1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/13.00043 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Advertisements

Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Postupy pro zadávání zakázek při pořizování zboží, služeb či stavebních prací z prostředků finanční podpory OP VK.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce.
Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Příležitost dělá(t) zaměstnance
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
JOB ASISTENT s.r.o.. Hlavní aktivity společnosti: Zpracování a řízení projektů – EU Zpracování a řízení projektů – EU Poradenství Poradenství Outplacement.
Studentská digitální karta Institut Trhu Práce Bc. Jan Heřmánek Okresní zastoupení ITP při HK – Ústí nad Labem.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji II“ Závěrečné setkání k realizaci projektu Lenka Sládková, Jana Moravcová
Regionální individuální projekt „Program aktivizace a podpory uchazečů a zájemců o zaměstnání se zdravotním omezením v Královéhradeckém kraji“
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
OP LZZ Operační Program Lidské Zdroje a Zaměstnanost PODPORUJEME VAŠI BUDOUCNOST Evropský sociální fond Úřad práce v Liberci Oddělení.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Regionální stálá konference pro území OK Pracovní skupina Zaměstnanost
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Politika zaměstnanosti Krajská pobočka v Olomouci.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Úřad práce České republiky Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 1609/18 Ústí nad Labem-centrum Ústí nad Labem
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Výzva č. 126 investiční priority 1.2 OPZ.  Pilotní ověření péče o nejmenší děti v mikrojeslích v ČR (mimo hl. m. Prahu)  Číslo výzvy: 03_16_126  Investiční.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
„Zavedení systematické podpory procesu plánování sociálních služeb a péče sociálně potřebným na Středním Vsetínsku, Velkokarlovicku a Hornolidečsku“ Operační.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
1 Máme na to v Jihočeském kraji, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Program podpory mladých lidí na trhu práce v regionu Děčínska a Šluknovského výběžku - CESTA Ing. Dagmar Prošková.
Podpora začleňování cizích státních příslušníků na trh práce, reg. č
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. SEMINÁŘ PRO UCHAZEČE O VEŘEJNOU ZAKÁZKU SE SOUSEDY K VZDĚLÁVÁNÍ na výběr dodavatele aktivit v rámci regionálního individuálního projektu (RIP) Se sousedy k vzdělávání CZ.1.04/2.1.00/ , hotel GOMEL, České Budějovice

2 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Operační program Lidské zdroje a zaměstnanost Oblast podpory 2.1 Posílení aktivních politik zaměstnanosti řízení - Úřad práce v Českých Budějovicích realizace - Úřady práce v Českém Krumlově, Prachaticích, Strakonicích a v Táboře Projekt Se sousedy k vzdělávání

3 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. rozpočet projektu: Kč ,- doba realizace projektu: = 29 měsíců navazuje na aktuálně realizované projekty Dobrá práce v Jihočeském kraji Cesta do práce v Jihočeském kraji Projekt Se sousedy k vzdělávání

4 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Realizační tým projektu manažeři projektuIng. Alena Čapková, OIP ESF (ÚP v ČB) Ing. Alexandra Antalová, OIP ESF (ÚP v ČB) finanční manažer projektuPavlína Čeloudová, OIP ESF (ÚP v ČB) člen týmu ÚP v Č.Krumlově Luboš Mlčák, Bc. Cyril Bohdal člen týmu ÚP v Prachaticích Jana Vítová, Miroslav Veselý člen týmu ÚP ve Strakonicích Ing. Jan Krch člen týmu ÚP v Táboře Ing. Zdeňka Horová Gestoři:gestor za trh práce (ÚP v ČB) gestor za rekvalifikace a poradenství (ÚP v ČB) gestor za zprostředkování (ÚP v ČB) Dodavatel vzdělávacích a poradenských služeb – REALIZAČNÍ TÝM DODAVATELE ZAPOJENÉ ÚP PROJEKTOVÝ TÝM REALIZAČNÍ TÝM PROJEKTU

5 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Globální cíl projektu zvýšení zaměstnatelnosti osob ohrožených na trhu práce z důvodu znevýhodnění, která jsou specifická pro odlehlé venkovské oblasti se zhoršenou infrastrukturou a dopravní obslužností

6 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. uchazeči o zaměstnání a zájemci o zaměstnání – cca 200 osob –obyvatelé obcí s obtížnou dopravní dostupností –kombinace dalších znevýhodnění (dlouhodobá nezaměstnanost, péče o závislé osoby, ztráta profesních dovedností, nízká motivace aj.) Cílová skupina (CS)

7 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Místa realizace projektu – obce na území 4 okresů ČK PT ST TA

8 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. okres Český Krumlov –Černá v Pošumaví, Malonty, Pohorská Ves; okres Prachatice –Borová Lada, Horní Vltavice, Ktiš, Lažiště, Lhenice, Malovice, Strunkovice nad Blanicí, Vlachovo Březí, Záblatí; okres Strakonice –Číčenice, Kadov, Myštice, Radomyšl, Střelské Hoštice, Štěkeň; okres Tábor –Dolní Hořice, Jistebnice, Mladá Vožice, Opařany, Želeč. Místa realizace projektu – ZAPOJENÉ OBCE

