-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od 14.5. do 16.10.2016 -princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Nabídka Klubu českých turistů na roky 2008 a 2009 EUROBEDS.
Destinační management turistických lokalit regionu Hranicko a Dolina Małej Panwi Projekt podpořen z OP Přeshraniční spolupráce ČR – PR Hranická rozvojová.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
Chrudimsko-Hlinecko Informační a propagační kampaň Turistické oblasti Chrudimsko – Hlinecko Minikonference cestovního ruchu Chrudim – 10. duben 2010.
Celorepubliková soutěž pro jednotky a sbory dobrovolných hasičů.
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
 Taggmanager.cz je nový způsob komunikace umožňující jednoduché propojení mobilního telefonu se speciálním webovým obsahem vyvíjený pod záštitou ministerstva.
Rozprávkové kráľovstvo slimáka Kraska Prezentace projektu spolupráce Leader Praha,
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
14/1/2010. Lead partner projektu RERA a.s., Regionální rozvojová agentura jižních Čech Realizované mezinárodní projekty - Z jižních ČECH AŽ NA KONEC SVĚTA.
Letní údržba silnic Pardubického kraje. 2 LETNÍ ÚDRŽBA SILNIC BĚŽNÁ ÚDRŽBA SILNIC (OPRAVY POVRCHŮ) DOPRAVNÍ ZNAČENÍ BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ MOSTY SILNIČNÍ.
PREZENČNÍ STUDIUM Volba praxe – prezen. studium I. ročníky –praxi jsou povinni studenti absolvovat na recepci KÚ Jihočeského kraje, na inform. centru.
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
28. listopadu 2012 Zastupitelský sál
STOVĚŽATÁ PRAHA Projekt 6. tříd
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
Prezentace turistické oblasti
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Pardubický kraj.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Květen Nepomuk.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Mediální kampaň Petra Kafková Petr Chládek 1. Osnova produkt produkt fáze projektu fáze projektu statistika statistika náklady náklady zdroje zdroje vlastní.
2. setkání pracovní skupiny projektu Destinační management turistických lokalit Hranicko a Dolina Małej Panwi Michaela Randáčková Hranická rozvojová agentura,
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s. IC EUROPE DIRECT Most informační služby a akce o EU Štěpán OBRTLÍK.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
CENA UZS ČR ZA INOVACI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 2009 / 2010.
1 South Moravian Programme for Distinguished Researchers Programme of the Region of South Moravia – co-funded by Marie Curie Actions SoMoPro II South Moravian.
Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj Seminář pro odborníky v cestovním ruchu –
Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
© 2008 World Media Partners Turistický portál Východních Čech Cíl projektu: Nárůst počtu návštěvníků a turistů a rozvoj cestovního ruchu v Pardubickém.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Labská stezka priorita rozvoje cykloturistiky v Ústeckém kraji Ústí nad Labem.
Oddělení kultury a památkové péče. 2 Příspěvkové organizace v oblasti kultury  vykonává zřizovatelské funkce k šesti příspěvkovým organizacím: - Východočeské.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Novinky portálu Kudy z nudy Aktivní dovolená:
EGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK.
Poznejte regiony České republiky Středočeský kraj.. přirozené centrum České republiky Střední Čechy jsou místem, kam se dá přijet na návštěvu,
Zažijte autentický jihočeský venkov
Pardubický kraj.
oblast cestovního ruchu a neziskového sektoru
Pardubický kraj.
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
CCRJM Certifikace DMO TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM MĚSTA BRNA, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Značka „Českosaské Švýcarsko
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Integrované dopravní systémy Žďár na Sázavou 15. května 2019
Transkript prezentace:

-5. ročník soutěže Letní pecky, poznej všecky -termín: od do princip: sbírání razítek do Vandrovní knížky -na 15 vybraných cyklotrasách nebo v cykloareálech

Jak soutěžit? vyzvednout si Vandrovní knížku v turistických informačních centrech v kraji nebo stáhnout na či získat alespoň 3 razítka do Vandrovní knížky na některých z cyklotras. stačí absolvovat část cyklotrasy a nezáleží na tom, jestli na kole, pěšky nebo jiným způsobem

Cyklotrasy -délka -náročnost -popis trasy -mapka -výškový profil -zajímavosti na trase

pro zařazení do slosování stačí ulovit 3 razítka vyplněnou zadní stranu odeslat poštou nebo elektronicky Destinační společnosti Východní Čechy

Společné cyklojízdy Při zahájení soutěže společná cyklojízda radního Živného a veřejnosti od prodejny Cyklopoint Pardubice do NH v Kladrubech n. L., akce bude mediálně podpořena, Vybraní účastníci budou oceněni + možnost prohlídky hřebčína zdarma, V průběhu soutěže další 3 společné cyklojízdy s cílem na Švýcárně ve Slatiňanech, Prvním českém muzeu cyklistiky v Nových Hradech a v Tvrzi Orlice v Letohradě,.

Razítkovací místa Budou uvedeny ve Vandrovních knížkách, razítka, razítkovací podušky a Vandrovní knížky dodá DSVČ na začátku května 2016, cílem soutěže je podpořit turistické atraktivity a poskytovatele služeb na trase vytipovaných cyklovýletů, žádné náklady ze strany razítkovacích míst.

Organizátoři: Destinační společnost Východní Čechy Pardubický kraj Hlavní partner: CYKLO WORLD, a. s.