SKONCUJTE S VRÁSKAMI! VÝROBEK OCENĚN DERMATOLOGY. CHVÁLEN UŽIVATELI BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.Význam kosmetického účinku šamponu
Advertisements

ACCURA Nová pleť.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
Lékařská toxikologie Lekce X. Mikrobiální jedy
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Energie Informace Energie Látky Informace Látky ROVNOVÁŽNÝ STAV.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
Somatologie – Mgr. Naděžda Procházková
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_SARKA_HAMPLOVA_KOSMETICKA_MASAZ_JINE_MASAZNI_TECHNIKY_ 16 Název školyStřední škola služeb,
 Klobásový jed  Neurotoxin (jed napadající nervovou soustavu)  Patří mezi nejúčinnější jedy  Tvořen bakterií Clostridium botulinum  Citlivý na teplo.
Země původu: Švýcarsko. Léčivé účinky kolagenu jsou prokázané klinickými a vědeckými studiemi Měsíční kúra 30 x 3g čisté bílkoviny Nejlepší poměr cena/výkon.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Doplňky stravy pro seniory - ano či ne? Mgr. Šárka Novotná.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
Drogerie – osobní hygiena I
Ošetření pro lehké nohy 2017
Kosmetická masáž Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
HYPRACID Čištění a dezinfekce dojícího zařízení Výhody Hypracidu
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Přenos signálu na synapsích
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Aloe Vera Speciál.
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Rod Clostridium MUDr.Anna Marešová.
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

SKONCUJTE S VRÁSKAMI! VÝROBEK OCENĚN DERMATOLOGY. CHVÁLEN UŽIVATELI BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ.

ZLEPŠUJE účinnost injekce u 87 % případů.* PRODLUŽUJE účinnost injekce u 63 % případů.* SNIŽUJE viditelnost mimických vrásek 80% spokojenost.** ODDALUJE aplikaci příští injekce* POZOROVACÍ KLINICKÁ STUDIE POD KONTROLOU LÉKAŘŮ– DERMATOLOGŮ PROVEDENÁ NA ŽENÁCH, KTERÝM BYLA APLIKOVÁNA INJEKCE BOTULOTOXINU. Klinická studie byla provedena na 30 osobách, které podstoupily aplikaci botulotoxinové injekce 6 až 10 týdnů před aplikací BX KOREKTORU VRÁSEK a které aplikovaly produkt 2krát denně po dobu 90 dnů. *Celkový dojem dermatologů. **Sebehodnocení dle 30 osob.

NADŠENCI DERMO-ESTETICKÝCH PROCEDUR TRADIČNÍ KOSMETIČTÍ KLIENTI Pro ty, které chtějí podstupovat aplikaci injekce každých 6 měsíců, aby POSÍLILY účinnost botulotoxinových injekcí. Pro ty, které by chtěly těžit z účinnosti produktu, aby ODDÁLILY aplikaci příští injekce. Pro všechny ženy, které chtějí vysoce cílený a výkonný produkt pro DOPLNĚNÍ jejich anti-âge programu. TAKÉ IDEÁLNÍ produkt pro muže, jejichž vrásky jsou hlubší a kteří ocení cílenou funkci tohoto produktu. KDO BY MĚL POUŽÍVAT BX KOREKTOR VRÁSEK?

BX KOREKTOR VRÁSEK. Korektor výrazových vrásek. Vyhlazující efekt. KOSMETICKÝ PŘEDPIS VÝSLEDEK: VÝRAZOVÉ VRÁSKY JSOU VIDITELNĚ REDUKOVÁNY PLEŤ JE VÍCE VYHLAZENÁ OBLIČEJ VYPADÁ MLADŠÍ RYSY JSOU ZRELAXOVANÉ, VYHLAZENÉ A OMLAZENÉ VÝRAZOVÉ VRÁSKY MIZÍ ! Každodenní mikrodávka dermo-relaxačních peptidů Kosmetický botulotoxinový efekt Zacílen na tvorbu výrazových vrásek a jemných vrásek způsobených každodenními mikrostahy obličeje ALTERNATIVA nebo POSÍLENÍ dermo-estetických botulotoxinových injekcí

