29.9.2016 Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Komplexní řešení metropolitních sítí
Spisová služba a její vazba na datové schránky
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Celostátní síť pro venkov
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
3. Životní cyklus a procesy projektu
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Praktická ukázka použití v podmínkách ZK Krajský rok informatiky Zlín, Pavel Novotný & Pavel Kopecký, Zlínský kraj.
Databázové systémy Architektury DBS.
CIS Cizinecký informační systém
Projekt realizace referenčního rozhraní Ing. Jan Pokorný Ministerstvo informatiky ČR ISSS, 5. dubna 2005.
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
Projektový záměr Inovace Státní Imisní Sítě a nástrojů hodnocení kvality ovzduší (ISIS) Jan Macoun, Český hydrometeorologický ústav
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
Jednotlivé projekty MSp
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Supermarket Informační Systém Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
ELearning na počátku nového tisíciletí a pět let poté Miloslava Černá Petra Poulová.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
Hraniční kontrola předmětů na vnějších hranicích spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ve městě Brně Aktuální informace k realizaci projektu MAP 9. březen 2016.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Letecká technika pro záchranné práce v IZS CZ.1.06/3.4.00/ Projekt je spolufinancován z Evropské unie, Evropského fondu pro regionální rozvoj v.
Obnova HW a koncových stanic v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Modernizace mobilního monitorovacího prostředku projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Úprava systému cizinecké policie a vytvoření relevantního datového fondu pro ROB Projekt spolufinancovaný Evropskými fondy prostřednictvím Integrovaného.
Integrační a migrační projekty KIVS. 2 Definice: KIVS v ČR je prostředím pro efektivní, bezpečné, garantované a auditovatelné sdílení dat mezi Informačními.
Rozšíření informačního systému OBZOR projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Diskové pole pro testy SIS II projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrovaný regionální operační program – obecný úvod, hodnocení Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Individuální projekt OP VVV
Informace o výzvě pro školy
Návrh, požadavky, implementace
Starosti starostů s evropskými fondy, Praha
Zvýšení kapacity, dostupnosti a efektivnosti systému SIS II spolufinancovaný z Ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Rozšíření funkcionalit systému ZC-CIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2013 Fond pro vnější hranice (FVH)
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Evropský návratový fond (ENF)
Diskové pole SIS II - záložní centrum projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Předávání údajů o cestujících leteckými dopravci Policii České republiky projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice.
Obnova infrastruktury SIS II před spuštěním do rutinního provozu - 1. etapa projekt spolufinancovaný z ročního programu 2011 Fond pro vnější.
Obnova HW (serverová část) v rámci systému NS-VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Návrh, požadavky, implementace
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Transkript prezentace:

Obnova infrastruktury SIS II - 2. etapa (záložní centrum) projekt spolufinancovaný z ročního programu 2012 Fond pro vnější hranice (FVH)

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 2 Obsah prezentace Cíle projektu Důvody realizace Základní informace o projektu Klíčové aktivity Kontaktní údaje

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 3 Cíle projektu Hlavním cílem projektu je naplnění požadavků v oblasti výkonnosti a robustnosti kladené na celé národní řešení schengenského informačního systému NS-SIS II, zejména pak v jeho záložní lokalitě. Specifickým cílem je obnova infrastruktury se zaměřením na zvýšení výkonu a dostupnosti systému v záložní lokalitě pro případ havárie v primární lokalitě – obnova bude provedena v oblasti aplikačních a databázových serverů, komunikační infrastruktury a provedena bude i optimalizace databázové vrstvy..

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 4 Důvody realizace  Realizace tohoto projektu umožní České republice splnit technické specifikace výkonnosti, dostupnosti a katalogu nejlepší praxe pro národní řešení NS-SIS II.  V dlouhodobém horizontu umožní další výkonnostní růst, spojený s nárůstem počtu uživatelů i nároků připojených národních i evropských systémů.  Technologie bude dostatečně flexibilní, aby umožnila budoucí doplnění potřebné pro nárůst ze 70 milionů záznamů až na stanovených 100 milionů záznamů předpokládaných Evropskou komisí pro databázi centra a tedy i národních kopií.

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 5 Základní informace o projektu rozpočet projektu: Kč příspěvek z FVH Kč (75%) žadatel Kč (25%) žadatel: Ministerstvo vnitra – Policie České republiky statutární zástupce žadatele: RNDr. Petr FUČÍK, CSc. vedoucí projektu: Ing. Jaroslav BERÁNEK odpovědný orgán pro FVH: Ministerstvo vnitra ČR období realizace: 25. března – 31. prosince 2013 území působnosti: celá ČR evidenční číslo: FVH

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 6 Klíčové aktivity  Dodávka HW a SW  Instalace dodaného HW a SW  Integrace dodaných HW a SW komponent  Implementace systému vysoké dostupnosti pro celé řešení NS-SIS II  Testování, dokumentace a zaškolení

Projekt realizovaný z Fondu pro vnější hranice z Ročního programu 2012 Mgr. Markéta Havlová 7 Kontaktní údaje Mgr. Markéta Havlová Policejní prezidium České republiky Oddělení řízení projektů a evropských fondů tel.: intranet: Internet: