Vítejte na festivalu her Pokud chcete poznat a vyzkoušet si některou z her, zavítejte do volného hraní v místnostech M0 a M1 Můžete ale změřit své síly.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev spolupráce, komunikace, týmová hra Patnácté MaSo Poprvé.
Advertisements

Fotbal Kopaná Fočus.
Hry třetího tisíciletí
Instrukce: Vítejte! Pokud si přejete naučit se kreslit králíčka Ryzyho ( ohnivě zbarvený králíček na obálce knihy), teď máte příležitost! Potřeby: Stačí.
TEORIE HER II.
aneb plážová házená v Mostě.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
TEORIE HER II 1/2 jelena.euweb.cz. TEORIE HER I I/II.
STŘEDOVĚK.
PLÁŽOVÝ VOLEJBAL.
BASKETBAL.
Extreme Golf 1. Turnaj v extrémním golfu na sněhu.
Basketbal Basketbal, česky též košíková, je kolektivní míčový sport, ve kterém se dva týmy s pěti hráči na hřišti snaží získat co nejvíce bodů vhazováním.
HrušCup 2008 – pravidla petanque 1. Pétanque se hraje s ocelovými koulemi a s dřevěnou kuličkou zvanou ”košonek.” Hází se z kruhu o průměru cca 50 cm.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Technologie.
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
STOLNÍ TENIS.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? o dvakrát za rok o nejen počítání o soutěž družstev  spolupráce, komunikace, týmová hra Třinácté MaSo,
Florbal Patrik Převrátil.
Základ hry HEX: dva matematické výsledky Nejvýš jeden hráč vybuduje cestu. Aspoň jeden hráč vybuduje cestu.
CURLING.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
TENIS.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
LOPOGOLF
VOLEJBAL 1.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Aneb sportem ke zdraví.  Je individuální olympijský raketový sport.. Při hře dva protivníci odpalují přes síť pomocí rakety opeřený míček a snaží se.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Malá násobilka - procvičování
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
PYRAMIDA Celá čísla.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
 Hodně štěstí :*  Jdi na start Jdi na start.  Kolik je =   
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí. Písemné dělení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Radomír.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Systematika basketbalu V současné době patří basketbal mezi nejrozšířenější a nejpopulárnější sporty na světě. Překážku v dalším rozvoji představuje současná.
 Materiál je určen pro první vyučovací hodinu tělesné výchovy tříd 3. ročníku středních škol a čtyřletých gymnázií, dále pro 7. ročník osmiletých gymnázií.
Profi Gamer ● 1. Úvod ● 2. Něco o nás ● 3. Web ● 4. Cheaty ● 5. Návody ● 6. Hry ● 7. Jak se stát profi. hráčem ● 8. Herní kluby ● 9. Jak vytvořit hru ●
Elektronické učební materiály - … stupeň Předmět Autor: Mgr. Roman Havlíček Elektronické učební materiály – II. stupeň Tělesná výchova 1.1 Badminton CLICK.
Vypracoval: Jirka Veselý
Aktivizační hodina TV Stanislav Haňka.
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
Soutěž hráč/hráčka roku
Ročník:  2. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
Písecké středisko „ STÍNADLA“ za podpory rodinné firmy „GENOVESE Corp
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
MaSo podzim 2007.
Bingo – vzory podstatných jmen
Hra k zopakování a procvičení učiva (Test znalostí)
TENIS.
KOZEL CUP V SOBOTU TJ SOKOL SLAVONICE - ODDÍL KUŽELEK POŘÁDÁ
jedna z nejstarších her
Odbíjená – základní pravidla
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Tenis
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Hra k zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Transkript prezentace:

Vítejte na festivalu her Pokud chcete poznat a vyzkoušet si některou z her, zavítejte do volného hraní v místnostech M0 a M1 Můžete ale změřit své síly v olympijských i začátečnických turnajích

Dnešní turnaje 17:00 Olympijský turnaj v Zértzu (M2) 18:30 Olympijský turnaj v Go (P2)

Právě probíhající turnaje Diplomacie (T3) Mistrovství ČR v Othello (P3) Dáma – Millenium World Cup (M3) Vrhcáby – olympijský turnaj (M2) Olympijský turnaj v Gipfu (Předaulí)

Zértz Dva hráči hrají se stejnými koulemi a hrací plán se neustále zmenšuje. Umístěním správné koule ve správný čas na správné místo získáte převahu...

Bleskové GO Dva hráči pokládají na hrací desku kameny a snaží se ohraničit větší území než soupeř. Přijďte si zkusit prastarou čínsku hru a potrápit hlavu nad hrací deskou

Dobře se bavte a hodně štěstí v turnajích