Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nové programové období EU 2014 – 2020
Advertisements

OP VVV a OP Z Ing, Jan ŠILD, partner HOPE GROUP s.r.o.
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Aktuální proces přípravy programového období 2014+
Co pro obce i kraje chystá Operační program Životní prostředí?
Společný regionální operační program Priorita 1 Regionální podpora podnikání Opatření 1.1 Podpora podnikání ve vybraných regionech Priorita 2 Regionální.
Dvůr Králové nad Labem, 15. prosince 2014
AKTUÁLNÍ VÝZVY PROGRAMOVÉHO OBDOBÍ Horizont
OP ŽP Anna Limrová Samostatný odbor OP ŽP.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Ministerstvo životního prostředí.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Operační program Životní prostředí
Smart cities Kde vzít peníze??. Jaké aktivity lze zahrnout do Smart cities? Např IBM říká:
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání.
Mgr. Daniel Rychlik , Ostrava
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Mgr. Zdeněk Semorád, náměstek ministryně MMR pro evropské programy
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Nový Operační program Životní prostředí.
Aktuální výzvy z operačních programů. Integrovaný regionální operační program Srpen –silnice II. a III. tříd (průběžná výzva) –Provozní a animační náklady.
M OŽNOSTI VYUŽITÍ DOTAČNÍCH PROGRAMŮ Porada ředitelů pověřených knihoven MK Hodonín,
Dotační projekty Vysokého Mýta
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Dotace na míru starostům příležitosti pro obce prosinec 2014 prosinec 2014.
OPERAČNÍ PROGRAM ZAMĚSTNANOST Podpora rovných příležitostí žen a mužů v Operačním programu Zaměstnanost Jihlava.
zelená linka: Operační program Životní prostředí
Naplňování krajských priorit za přispění evropských zdrojů z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko Prezentuje: Jaroslav Palas
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Možnosti financování adaptačních opatření – Operační program Životní prostředí Přednášející: Datum: Ing. Jan Pištěk
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
Zaměření jednotlivých OP v programovém období a využití malými obcemi listopad – prosinec 2014 Mgr. Josef Miškovský, Ph.D. RNDr. Lucie Jungwiertová,
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
zelená linka: Nový Operační program Životní prostředí PRIORITNÍ OSA 3.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
KOORDINOVANÝ PŘÍSTUP K SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝM LOKALITÁM Ing. Helena Petroková Praha,
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Ing. Viktor Kruml, pověřený vedením oddělení, Ústí nad Labem Ing. Marie Míšková, vedoucí.
Mgr. et Mgr. Jan Bodnár Odbor evropských fondů Oddělení projektového řízení Integrovaný operační program, možnosti čerpání finančních zdrojů pro oblast.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
PROGRAMOVÉ OBDOBÍ Projekt Tvorba Strategie a Společného akčního plánu v oblasti rozvoje lidských zdrojů v Libereckém kraji I CZ.1.04/4.1.01/C
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Operační programy Výzkum, vývoj a vzdělávání a Zaměstnanost HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
zelená linka: Nový Operační program Životní prostředí PRIORITNÍ OSA 3 a předcházení vzniku odpadů.
Operační program URBACT III.  (Operační) program Evropské územní spolupráce kofinancovaný z Evropského fondu pro regionální rozvoj  Navazuje na program.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Opatření vázaná na vodu v SC 4.3
Možnosti financování činnosti MAS
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Integrovaný regionální operační program
Prioritní osa 3 - výzva č. 25 a 27
Místní plán inkluze + OP VVV
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
Informace o výzvách SC 1.1 a SC 1.2. IROP
PRIORITNÍ OSA 3 OPŽP
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Aktuální dotační příležitosti IROP
3. Výroční konference – Samosprávy 2017
Operační program Životní prostředí
Transkript prezentace:

