Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

Jaroslava Harničárová ambulance lékařské kosmetiky VN Brno
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Anotace Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:Péče o pleť Kód VM:VY_52_INOVACE_08 Vzdělávací předmět:Výchova ke zdraví Tematická oblast:Zdraví.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
SOUSTAVA KOŽNÍ Stavba a funkce kůže Kůže tvoří ochranný kryt těla
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Obratlovci povrch těla
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Tužka na vyhlazení vrásek
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Biologie člověka.
Povrch lidského těla Filip Bordovský.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Speciální vánoční balíčky
Aplikační potenciál keratinových vedlejších produktů masného průmyslu
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Inovace je změna daného stavu a lze ji aplikovat ve všech směrech lidských aktivit. Tyto změny mají sedm řádů, sedm faktorů a sedm zdrojů. Inovační proces.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
SAVCI Největší rozvoj savců = TŘETIHORY (před 65 miliony let = éra savců Pronikali do všech ekosystémů Čtvrtohory = éra člověka.
Kožní soustava.
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Obratlovci obojživelníci.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_499_POŠKOZENÍ VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Střední.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor:Mgr. Jiří Hajn Název DUM:VY_32_Inovace_ – Kůže Název sady:Přírodopis – lidské tělo Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
VY_52_INOVACE_24_01_význam kůže
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Kolagen – architekt kůže
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Transkript prezentace:

Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů

PRODUKT Snail Secret TianDe KATALOGOVÁ CENA DISTRIBUČNÍ CENA BODY Vícefunkční krém na obličej s mucinem hlemýžďů, 5 ks x 10 ml 656,10426,00 Kč24, Vícefunkční krém na oči s mucinem hlemýžďů, 5 ks x 10 ml 656,10426,00 Kč24, Maska na obličej s mucinem hlemýžďů, 1 ks 107,4069,70 Kč3,40 CELKEM1419,60921,7053

V čem je záhada krásy? V mucinu! Pěstovatele růží si všimli že škrábance na rukou rychle se hojí a pokožka se dlouho zůstává hebká a svěží! Hippokrates dělal kožní mast z drcených hlemýžďů. Moderní proces získání sekretů – „kolotoč“. Charles Darwin obdivoval regenerační potenciál hlemýžďů.

V čem je záhada krásy? V mucinu! Aminokyseliny a peptidy — vyživují pokožku, aktivují obnovu buněk. Sacharidy — zvláčňuji a vyhlazují pokožku, zvyšuje její turgor, antioxidační ochrana. Allantoin — pomáhá regeneraci buněk. Bakteriofágy — „drží mikroby na vzdáleností“.

Vícefunkční krém na obličej s mucinem hlemýžďů, 5 ks x 10 ml Aktivní komponenty: Mucin hlemýžďů — faktor obnovení pokožky Maslo Ši —chrání „ekosystém“ pokožky Extrakt aloe vera — „živá voda“ pro plet´ Hyaluronát sodný a trehalósa – zásobárna vody v pokožce. Výsledky použití krému: pokožka vypadá zářivě a svěží díky multifunkčnosti hlemýždího mucinu, což má vliv na hloubku vrásek na turgor a barvu pleti; po použití krému pokožka se nasycuje životodárnou vlhkosti, která plet´vyhlazuje a dělá jí pružnou; krém posiluje ochranné vlastnosti kůže, navrací pletí prvotní energii a krásu; den co den, pokožka se intenzivně regeneruje a obnovuje se, je jako znovuzrozená! 14601

Aktivní komponenty: Mucin hlemýžďů — faktor obnovení pokožky. Hyaluronát sodný a trehalósa – zásobárna vody v pokožce. Hexapeptid-8— miorelaxant. Tripeptid-10 —rekonstruktor kolagenu. Výsledky použití krému : jemné oblastí kolem očí dodaná nezbytná energie, zvýšený tonus pleti, zahájen proces obnovy buněk; pokožka kolem očí se stává pružná, pohled se stává otevřenější, oči nevykazuji únavu; povrch pokožky kolem očí se vyhlazuje, struktura pletí se stává hustší, viditelnost vrásek je minimalizována Vícefunkční krém na oči s mucinem hlemýžďů, 5 ks x 10 ml

Aktivní komponenty : Mucin hlemýžďů — faktor obnovení pokožky. Hyaluronát sodný a trehalósa – zásobárna vody v pokožce. Květinový pudr japonské růže - chrání pokožku před negativním vlivem životního prostředí. Peptidy ovsa - hydratují a vyživují pokožku. Výsledky použití masky: po použití masky pokožka je do hloubky hydratovaná a vyživená, kůže se stává hladká a svěží jako okvětní lístky růží; maska zklidňuje citlivou pokožku navrací jí pocit pohodlí pokožka je chráněna před působením vnějších faktorů: před zimou, změnou teplot, oxidačním stresem; barva pletí je sjednocená a zářivá, hloubka a viditelnost vrásek je výrazně menší Maska na obličej s mucinem hlemýžďů, 1 ks

ZNÁSOB SPOKOJENOST! Vazká textura krému je garancí vysokého obsahu mucinu! Preparát s vysokým obsahem mucinu se spotřebovává pomaleji, to znamená ekonomičtěji!

MLADÍ NA DLO UHO!