Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká 2.1.- 8.1.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DOVOLENÁ CB K. Vary PASEKY nad JIZEROU č
Advertisements

Edita Nováková Tereza Procházková. Subjektivní faktory Psychologické pohnutky - preference Společenské a kulturní rysy daného národa Stupeň kultury a.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Rozdělení hráčů 2011/2012 Mladší minižactvo 2000, 2001 ( J.Pazourek, P.Krištof, J.Suchopár ) Nejmladší minižactvo 2001, 2002 ( J.Pazourek, J.Suchopár,
Mistrovství světa v lyžování Liberec Jedna z největších sportovních akcí v historii České republiky, která proběhla od 18. února do 1. března 2009.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2013 Gymnázium, Slov. nám. Podmitrov.cz.
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Hry III. tisíciletí Melchiorova Huť 2013 Mgr. Monika Pelánová.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Lyžařský výcvikový kurz Velké Karlovice 12. – 16 ledna 2015 Lyžařský výcvikový kurz proběhl tradičně ve Velkých Karlovicích. V letošním roce převažovali.
Lyžařský výcvikový kurz
Ski areál Špičák zima 2009/10.
VÍTÁ VÁS PREZENTACE LYŽAŘSKÉHO VÝCVIKU „VEBROVKY 06“
Lyžařské zájezdy s výukou na sjezdových lyžích a snowboardu
HISTORIE LYŽOVÁNÍ V ČECHÁCH
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Zámek Javorník Zřícenina hradu Rychleby.
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2012 – Podmitrov.cz. Po 3.9. – pa Areál penzionu PODMITROV (Vysočina) Doprava busem Ubytování v pokojích a chatkách.
Zimní výcvikový kurz Zadov – Zahájení: ve 12:00 Ubytování: Chata Mládí – Zadov, 4 – 6 lůžkové pokoje  Stravování: snídaně.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
Prezentace KRKONOŠ Eva ČERNOCHOVÁ 5MB Na mateřské dovolené.
Ubytování na RovníchUbytování na Rovních. Ubytování v soukromí Lyžařské středisko Paseky nad Jizerou Parkování u domu 2 pokoje Společná lednice Microvlnná.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
BEZPEČNOST PŘI VÝUCE LYŽOVÁNÍ
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Procenta Prezentace je zaměřená na procvičování slovních úloh na procenta. Obsahuje 6 slovních úloh na procenta řešených trojčlenkou. Autor: Mgr. Eva Černá.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Ekonomické souvislosti studijního směru AP Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky a rozpočtem Hlavního.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz, Kamenný Přívoz 53, Kamenný Přívoz Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:
Možnost ubytování na Moravě !!! na základě požadavků členů OS na ubytování na Moravě, byla ve spolupráci s OS KOVO zajištěna možnost krátkodobého ubytování.
ZIMNÍ KURZ PROČ JET NA ZIMNÍ KURZ? PRO KOHO JE ZIMNÍ KURZ? KDY SE POJEDE? KAM SE POJEDE? KDE BUDEME NOCOVAT? KOLIK TO BUDE STÁT PENĚZ? KDO S NÁMI.
ZŠ a ZUŠ Jablonné v Podještědí
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
MEZINÁRODNÍ MEDIÁLNÍ DÍLNA ZACHÁZENÍ S MEDIÁLNÍM OBSAHEM A JEHO PRODUKCE Termín: Místo: djo-Jugendbildungsstatte Spuckschloss Bahratal.
ORIENTAČNÍ BĚH (SILVA O´ CAMP - )
Výtvarný tábor na koních
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Procenta Autor: Mgr. Eva Černá
Škola v přírodě
Finanční gramotnost Ekonomické dovednosti, úlohy.
Penzion Bílá voda Harrachov
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2017/2018
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Za celý tým vedoucích a instruktorů
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Zimní olympijské hry Klikej.
Zápis do 1. ročníku ZŠ pro školní rok 2018/2019
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
VY_32_INOVACE_20_Český jazyk pro 7. ročník_Pravopis velkých písmen IV.
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká

Vážení rodiče, v letošním roce opět pořádá naše škola pro žáky 7. ročníků lyžařský výcvik v Krkonoších, v lyžařském středisku Jánské Lázně – Černá Hora

Ski areál

Penzion Protěž  Ubytování je zajištěno v penzionu Protěž, který se nachází přímo u dolní stanice sedačkové lanovky na Černou Horu, jedná se o ubytování na velmi dobré úrovni. Stravování je zajištěno formou plné penze (tzn. jídlo 3 x denně včetně pitného režimu).

Výcvik na lyžích  Samotný výcvik ve středisku bude zaměřen na výuku především sjezdového lyžování, neboť z ekonomického hlediska je vhodné využít celotýdenní permanentku. Výuka je koncipována tak, aby vyhovovala všem stupňům stávajících dovedností žáků včetně úplných začátečníků.  Výcvik povedou učitelé M.Nesvorná, I.Váchová a P. Eisner.  Předběžná celková cena: 1720,- (6x ubytování, plná penze) 1660,- (5-ti denní permanentka se skup. slevou) 1660,- (5-ti denní permanentka se skup. slevou) 620,- (doprava, ostatní výdaje) 620,- (doprava, ostatní výdaje) 4000,- Kč 4000,- Kč  přihlášku spolu se zálohou 2000,- Kč odevzdejte prosím do p. uč. Váchové.