> DERMO-RELAXAČNÍ PEPTIDOVÝ KOMPLEX Synergický komplex 2 syntetických peptidů: PRO ELIMINACI mikrostahů, které způsobují vznik a přetrvání výrazových vrásek. PRO STEJNÉ VÝSLEDKY JAKO U BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ za použití kosmetické metody. >VYSOCE HYDRATAČNÍ KOMPLEX CÍL: Kompletní vyplnění výrazových vrásek.

38 obličejových svalů pohybů denně! Tremporali s Masseter Trapezius Frontalis Orbicularis Oculi Zygomaticus Orbicularis oris Buccinator Sternocleidomas

Mikronapětí v dermis Specifické vrásky → výrazové vrásky → vrásky → hluboké vrásky Vraní stopa Vrásky na čele Linie svraštění obočí

V neuronové membráně: změna v iontovém náboji  otevře vápníkové kanály (Ca 2+ )  Ca 2+ ionty vstoupí do neuronu  podrážděnost neuronu  Acetylcholin

V zakončení neuronu: formování SNARE komplexu SNARE = VAMP*+ Syntaxine* + SNAP-25* * * * SNARE KOMPLEX

Váčky obsahující Ach. (Acetylcholin) Slučují se s neuronovými membránami  Ach. je vypuštěn do synaptického prostoru Ach. spojuje svalové receptory  Svalové kontrakce Ach. ve váčcích sval Svalový receptor Ach. je vypuštěn do synaptického prostoru Neuron sval

Botulotoxin:  Přirozeně produkován Clostridium botulinum bakterií.  Toxický pro nervový systém. Typ Botulotoxinové (BoNT-A) injekce:  Zjemňuje vrásky díky „svalové paralýze“.  Schváleno FDA (od roku 2002). Princip akce : Odděluje SNAP25 → Proteinový SNARE komplex → Ach. vypuštěn → Svalová paralýza → Žádné výrazové vrásky

Indikace: l idé, kteří chtějí zmírnit své výrazové vrásky nebo předejít jejich vzniku. Cílené oblasti : horní 1/3 tváře Vrásky na čele Linie svraštění obočí Vraní stopa Procedura: (vyžaduje specialistu) injekce se aplikuje do postižených oblastí ve formě sterilní dávky oslabené a očištěné formy botulotoxinu. Doporučení po aplikaci injekce: Žádná obličejová masáž ošetřené oblasti po dobu 24 h. Stažení svalů v ošetřené oblasti po dobu 3 dnů (3krát 5 sekund/denně). Neprotahujte a neohýbejte hlavu a krk. Vyvarujte se sportu a neležte ještě 2 hodiny po aplikaci.

Výsledky: pleť je vyhlazena, rysy jsou uvolněné. před po Ne více než 2 injekce za rok !

DERMO-UVOLŇUJÍCÍ PEPTIDOVÝ KOMPLEX Synergetická kombinace 2 syntetických peptidů v roztoku Pentapeptid-18 + Acetyl hexapeptid-8 Vybrány pro: REDUKCI obličejových mikrostahů zodpovědných za vznik výrazových vrásek. PRO STEJNÉ VÝSLEDKY na epidermis JAKO U BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ za použití kosmetické metody. Cíle: Výrazové vrásky mizí! Vznik nových výrazových vrásek je snížen!

Pentapeptid-18  Ca 2+ vstoupí do neuronu   Podrážděnost neuronů Acetyl hexapeptid-8 Strukturován stejně jako SNAP-25 protein Soupeření se SNAP25 pro vytvoření SNARE proteinového komplexu  SNARE proteinový komplex  Splynutí váčků, (které obsahují neuro-transmitery) s neuronovou membránou je blokováno.

