Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Orbis Pictus v programu Comenius
Advertisements

Lifelong Learning Programme Comenius Caring For Our World Staráme se o náš svět.
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.
ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních.
Projekt partnerství škol Comenius Comenius School Partnership Mezinárodní projekt spolupráce mateřských škol „Okno do světa“
Comenius – Projekt partnerství škol - Bilaterální projekt (2 země):  koordinátor  partner - Srpen 2008 – červenec 2010.
ETwinning 19. října 2006 Jakub Černoch. Obsah co je to eTwinning co je to eTwinning národní podpůrné středisko národní podpůrné středisko charakteristika.
Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.
TÝMOVÁ SBOROVNA LEKTOŘI: Mgr. Tomáš Habart, Mgr. Adéla Lábusová
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
FÁZE A CYKLUS SUMP: Od myšlenky k praktickým řešením Petr Kurfürst, Centrum dopravního výzkumu, v.v.i. Praha, Kongresové centrum
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
© NSZM ČR 2006 Budování partnerství, projektové kapacity a posilování strategického řízení v Olomouckém kraji.
Mediální komunikace ČD
COMENIUS FIT FÜR EUROPA ZŠ Mendelova, Karviná, Česká republika ZŠ Hurbanova, Martin, Slovensko Lucas-Cranach-Schule, Gotha, Německo.
Veřejné setkání dne 21. května 2012 rok 2012 – rok 2022.
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
ZÁKLADNÍ ŠKOLA VEŘOVICE
SFSN 2014 závěrečná konference Podprojekt „So far – so near – Jsme si tak blízko, a přesto se neznáme.“ je realizován v rámci projektu Městské části Praha.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Boiové a Fergunna. Kdo jsme? Boiové a Fergunna je občanské sdružení vzniklé z dvou skupin lidí zabývajících se experimentální archeologií a rekonstrukcí.
COMENIUS Gymnázium Vítězslava Nováka v Jindřichově Hradci.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_361_Jan Amos Komenský AUTOR: Mgr. Markéta Lyková ROČNÍK, DATUM:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Štěpánková Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Základní škola a Mateřská škola Koněšín, příspěvková organizace.
Ivana Brabcová. ZŠ Ľudovíta Štúra, Modra (SK) Stanislava Bojkovská Šk.rok 2005/2006  Projekt probíhal v německém, českém, slovenském jazyce.  Naším.
Tatry – Slovensko Majda Škrlová 3.A.
Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Jméno:doc.Ing.Milan Mikoláš,Ph.D. Instituce:VŠB –TU Ostrava Ostrava
Koordinovaný přístup a ESIF Jan Mochťák.
Mateřský jazyk.
PRÁVNÍ DOKUMENTY OBČANA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Městská knihovna Sedlčany Strom v nás - lokální historie prostřednictvím sedlčanské knihovny Městská knihovna v Českém Těšíně Konference Další možnosti.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
NOVÁ KOMUNIKAČNÍ PLATFORMA JIHOMORAVSKÝCH PAMĚŤOVÝCH INSTITUCÍ Brněnská pobočka České archivní společnosti Jiří Dufka.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
3. Setkání koordinační skupiny , Krajská hospodářská komora kraje Vysočina 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ZLÍN, OKRUŽNÍ 4685 – příspěvková organizace.
Projekty PANTu v oblasti česko-polských vztahů rok 2011 Z periferie impéria do svobodné Evropy aneb proměny českých a polských vztahů k Rusku v novodobých.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Základní škola a Mateřská škola při lázních, Klimkovice, p. o.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Strategické řízení a plánování
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
ELSA European Land and Soil Alliance Evropský svaz ochrany půdy
Jan Amos Komenský VY_32_Inovace_07KR-3
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky
TTnet (Training of Trainers Network)
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Science Meets Art - SMART
Soužití Čechů a Němců Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_32_INOVACE_07_12_Česká historie.
Spisovatelé a ilustrátoři
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
Co začíná tam, kde končí naše země?
Transkript prezentace:

Naše škola se do programu COMENIUS zařadila na podzim 2004, kdy jsme spolu s kolegy z Polska, Itálie a Španělska začali připravovat společný projekt pod názvem „Zdravé stravovací návyky pro XXI. století“. Našim hlavním cílem bylo zařadit výchovu ke zdravým stravovacím návykům do vzdělávacího programu zúčastněných institucí. COMENIUS

COMENIUS V roce 2009 byl naší a slovenské škole schválen bilaterální projekt: Jak moc nebo málo si rozumíme - 15 let v životě dvou blízkých národů. K vypracování tohoto projektu nás přivedlo poznání, že současná generace českých a slovenských dětí jen s obtížemi rozumí mateřskému jazyku sousedního národa i přesto, že oba národy žily mnoho let ve společném státě.

Aktivity letošního roku ORBIS PICTUS (trojjazyčný obrázkový slovník) Postery - pověsti kraje a krajové zvyky Telemost mezi školami Anketa o vnímání druhého národa občany měst partnerských škol Trojjazyčná kniha

Výměnný pobyt ve Vranově nad Topľou Setkání v Tatranské Lomnici Webové stránky škol Informace pro veřejnost – televize, rozhlas, tiskové konference, regionální tisk, nástěnky, prezentace Evaluace Aktivity letošního roku

Co nás čeká v příštím roce Scénář k divadelnímu představení Bulletin k divadelnímu představení Divadelní představení – kulisy, kostýmy, hudba, zkoušky,…. Projektová zkouška v Bystřici n. P. Setkání v Beskydech

Webové stránky škol – průběžná aktualizace Informace pro veřejnost – televize, rozhlas, tiskové konference, regionální tisk, nástěnky, prezentace Evaluace Co nás čeká v příštím roce