9 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. realizace projektu bude probíhat v zapojených obcích dodavatel vytvoří tzv. KONTAKTNÍ MÍSTA – místa realizace vzdělávacích a poradenských aktivit Místa realizace projektu – ZAPOJENÉ OBCE

10 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. poskytnou obce poskytnou obce prostřednictvím jiných subjektů podavatel zabezpečí zázemí vlastními silami –ze strany jiných subjektů –mobilními učebnami –jiným způsobem vždy však přímo v zapojené obci konkrétní podmínky spolupráce s obcemi (vhodné prostory a případnou refundaci nákladů spojenou s jejich užíváním) dojedná uchazeč před podáním nabídky a zohlední ji ve své cenové nabídce Místa realizace – KONTAKTNÍ MÍSTA

11 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. zahájení realizace VZ – leden 2010 předpokládaný termín ukončení VZ – vybraný dodavatel může realizaci předmětu plnění VZ rozdělit max. do 4 etap – a to z hlediska geografického (po jednotlivých okresech) předmět plnění nebude realizován v cyklech Veřejná zakázka (VZ) - Harmonogram realizace

12 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY dodavatel zabezpečí konání vzdělávacích a poradenských aktivit v odpoledních až večerních hodinách a o víkendech aktivity budou probíhat v kontaktních místech ve všech zapojených obcích dodavatel uzavře smluvní vztah s každou ze zapojených obcí upravující podmínky vzájemné spolupráce

13 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 1. Informační schůzky Aktivita 2. Vstupní program Aktivita 3. Program měkkých dovedností Aktivita 4. Program IT Aktivita 5. Program rekvalifikací Aktivita 6. Poradenský program Aktivita 7. Řízení, monitorování a publicita Aktivita 8. Doprovodný program

14 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 3. Program měkkých dovedností povinné kurzy: -kurz č. 1 s náplní: obecné dovednosti pro trh práce, má pozice na trhu práce, získávání informací o trhu práce a orientace na trhu práce v mém regionu; -kurz č. 2 s náplní: komunikace a práce v týmu, sebeprezentace. povinně volitelné kurzy (výběr 1 až 3 kurzů): -zvládání stresu -osobností rozvoj, sebehodnocení a motivace -time management -tvorba osobního portfolia – rozšířené podklady na přijímací pohovor

15 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 3. Program měkkých dovedností rozšíření Programu měkkých dovedností o semináře „Setkání účastníků projektu s potencionálními zaměstnavateli“, které zrealizuje dodavatel nad rámec požadavků uvedených v zadávací dokumentaci, jež jsou pro dodavatele povinné, budou předmětem jednoho z hodnotících kritérií (viz snímek Hodnocení nabídek)

16 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 5. Program rekvalifikací v nabídce bude uvedeno, které typy RK bude dodavatel realizovat sám pro kurzy, které nebude realizovat sám uvede seznam potenciálních subdodavatelů (příloha nabídky) místo realizace RK

17 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 6. Poradenský program realizována průběžně po celou dobu realizace projektu využití kontaktních míst umožněno podle potřeby a možností klientů (odpoledne, večerní hodiny, víkendy) – min. 1 hodinu týdně (zejména před nebo po konání vzdělávacích aktivit)

18 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 7. Řízení, monitorování a publicita Řízení komplex činností zajišťujících plynulý chod zakázky dodavatel je povinen sestavit realizační tým min. 8 osob: –1x projektový manažer/ka –1x finanční manažer/ka - účetní –min. 4x okresní asistent/ka –min. 2x odborní poradci pro cílovou skupinu

19 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 7. Řízení, monitorování a publicita Řízení středisko projektu - zastoupení pro řízení a administraci zakázky –Varianta - 1 středisko - v krajském městě –Varianta - max. 4 střediska - v okresních městech zapojených okresů jeden přímo výkonný člen týmu = koordinátor ostatních výkonných okresních asistentů pro komunikaci se zadavatelem

20 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 7. Řízení, monitorování a publicita Monitorování monitorovací návštěvy zasílání pravidelným monitorovacích zpráv (stanovena forma, obsah i termín předkládání) –požadované zprávy: - vstupní zpráva - monitorovací (průběžná) zpráva - závěrečná zpráva

21 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 7. Řízení, monitorování a publicita Publicita propagace projektu s důrazem na zdroje financování dodržení povinného minima publicity podoba veškerých dokumentů a ostatních materiálů podléhá odsouhlasení zadavatelem (dodavatel je povinen vše konzultovat se zadavatelem)

22 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 8. Doprovodný program druhy přímé podpory –účelový příspěvek na SÚPM či VPP (vyplácí přímo zadavatel) –jízdné a ubytování –příspěvky na různá potvrzení a výpisy –příspěvek na péči o dítě a další závislé osoby –příspěvek u SVČ na zřízení (vyplácí přímo zadavatel) –příspěvky na průkazy odbornosti

23 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. AKTIVITY Aktivita 8. Doprovodný program výše prostředků: Kč ,- (zprostředkování plnění pro zadavatele – neuplatní se DPH) poskytovány budou v každém kontaktním místě, nikoli centrálně dodavateli budou proplaceny zpětně na základě Měsíčního výkazu o poskytnuté PP příspěvky na podporu pracovních míst dle nástrojů APZ zabezpečuje zadavatel

24 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. do projektu celkem vstoupí minimálně 200 osob Vstupní program min. 200 osob zařazeno / 200 úspěšných Program měkkých dovedností min. 200 osob zařazeno / 160 úspěšných Program IT min.180 osob zařazeno / 160 úspěšných rekvalifikační kurzy min. 100 osob zařazeno / 80 úspěšných bude podpořeno min. 10 vyhrazených míst či VPP Požadované cílové indikátory

25 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Hodnocení nabídek nabídky budou hodnoceny podle ekonomické výhodnosti v rámci jednotlivých částí VZ budou nabídky hodnoceny dle následujících kritérií: KritériumVáha kritéria 1. Nabídková cena 85 % 2. Realizace seminářů „Setkání účastníků projektu s potencionálními zaměstnavateli“ 15 %

26 Hodnocení nabídek Kritérium 1. – Nabídková cena maximálně přípustná a nepřekročitelná nabídková cena bez přímé podpory (aktivita 1 – 7): ,- Kč bez DPH → PŘEDMĚTEM HODNOCENÍ ,- Kč s DPH částka určená na přímou podporu (aktivita 8. Doprovodný program): ,- Kč celkem s přímou podporou: ,- Kč bez DPH Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

27 Hodnocení nabídek Způsob stanovení nabídkové ceny musí obsahovat veškeré nutné náklady spojené s plněním předmětu zakázky cena bez přímé podpory a bez DPH - je předmětem hodnocení) na krycím listu bude uvedena celková cena, která se skládá z ceny –bez přímé podpory a bez DPH –včetně přímé podpory, bez DPH –bez přímé podpory, včetně DPH –včetně přímé podpory, včetně DPH Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

28 Hodnocení nabídek Struktura nabídkové ceny dle položek Struktury nabídkové ceny (viz. příloha ZD č. 3) –v příloze č. 3 zadavatel uvádí minimální počty jednotek uchazečem stanovené jednotkové ceny budou platné po celou dobu trvání realizace zakázky ceny za aktivity 1. Informační schůzky, 2. Vstupní program, 3. Program měkkých dovedností, 4. Program IT, 6. Poradenský program a 7. Řízení, monitorování a publicita jsou součástí nabídkové ceny a uchazeči je stanovují dle specifik svých nabídek cena za aktivitu 5. Program rekvalifikací (RK) je součástí nabídkové ceny a je stanovena pevnou částkou, uchazeči nejsou oprávněni ji měnit cena za aktivitu 8. Doprovodný program není předmětem soutěže a v rámci celkové ceny bude konstantní pro všechny nabídky uchazečů Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

29 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Hodnocení nabídek Kritérium 2. - Realizace seminářů „Setkání účastníků projektu s potencionálními zaměstnavateli“ zabezpečení seminářů v rámci Aktivity 3 počet zaměstnavatelů, kteří přislíbí účast na seminářích v rámci Aktivity 3 zaměstnavatel může přislíbit účast na seminářích v různých místech realizace (v různých obcích) a pak se bude započítávat příslib tolikrát, v kolika obcích účast přislíbil nabízená pracovní místa, která budou zaměstnavatelé na seminářích prezentovat, musí splnit podmínku vhodné dojezdové vzdálenosti (max. do 40 km od místa konání aktivity – zapojené obce) doložení písemných příslibů zaměstnavatelů se závazkem zúčastnit se seminářů – forma písemného prohlášení zaměstnavatele podepsané oprávněnou osobou pokutu ve výši ,- Kč za každou nedodrženou účast potencionálního zaměstnavatele

30 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Důležité termíny VZ uveřejnění na – www.isvzus.cz termín pro předložení nabídek – , 12:00 hod. otvírání obálek – , 14:00 hod. zahájení prací na VZ – leden 2010 předpokládaný termín ukončení VZ –

31 Adresa pro doručování nabídek: Úřad práce v Českých Budějovicích Klavíkova České Budějovice Kontaktní osoby zadavatele: Ing. Alena Čapková ( ; ; Ing. Alexandra Antalová ( ; ; Pavlína Čeloudová ( ); Kontaktní údaje pro dotazy k zadávacím dokumentacím: Advokátní kancelář Paroulek, Zrůstek, Lůdl v.o.s. Praha 4, Doudlebská 1699/5 adresa pro doručování: Blansko, Čelakovského 8 Mgr. Martin Budiš ( ; Kontaktní údaje Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

32 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Děkujeme za pozornost. Tato prezentace bude k dispozici ke stažení ve formátu ppt na webových stránkách zadavatele: