO seminář: Odpady 2015 a jak.
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
PREZENTACE ODBOR VNITŘNÍCH VĚCÍ. ZAJIŠŤUJE PLNĚNÍ ÚKOLŮ VYPLÝVAJÍCÍCH ZE SAMOSTATNÉ I PŘENESENÉ PŮSOBNOSTI V OBLASTI SPRÁVY MAJETKU A JINÝCH ÚKOLŮ DANÝCH.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Město Valašské Meziříčí Spolupráce se zahraničím.
Váš partner ve službách V Olomouci odpadyzeleňkomunikaceosvětlení.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
MĚSTO VARNSDORF INVESTIČNÍ AKCE ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÉ ŠKOLY.
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
Šetrné úřadování na MěÚ v Benešově projekt „Zelený úřad“
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Možnosti třídění odpadů v obci a motivování občanů ke třídění.
Stav při převzetí Odpady Areál Sečení Ostatní Kauzy - Střety zájmů - Karát - SVT Group - Sterena.
Proč třídit bioodpad Prezentace pro Zastupitelstvo města Valašské Meziříčí
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Unikátní řešení odpadové agendy pro kompostárny
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Čištění chodníků, komunikací, firemních areálů, parkovišť a hal
Sečení trávy a údržba zeleně v městských částech a obcích
„Odpadový seminář“ pro obce Pardubického kraje
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Valašskokloboucké slu Ž by s. r. o. Společnost byla založena Městem Valašské Klobouky jako jediným společníkem a vznikla zápisem do obchodního rejstříku dne 18. prosince POSLÁNÍ SPOLEČNOSTI Posláním společnosti je zajišťování kvalitních, rychlých a komplexních prací pro občany a pro Město Valašské Klobouky ve všech oblastech, ke kterým byla společnost pověřena.

St Ř ediska spole Č nosti Správa Správa hřbitova a pohřebnictví Elektro Údržba veřejného osvětlení Sběrný dvůr Doprava Místní komunikace Svoz odpadu Svoz kontejnerů

St Ř ediska spole Č nosti Plakátování Údržba zeleně Správa koupaliště Skládka Sauna Kompostárna Reklamní plochy na VO Inzerce ve zpravodaji Kulturní akce

Dopl Ň ující informace: K této činnosti má společnost pořízeno 26 živnostenských oprávnění Společnost vlastní certifikát ISO 9001, Na svoz odpadu došlo k rozšíření střediska a vzniklo sdružení, momentálně svážíme 26 obcí Za poslední pět let došlo k rozšíření o 6 středisek Hlavní budova prošla kompletní rekonstrukcí Byl pořízen kamerový systém, elektrická závora, Dále nový E. Z. S, systém sledování aut G. P. S Průměrný počet zaměstnanců činí 31 osob

Dopl Ň ující informace: V oblasti životního prostředí firma splňuje požadavky stanovené legislativou a její přístup k ochraně životního prostředí je aktivní Společnost aktivně spolupracuje s Úřadem práce ve Zlíně a každoročně získá průměrně 10 pracovních míst na dotace Obrat firmy za rok je kolem ,-Kč Společnost má aktivní přístup k dotacím a každoročně jsou použity na výměnu autoparku Příjem zakázek města Valašské Klobouky činí zhruba 52 %, ostatní 48 %

Stavební Č innost Provádíme: Budování staveb, jejich změny a odstraňování Oprava a údržba budov Drobné zednické a obkladačské práce Zhotovení cest a chodníků Veškeré malířské a natěračské práce Drobné vodařské práce Drobné elektro práce

Se Č ení zelen Ě Zajiš ť ujeme : Ořez živých plotů a keřů Ořez stromů z plošiny Sečení fotbalových hřišť Sečení městských travnatých ploch Likvidace trávy, listí, větví

Poh Ř ební slu Ž by Zajiš ť ujeme: Převozy zesnulých v tuzemsku i v zahraničí Převozy do krematorií Výkopy hrobů Smuteční květinovou vazbu Hudbu Tisk parte Pohřby bez smutečního obřadu

Ve Ř ejné osv Ě tlení a rozhlas Provádíme: Údržba veřejného osvětlení a rozhlasu Montáž rozvaděčů a čidel Revizní zprávy Montáž reklam na V. O. Prodej náhradních dílů Práce plošinou

Skládka Smolina Skládka se nachází asi 5 km od města Valašské Klobouky za obcí Smolina. Skládka je určená pro ukládání odpadů kategorie ostatní odpad včetně odpadů s podstatným obsahem organických biologicky rozložitelných látek a odpadů, které nelze hodnotit na základě jejich vodného výluhu.

Svoz odpadu Provádíme: Odvoz a sběr komunálních odpadů a tříděných odpadů Prodej a pronájem nádob Vedení evidence odpadů Přistavování kontejnerů a odvoz Zneškodnění odpadů na skládce Smolina Mobilní svoz nebezpečných odpadů

Zemní práce Provádíme: Zemní a výkopové práce Odvoz a likvidace stavební suti Výkop zeminy LOCUST JCB CAT

Doprava Piaggio (0,7 t) M-25 ( 1,5 t) Avia ( 3,5 t) Traktor V3S ( 5 t) Kontejner

Provoz Sauny Provádíme: Údržbu Kompletní provoz

Správa koupališt Ě Zajiš ť ujeme: Údržbu Kompletní provoz

Prodej Popelnic ( 110 l, 240 l, 1100 l,) Pytle PE na odpad Kameniva (4/8, 8/16, 16/32, 32/63) Posypových hmot (kamenivo.sůl) Sypkých hmot (písek, potěr, smetky, frézovaná drť) Drobné elektro ( v. o., rozhlas, rozvaděče, stožáry)

Vize: Společnost bude pokračovat ve zkvalitňování kompletních služeb pro město Valašské Klobouky a pro jeho občany na všech střediscích firmy. Na středisku správy jsou plánovány opravy budov a kolaudace budov. Dle možností budeme usilovat o získání dotací na opravy a zateplení budov a pořízení nejlevnějšího zdroje vytápění. Nadále budeme pokračovat v auditech, dle možností budeme snižovat naše závazky.

Vize : Na středisku údržby hřbitova a smuteční síně budeme pokračovat v rozšíření hřbitova. V oblasti údržby veřejného osvětlení bude brán zřetel na snížení nákladů na veřejné osvětlení. Pořízením nového sběrného dvora na kotelně Luční by mělo dojít ke snížení nákladů na svoz odpadu. Na středisku dopravy se budeme snažit postupně obnovovat vozový park.

Vize : Při údržbě místních komunikací se budeme snažit o snížení nákladů mimo jiné také zavedením nového softwaru na kompletní pasport. Při svozu odpadu je zažádáno o nové svozové vozidlo, čímž by mělo dojít ke snížení nákladů na svoz a zkvalitnění služeb. Na středisku plakátování je plánována výměna plakátovacích ploch.

Vize : Při údržbě zeleně by mělo docházet k postupnému snižování nákladů z důvodu zavádění nových technologií. Při správě koupaliště ve spolupráci s Městem, by mělo dojít k výměně čističky a povrchu bazénu. Pro snížení nákladů na vodu by bylo vhodné zbudování nové studny. Pro zkvalitnění služeb je nutná rekonstrukce bufetu a rozšíření atrakcí.

Vize : Na skládce Smolina je prioritou navyšování návozu odpadu a postupná rekultivace skládky. V kompostárně je nutno zajistit trvalý odběr biomasy a po platnosti dotace zpoplatnit odběr biomasy.

Jsme tu pro Vás !!