Střední škola technická a automobilní Chomutov, příspěvková organizace Pražská 702, 43001 Chomutov Zřízena Ústeckým krajem č.j. 307/SM/2008/4 Evropský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI VY_32_INOVACE_16_1_5 NÁHRADA MZDY PŘI DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/
Advertisements

KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 25 AnotaceDruhy.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada42 Anotace.
Domov pro osoby se zdravotním postižením Všebo ř ice Z ř izovatel: Ústecký kraj Adresa: Pod Vodojemem 312/3C, Ústí nad Labem Vznik: v roce 1995.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Ústecký kraj. Vyhodnocení dotazníků v grafech, rozdělení na jednotlivé okresy Ústeckého kraje Kterou oblast jste řešili u žáků Vaší školy nejčastěji?
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada44 AnotaceFormou.
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Dokument KAP MSK - obsah
Pedagogická psychologie
Ing. Kateřina Lichtenberková
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Koordinovaný přístup k sociálně vyloučeným lokalitám
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Analýza potřeb škol Hlavní zjištění
Názvosloví a typy střech
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Společenská odpovědnost ve školství
Současná architektura
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Ocel VY_32_INOVACE_25_502 Projekt.
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Účetnictví – význam informací
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2013 Liberec.
Náležitosti výkresu VY_32_INOVACE_26_516
Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název: VY_52_INOVACE_08_VLASTIVĚDA
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Hrubá a čistá mzda, pojištění, daně 1 – Hrubá a čistá mzda
Název: Účtování základních účetních případů Autor: Ing. Jan Štěpka
MEZILIDSKÉ VZTAHY Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Daně VY_32_INOVACE_41_828 Projekt.
Česká architektura 50. – 80. let
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 13. prosince 2017 Liberec.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Globální problémy současného světa 3 – Populační vývoj, negramotnost
Co dělá Olomoucký kraj pro podporu polytechnického vzdělávání?
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Zpráva o činnosti Renata Schejbalová
ZÁKLADY TECHNICKÉ DOKUMENTACE II.
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
Řezání vnějších závitů
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 12. prosince 2018 Ing. Michaela.
Výroční zpráva o stavu podnikání v Ústeckém kraji za rok 2017
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Stavba dřeva VY_32_INOVACE_28_555
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Zákoník práce 2 – Vznik a zánik pracovního poměru
Základní škola, Hradec Králové
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Střední škola technická a automobilní Chomutov, příspěvková organizace Pražská 702, Chomutov Zřízena Ústeckým krajem č.j. 307/SM/2008/4 Evropský projekt koordinovaného vzdělávání pedagogických pracovníků

Školy Ústeckého kraje zapojené v projektu

Seznam škol zapojených do projektu  SŠ technická a automobilní Chomutov, p. o.  SŠ stavební a technická Ústí nad Labem, p. o.  SOŠ Louny, p. o.  SOŠ a SOU Podbořany, p. o.  SŠ stavební Teplice, p. o.  SŠ technická Most – Velebudice, p. o.

Seznam škol zapojených do projektu  SOŠ služeb a SOU Kadaň, p. o.  SŠ řemesel a služeb Děčín, p. o.  VOŠ a SŠ Varnsdorf, p. o.  SOŠ a SOU Roudnice nad Labem, p. o.  SOŠ technická a zahradnická Lovosice, p. o.  SŠ hotelnictví, gastronomie a služeb Litoměřice, p. o.

V rámci projektu se uskutečnilo 10 školení ve dvou termínech, kterých se zúčastnilo celkem 169 osob. Evropský projekt koordinovaného vzdělávání pedagogických pracovníků I + II Název školení / počet osob Elektrika- 16Komfort- 18 Podvozek- 19Scania- 24 Karoserie- 19Scania VstřikováníNovinky I benzín- 20Novinky III diesel- 17

Zaměstnanci naší školy - Ing. Radomír Hoferek a Karel Kořínek - se zúčastnili všech školení pořádaných v rámci tohoto projektu v plném rozsahu a provedli školení zaměstnanců dalších 11 přihlášených středních škol.

 Na pravidelných poradách pořádaných naší školou jsme nezaznamenali žádné připomínky k projektu.  Střední školy Ústeckého kraje, které jsou zapojené do projektu, kladně hodnotí přínos tohoto projektu.  Předané školicí materiály jsou pedagogickými pracovníky využívány ve výuce v souladu se ŠVP.

 Ústecký kraj systematicky navyšoval rozpočet školy o mzdové prostředky, které souvisely s projektem.  Tímto děkujeme za podporu pracovníkům Ústeckého kraje a jednoznačně podporujeme další pokračování v tomto projektu.

 Na závěr mi dovolte poděkovat firmám Škoda, BOSCH a Scania za jejich spolupráci v tomto projektu.

Děkujeme za pozornost. Střední škola technická a automobilní Chomutov, příspěvková organizace Pražská 702, Chomutov