Anglie Stravování. SNÍDANĚ - BREAKFAST English breakfastToast.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vánoční zvyky u nás a ve světě
Advertisements

ANGLIE U ZNÁMÝCH Veronika Staňková studentka sekundy.
Název šablony:Inovace výuky AJ II/2/ Miloš Demel Vzdělávací oblast:Jazyk a jazyková komunikace Název výukového materiálu: Food Autor: Miloš.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Pořadové číslo: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona: II/2 Sada: VY_22_INOVACE_AJ.3.12 Ověření.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Přednáška č. 6 Horák Jakub
Anglie Maturitní předmět: angličtina Brázdilová Eliška 6. A.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Zpracovala Karolíne AL-Eraidiová a Barbora Vodňanská
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady03Číslo DUM.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_AJ3E Ročník: II. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Stravovací služby – formy a realizace rychlého občerstvení
Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Klíčová aktivita: II/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji. výuky cizích jazyků Šablona číslo: VY_22_1_20.
22. základní škola Plze ň, Na Dlouhých 49, p ř ísp ě vková organizace Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_14_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Anglický jazyk Ročník:4.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Helena Zikmundová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Jméno autora: Mgr. Olga Bayerlová Datum vytvoření: Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_08_AJ2V Ročník: I. Anglický jazyk Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 01Číslo.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Syrovátková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Restaurant, cooking – 6.ročník Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_AJK-3.PT-21-Jídlo a nápoje Název školyStřední odborná škola a Střední odborné učiliště,
Hanka Strejcová. Sheppard‘s pie Haggis Fish&Chips Banoffee Čaj s mlékem.
Stravovací služby Realizace a formy rychlého občerstvení
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Jídlo Základy jídla I. Část
Základní škola praktická a základní škola speciální Heřmanův Městec.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Miroslava Jarkulišová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_ Jazyk anglický TEMA: Food and drink ČÍSLO PROJEKTU:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ29 Název školy SPŠ a.
FOOD Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá Autor: Mgr. Ivana Pavlíčková Název: VY_32_INOVACE_13_Food Období: leden 2013 – červen 2013 Vzdělávací.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_3_INOVACE_ANJ36 Název školy SPŠ a.
Mgr. Lucia Púčková VY_32_Inovace_16 PL-3 ZŠ a MŠ Nedašov.
Název školy:Základní škola Městec Králové Autor:Mgr. Marcela Kloučková Název:VY_32_INOVACE_14_Aj6 Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Téma:Podstatná.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. Food and meals Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastAngličtina:
Kliknutím lze upravit styl předlohy. Typical daily meals Food in the past Jakub Jambor, Jakub Baštinec Tento projekt byl realizován za finanční podpory.
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor VY_32_Inovace_10B_daily routine.
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 AUTOR: Mgr. Dagmar Suchomelová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6/09_Daily meals TEMA: DINNER ČÍSLO PROJEKTU:
Specifika podávání stravy, úpravy stravy a kultura stolování v domově seniorů ve Forde. TEREZA SEDLMAYEROVÁ 3.A, DENISA PROCHÁZKOVÁ 2.O.
Francie. Francouské jídla Večeře a obědy Deserty.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL: VY_32_INOVACE_01_Aj34_38
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Anglický jazyk – Cvičení na podporu konverzace
Mgr. Jaroslava Majlišová Název prezentace: (DUMu)
Practice Vocabulary and your MEMORY.
FOOD AND MEALS - GEOGRAPHY
Základní škola Havlíčkův Brod, Štáflova 2004
OSTATNÍ HOSTINY III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Describing photos. Food
Střední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektu
Digitální učební materiál
British Typical Meals and Meal Times
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Název projektu: Moderní škola Číslo klíčové aktivity: III/2 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Vráž, okres Beroun Autor: Zuzana Měchurová Název.
Gastronomické zvyklosti různých národů
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Název školy: Základní a Mateřská škola Bečváry, okres Kolín Autor: Mgr
Translation 21/01 Snídaně je nejdůležitějším jídlem dne. Breakfast is the most important meal of the day. Paul si dává velkou snídani hlavně o víkendech. Paul.
Translation 04/05 Katku nezajímalo britské jídlo. Katka wasn‘t interested in British food. Co si dáváš? What are you having? Hrášková polévka, kterou.
AUTOR: Mgr. Alena Kaĺavská NÁZEV: VY_32_INOVACE_14_Food TEMA: Food
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
Transkript prezentace:

Anglie Stravování

SNÍDANĚ - BREAKFAST English breakfastToast

OBĚD - LUNCH Fish and chipsSandwich

VEČEŘE - DINNER Buffet meals Pasta

ANGLICKÁ TRADIČNÍ JÍDLA Shepherds PieToad in the hole

ANGLICKÁ TRADIČNÍ JÍDLA Koláč s hovězím a cibulíAnglické klobásky

ANGLICKÁ TRADIČNÍ JÍDLA SandwichAnglický rostbif

ANGLICKÁ TRADIČNÍ JÍDLA Carvery

TRADIČNÍ CUKROVINKY -PUDINKY Vánoční pudink

TRADIČNÍ CUKROVINKY -PUDINKY SyllabubMasový pudink

Sýr CheddarPomerančová marmeláda

NÁPOJE Liker z bezinekJablečný džus

ČAJ O PÁTÉ - TEATIME

SconesBiscuits

STRAVOVÁNÍ Fast food, Pizza restaurantPUB

STRAVOVÁNÍ RestaurantPiknik

STRAVOVÁNÍ Starbucks coffee

Restaurace – Čínská čtvrť

JÍDLO V RODINĚ