Řešení spisové služby Statutární město Brno, aneb je třeba ještě něco udělat? Brno, 10. 5. 2012 Rostislav Obrlík, vedoucí Organizačního úseku, Magistrát.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Advertisements

Registrace poskytovatelů sociálních služeb v Jihomoravském kraji.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Krajská správa ČSÚ v Plzni | Slovanská alej 36, Plzeň | Miloslav Chlad CIZINCI V ČR A PLZEŇSKÉM KRAJI Tisková konference, Plzeň,
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Spisová služba ICZ Lite, verze (eGON) Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska Marek HRADIL, město Milevsko CZ.1.04/4.1.00/
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Účetní závěrka (Sbírka listin)
Centrální registr zbraní – změna právní úpravy. Harmonogram novely červenec 2012 rozeslání novely do meziresortního připomínkového řízení předložení.
PŘEHLED ZAJÍMAVOSTÍ Z KONFERENCE INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2013 Mgr. Tomáš Lechner, VŠE v Praze.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Neziskové organizace Motto: „Abychom zbohatli materiálně, musíme nejprve zbohatnout v mysli.“
Jak lze využít infrastrukturu CzechPOINT v rámci úřadu Mgr. Jarmila Šmardová
Zahájení tvorby Komunitního plánu sociálních služeb pro město Žatec Mgr. Petr Antoni Dne
Špindlerův Mlýn 24. října 2011 eGovernment v praxi Ing. Libor DaněkObchodní ředitel VERA.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Účast ČR v H2020 a v programu EURATOM v období leden 2014 – červenec 2015 Základní výstupy 1. průběžné zprávy o účasti ČR v H2020 (Frank,Albrecht – plánované.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Problematika ukládání a ochrany dokumentů Tematický blok č. 7.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Připojení NS-VIS k CS-VIS EU projekt spolufinancovaný z ročního programu 2010 Fond pro vnější hranice (FVH)
Role dat v procesu rozhodování?
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
Návrh logistického zabezpečení evakuace správních budov NP Šumava
Situace na trhu práce v JmK a veřejná služba
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Místní rozpočtové jednotky
Úřad práce České republiky
Členská schůze MAS Nepomuk,
Spolupráce obce a ÚP ČR v Litvínově v SVL
Problematika ukládání a ochrany dokumentů
„IOP – šance pro váš rozvoj“
Sídla.
Matouš Bořkovec, ZŠ Mikoláše Alše
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Závěrečná konference Zlín,
Hlavní město praha a integrace cizinců
OBECNÍ ÚŘAD VO 9, s. 9 n..
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Druhy podniků v ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Katedra finančního práva a národního hospodářství
SOUSTAVA CHRÁNĚNÝCH ÚZEMÍ EVROPSKÉHO VÝZNAMU
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
NV č. 201/2010 Sb. ze dne 31. května 2010  o způsobu evidence úrazů, hlášení a zasílání záznamu o úrazu ve znění NV č. 170/2014 Sb. ze dne 6. srpna 2014.
Anotace Žák se seznámí s problematikou národa, národnostních menšin a vztahu majority a minorit Autor Mgr. Petr Stonawski Jazyk Čeština Očekávaný výstup.
STAVEBNÍ ZÁKON.
© 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV
Role sociální práce ve vztahu k výkonu veřejného opatrovnictví Hradec Králové Workshop je pořádán v rámci projektu Systémová podpora sociální.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výchova k občanství Státní správa a samospráva
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
SPISOVÁ SLUŽBA
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Postup pro podávání žádosti do výběrového řízení o dotaci- pořízení, zachování a obnovu hodnot místního kulturního, národního a historického povědomí z rozpočtu.
SPRÁVNÍ ODBOR MĚSTSKÉHO ÚŘADU NOVÝ BOR
Implementace BAT závěrů do integrovaných povolení v Moravskoslezském kraji Krakow.
Ing. Stanislava Správková
Hroznatova akademie 11. října 2018
Úvodní přednáška pro 1. ročník
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Workshop Trendy v designu webových stránek
SPRÁVNÍ PRÁVO.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Bezpečnostní vzdělávání v ČR
Transkript prezentace:

Řešení spisové služby Statutární město Brno, aneb je třeba ještě něco udělat? Brno, Rostislav Obrlík, vedoucí Organizačního úseku, Magistrát města Brna Petr Oplátek, Manažer odboru Spisová služba a Archivy, ICZ, a.s.

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Realizováno Spisová služba Magistrát 27 MČ a Městská Policie 67 škol a školských zařízení Zřizované organizace - TIS V realizaci Digitalizace archivu města Brna

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Je vše v souladu dle legislativy? Elektronická podatelna Důvěryhodné ukládání Národní standard Integrace na registry ANO, nebo vlastně ne?

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Elektronická spisovna Je potřebná? Jaký má v současné době význam pro město

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Spisová služba - stav V období duben a květen proveden upgrade e-spis a e-spis LITE Soulad s NSESS Správa spisovny Integrace dle BP Příprava na integraci s ISZR

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Projekt Digitalizace Archivu města Brna V archivu jsou uloženy dokumenty: samosprávných úřadů města Brna a připojených obcí z období od 13. století do současnosti (včetně rozsáhlé sbírky pergamenových listin a městských úředních knih) brněnských řemeslnických cechů, společenstev a spolků brněnských farních úřadů českých i německých škol působících na území města Brna včetně školských úřadů brněnských velkostatků (včetně těch, které leží mimo území města Brna, avšak byly historickým majetkem města) kulturních, sociálních a zdravotnických úřadů, působících na území města Brna městských komunálních podniků a družstev (včetně JZD)

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Harmonogram projektu Harmonogram Start projektu Duben 2012Předimplementační analýza, zahájení instalace Květen 2012Infrastruktura a digitalizační linka Červenec 2012Aplikace zpřístupnění Říjen 2014Ukončení digitalizace

Spisová služba pro školy a školská zařízení SMB Očekávané přínosy Zařízení potřebné pro kvalitní digitalizaci archivního fondu a vybavení pro uchování a distribuci dat Digitalizované dokumenty významného fondu sčítacích operátů, které jsou nejvíce ohroženy fyzickou destrukcí vlivem jejich častého použití pro správní, studijní a badatelské úkony a jejich netrvanlivou formou původního vyhotovení. Funkční webová aplikace pro zpřístupnění digitalizovaných dokumentů

Elektronická spis. služba ve školských zařízeních SMB Děkujeme za pozornost DOTAZY?