P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Jak se uplatnit na trhu práce
Název projektu: Moderní škola
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje obecně prospěšná společnost Ústí nad Labem.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Workshop - internetové poradenství. Vzdělávání v oblasti IP Nová oblast Nová oblast  Pro nás  Obecně Do současné doby se kurzům IP věnovaly zejména.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Proškolení studentů k projektu Inovace a podpora praxí VŠPJ
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK248.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_07.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK256.
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Ivana Francová, SOU Liběchov
První zaměstnání Petr Machala.
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
Dobrý den, dovolte, abych se představil Strukturovaný životopis  1. Osobní informace  2. Historie zaměstnání  3. Dosažená vzdělání  4. Počítačové.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
Michala Čičváková Národní centrum Europass ČR Portfolio dokumentů Europass.
Odborná konference "Zvyšování kompetencí absolventů vysokých škol" Absolvent se firmě vyplatí.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
Přijímací pohovor Doporučení a rady.
ŽIVOTOPIS Člověk a svět práce Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jitka Vrbová. Dostupné z Metodického portálu
94.1 Dopis, adresa Jaké dopisy vidíš na obrázcích? Kdo je odeslal?
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Projekt VIP Kariéra II - KP Bez bariér až na trh práce Ing. Jana Trhlíková Konference , Praha.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Strukturovaný životopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Cesta k uplatnění na trhu práce Fond dalšího vzdělávání, 2017
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Ing. Veronika Dostálková MBA
eGon centrum ORP Nový Bydžov
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Funkční styl administrativní
VY_32_INOVACE_08_PEK_477_Kou
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
Workshop 2: Šablony pro střední a vyšší odborné školy
CENTRUM PEDAGOGICKÉ PRAXE PF UJEP
Transkript prezentace:

P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík

M OTIVAČNÍ – PRŮVODNÍ DOPIS Motivační dopis přikládáme k životopisu, má zaujmout budoucího zaměstnavatele. Měl by obsahovat něco navíc, čím zaujmeme. Měli bychom v něm nabídnout konkrétní možnosti využití našich vědomostí či dovedností při řešení konkrétních úkolů firmy. Při jeho tvorbě musíme dodržovat konkrétní postup.

K OMU JE URČEN Jméno a příjmení včetně titulu. Název firmy. Adresa. Ing. Karel Říha Vysoká škola polytechnická Dlouhá 7, Jihlava

H LAVNÍ ČÁST Oslovení. Co požaduji. Vzdělání a praxe. Vážený pane inženýre, rád bych Vám nabídnul své služby na katedře sportů. Jak dokládá přiložený životopis, věnuji se problematice sportovních aktivit již 10 let prakticky a 7let teoreticky. Během své praxe jsem se věnoval rozličné škále sportovních aktivit, včetně organizace lyžařských kurzů a cyklistických výletů. Na vysoké škole jsem získal akreditaci instruktora školního lyžování a na vyšší odborné škole instruktora plavání, kondiční kulturistiky a strečinku, sportů a pobytu v přírodě a netradičních sportů. Dále jsem držitelem trenérské licence fotbalu a volejbalu.

H LAVNÍ ČÁST Jak mohu pomoci konkrétně této firmě. Závěr. Na Vašich internetových stránkách jsem zjistil, že se účastníte akademických her ve volejbale. Vzhledem k tomu, že se moje absolutorium i moje diplomová práce týkají tohoto sportu, kterému se sám aktivně věnuji již 20 let, mohl bych pomoci i v tomto odvětví. Věřím, že mých zkušeností využijete.

R OZLOUČENÍ A VEŠKERÉ KONTAKTY Těším se na další spolupráci, s pozdravem Mgr. Lukáš Karlík Brněnská 1, Jihlava Tel.: E – mail:

P ŘEDMĚT : Ž ÁDOST O MÍSTO AKADEMICKÉHO PRACOVNÍKA NA KATEDŘE SPORTŮ. Ing. Karel Říha Vysoká škola polytechnická Dlouhá 7, Jihlava Vážený pane inženýre, rád bych Vám nabídnul své služby na katedře sportů. Jak dokládá přiložený životopis, věnuji se problematice sportovních aktivit již 10 let prakticky a 7let teoreticky. Během své praxe jsem se věnoval rozličné škále sportovních aktivit, včetně organizace lyžařských kurzů a cyklistických výletů. Na vysoké škole jsem získal akreditaci instruktora školního lyžování a na vyšší odborné škole instruktora plavání, kondiční kulturistiky a strečinku, sportů a pobytu v přírodě a netradičních sportů. Dále jsem držitelem trenérské licence fotbalu a volejbalu. Na Vašich internetových stránkách jsem zjistil, že se účastníte akademických her ve volejbale. Vzhledem k tomu, že se moje absolutorium i moje diplomová práce týkají tohoto sportu, kterému se sám aktivně věnuji již 20 let, mohl bych pomoci i v tomto odvětví. Věřím, že mých zkušeností využijete. Těším se na další spolupráci, s pozdravem Mgr. Lukáš Karlík Brněnská 1, Jihlava Tel.: E – mail:

Z KUS VYTVOŘIT SVŮJ MOTIVAČNÍ DOPIS Jméno a příjmení zaměstnavatele včetně titulu. Název firmy. Adresa. Oslovení. Co požaduji. Vzdělání a praxe. Jak mohu pomoci konkrétně této firmě. Závěr. Rozloučení. Veškeré kontakty.