Vyhlášené výzvy operačních programů pro kraj a jeho příspěvkové organizace

Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Smart akcelerátor Příjem žádostí – Krajské akční plány rozvoje vzdělávání Příjem žádostí – Budování kapacit pro rozvoj škol Příjem žádostí – Rozvoj klíčových kompetencí v rámci oborových didaktik průřezových témat a mezipředmětových vztahů Příjem žádostí – Gramotnosti Příjem žádostí –

Operační program Zaměstnanost Prioritní osa I: Podpora zaměstnanosti a adaptability pracovní síly Implementace Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v České republice na léta 2014 – 2020 Příjem žádostí do Podpora dětských skupin pro podniky i veřejnost - dotace na vybudování a provoz mimo hl. m. Prahu Příjem žádostí do Podpora zaměstnanosti cílových skupin Příjem žádostí do Prioritní osa II: Sociální začleňování a boj s chudobou Podpora vybraných sociálních služeb v návaznosti na krajské střednědobé strategie rozvoje sociálních služeb Příjem žádostí do Podpora procesů ve službách Příjem žádostí do Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám (KPSVL ) - 1.výzva Příjem žádostí do Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám (KPSVL ) - 2.výzva Plánované vyhlášení: , příjem žádostí do Podpora procesu transformace pobytových služeb a podpora služeb komunitního typu vzniklých po transformaci Příjem žádostí do

Operační program Zaměstnanost Prioritní osa III: Sociální inovace a mezinárodní spolupráce Projekty veřejné správy zaměřené na inovace v tematických oblastech OPZ Příjem žádostí do Sociální inovace v obl. soc. začleňování a přístupu na trh práce pro nejohroženější skupiny na trhu práce Příjem žádostí do Prioritní osa IV: Efektivní veřejná zpráva Výzva pro projekty podporující implementaci Strategického rámce rozvoje veřejné správy ČR pro období 2014 – 2020 Příjem žádostí do Výzva pro ÚSC (obce, kraje, sdružení, asociace a svazy) Plánované vyhlášení: , příjem žádostí do

Operační program Životní prostředí SC 2.2 Snížit emise stacionárních zdrojů podílející se na expozici obyvatelstva nadlimitním koncentracím znečišťujících látek Výzva: příjem žádostí do 16. prosince 2015 SC 2.3 Zlepšit systém sledování, hodnocení a předpovídání vývoje kvality ovzduší a meteorologických aspektů Výzva: příjem žádostí do 14. října 2016 SC 3.3 Rekultivovat staré skládky Výzva: příjem žádostí do 5. ledna 2016 SC 3.4 Inventarizace kontaminovaných a potenciálně kontaminovaných míst Výzva: příjem žádostí do 15. ledna 2016 SC 3.5 Snížit environmentální rizika a rozvíjet systémy jejich řízení Výzva: příjem žádostí do 14. října 2016 SC 4.3 Revitalizace a podpora samovolné renaturace vodních toků a niv, obnova ekostabilizačních funkcí vodních a na vodu vázaných ekosystémů Výzva: příjem žádostí do 31. prosince 2016 SC 4.3 Zprůchodnění migračních bariér pro živočichy a opatření k omezování úmrtnosti živočichů spojené s rozvojem technické infrastruktury Výzva: příjem žádostí do 31. prosince 2016 SC 5.1: Snížit energetickou náročnost veřejných budov a zvýšit využití obnovitelných zdrojů energie Výzva: příjem žádostí do 15. dubna 2016

Integrovaný regionální operační program SC 1.1 – Vybrané úseky silnic II. a III. třídy Výzva: příjem žádostí do SC 2.1 – Deinstitucionalizace sociálních služeb za účelem sociálního začleňování Výzva: příjem žádostí do SC 3.2 – Aktivity vedoucí k úplnému elektronickému podání Výzva: příjem žádostí do SC 3.2 – Kybernetická bezpečnost Výzva: příjem žádostí do

Děkuji za pozornost