Acetyl hexapeptid 8 Pentapeptid 18 Dermo- uvolňující komplex  Krok 1 v procesu zamezení kontrakcí  Svalové kontrakce jsou redukovány

DERMO-UVOLŇUJÍCÍ PEPTIDOVÝ KOMPLEX Omezuje komunikaci buňky nervů/svalů  Snižuje mikrostažení obličeje, neodstraňuje je úplně  Posiluje účinek botulotoxinu. Prodlužuje účinnost botulotoxinu a pomáhá prodloužit dobu mezi dvěma injekcemi. Redukuje vznik výrazových vrásek.

VYSOCE HYDRATAČNÍ KOMPLEX Kyselina hyaluronová vysoké molekulární hmotnosti v roztoku  Ochranný a hydratační film Přírodní glycerin & derivát urey  Zvlhčovadla Extrakt pylu a nezdmýditelných látek z pšeničného oleje, olivového oleje a sojového oleje + rostlinný skvalen z olivy + olej máslovníku  Vyživují, zjemňují Přispívá k okamžitému zaplnění výrazových vrásek

„ + “ Sothys  Nedochází k úplné paralýze svalů. Bezpečnější než botulinotoxin. Možné použít každý den.  Kompletní působení Mnohem účinnější než jsou standardy trhu.  Doplňková péče k anti-âge séru. Bez ochranných či antioxidačních účinků. Bez účinku na buněčnou obnovu. Bez účinku na proteinovou syntézu.

DOPLŇKOVÁ PÉČE DESQUACREM FORTE MICRODERM GLYSALAC PROFESSIONAL PEEL

DESQUACREM FORTE MICRODERM 2% KYSELINA SALICYLOVÁ + MIKROZRNÍČKA RÝŽE Hloubkový čistič s exfoliačním účinkem ZESÍLENÁ ÚČINNOST! Hloubkový čistič charakteristický pro značku. Posílený o kyselinu salicylovou a mikrozrníčka rýže. CÍL: hloubkové čištění pórů a zároveň exfoliace.

2 % kyseliny salicylové + 20 % kyseliny glykolové GLYSALAC PROFESSIONAL PEEL Profesionální peeling s kyselinou glykolovou a salicylovou Kosmetický peeling s kyselým pH Pouze pro profesionální použití v kabině Obsahuje 2% kyseliny salicylové a 20% kyseliny glykolové CÍL: Zjemnění textury pleti Poskytnutí okamžitého projasnění pleti Zjemnění pleti a odhalení jasné a sjednocené pleti 10krát více kyseliny salicylové* pH 3,6 – 3,7 * 10krát více než u ošetření Soin peeling resurfaçant.

GLYSALAC PROFESSIONAL PEEL. ODSTRANĚNÍ MAKE-UPU Odličovač očí a rtů Odličovací mléko a voda dle typu pleti MECHANICKÁ EXFOLIACE Gommage exfoliant CHEMICKÁ EXFOLIACE Aplikujte Glysalac professional peel na tvář a/nebo krk v rovnoměrné vrstvě, použijte kartáček nebo rukavice. Nechte působit 5-15 minut dle potřeb a citlivosti pleti. Důkladně opláchněte houbičkou nebo mokrým či teplým ručníkem. Vyhněte se očním konturám. HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ Desquacrem ZÁVĚR OŠETŘENÍ Regenerative solution + vhodný krém + SPF50 Fluide protecteur zones sensibles

Rekordní výsledky naměřené pozorovací klinickou studií realizovanou pod dohledem dermatologů Vysoce koncentrované složení Inspirován pokročilou dermo-estetickou technikou: injekcí botulotoxinu Široká cílová skupina: Muži a ženy, kteří chtějí vymazat své výrazové vrásky. Také pro uživatelky botulotoxinových injekcí jako alternativní ošetření. Vysoce technologické balení V centru každého nového kosmeceutického ošetření, určeno pro použití jako doplněk nebo jako alternativa k dermo-estetickým zásahům.