ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – 27.3.2016 Termín : 25. – 27.3.2016 Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Seznámení s BLMF Prezentace je určená pro nové týmy - získají prvotní přehled o BLMF.
Advertisements

MEMORIÁLU GUSTAVA LACHMANA MEMORIÁLU GUSTAVA LACHMANA
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach rugby
Správně vstřelená branka pokud skórující družstvo nespáchalo přestupek míček přešel celým objemem brankovou čáru zepředu útočící tým: hokejkou nebo neúmyslně.
KOMBINACE Mgr. Hana Križanová
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
MĚLNICKÁ KLIČKA 2010 fotbalový turnaj žákyň G15 a G13
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Návrh změn v organizaci a řízení soutěží Valná hromada MK Jihlava –
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ „O POHÁR PROTEC PLUS S.R.O.“ Datum konání: sobota Rtyně v Podkrkonoší, sportovní hala Orlovna.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Pravidla ledního hokeje Změny 2010 ukládání trestů, návraty hráčů z TL.
Seznámení s BLMF Pro: Schůze zástupců týmů Datum: Autor: Výbor BLMF.
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
STREETBALL.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,
Je kolektivní halový sport…

IV. ročník Memoriálu Jana Marka
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Nabídka reklamních ploch
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Hoďme tělem vesnická olympiáda
NOVÁ RODINNÁ SOUTĚŽ.  Logo soutěže PODROBNÉ INFORMACE O HERNÍM SYSTÉMU 1) ZÁKLADNÍ ČÁST:  Přihlášení hráči se spravedlivě spolu utkají systémem každý.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
HC VCES HRADEC KRÁLOVÉ PROPOZICE TURNAJE „ O PUTOVNÍ POHÁR JAROSLAVA JANEČKA “ Pořadatel:HC VCES Hradec Králové Datum konání:neděle dne 25. září 2011 Místo.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HC LUBENEC 2013/2014 Vedoucí týmu: P.Strunz.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Soutěžení ve SH Předmět: Teorie sportovních her (KUT/SHT) Přednáší: Doc. PhDr. D. Tomajko, CSc.
Filozofie změn  reakce na rychlý vývoj hry;  důraz na plynulost hry;  utkání mají být co nejzábavnější, bezpečná, férová a pochopitelná hráči, trenéry,
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2006.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Pořádá: SK Hasiči Praha + Snowhill a.s. + ČHSF a HZS hl.m. Prahy, mediální partner Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Asociace školních sportovních klubů České republiky Základní škola Hustopeče, Komenského 2 Preventan Cup Propozice V Y B Í J E N Á Okresní kolo ve vybíjené.
Část 3 – ROZHODČÍ A JEJICH POVINNOSTI. 300 – Určení rozhodčích rozhodčí na hřišti – systém dvou rozhodčích (oba stejné pravomoci) – systém tří rozhodčích.
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
Dalibor Wijas Jiří Vodička Filip Navrátil
III. HAVLÍČKOBRODSKÉ SPORTOVNÍ HRY DĚTÍ A MLÁDEŽE
FC Slovan Rosice, z.s..
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
VÚ a SŠ Dřevohostice Turnaj v malé kopané pro VÚ ročník
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
Otakar Mestek, Michal Blažej
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
TJ Sokol Vikýřovice.
O putovní pohár J. Verfla
Novoroční turnaj ve stolním tenise KDY: sobota 11. ledna 2014
soutěž pro SŠ z Libereckého kraje v rámci konání EYOWF 2011
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice
TJ Tatran Prachatice – oddíl Juda
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
Tabulky a hrací systém turnaje - pomůcka pro systém „každý s každým“
BEACHVOLEJBAL.
VTM 2019/2020 Bedřich Ščerban.
Transkript prezentace:

ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ

PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje : Hrací doba je 2x20 min čistého času. Hraje se ve dvou skupinách, týmy se skupiny A hrají proti týmům ze skupiny B, následně play off, každý odehraje minimálně sedm utkání. Pravidla turnaje : Ve skupinách: počet bodů,brankový rozdíl, větší počet vstřelených branek,los. V následném play off 3trestná střílení.

CENY: Mužstva na 1-3.místě obdrží pohár, medaile, bude vyhodnocen nejlepší hráč, útočník, obránce a brankář ZPŮSOB PŘIHLÁŠENÍ: telefonicky + vyplněná přihláška STARTOVNÉ: 6.500,-KČ splatné po potvrzení přihlášky pořadatelem turnaje KONTAKTNÍ OSOBA: Roman Adámek

IDENTIFIKACE HRÁČŮ, DRESY: platné registrační průkazy, vyplněná soupiska,každé mužstvo bude mít k dispozici 2sady dresů rozdílných barev ZDRAVOTNÍ SLUŽBA, ROZHODČÍ, ČASOMÍRA: zajišťuje pořadatel NÁMITKY: Veškeré námitky - do 10min po skončení utkání turnaje hlavnímu pořadateli s vkladem 500,-Kč. V případě uznání protestu bude vklad vrácen.

Proč právě k nám

Tradice a bohaté ocenění Pořadí 1.ročníku 1. Bobři Valašské Meziříčí 2. Mladí draci Šumperk 3. Černí vlci Rožnov pod Radhoštěm Pořadí 2.ročníku 1. 1.HC Zubr Přerov 2. 2.Mladí draci Šumperk 3. 3.BK Mladá Boleslav

Skvělá divácká atmosféra

Bohatá VIP pro trenéry a vedoucích mužstev Tradiční valašská pohostinnost