Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Advertisements

Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Nová řada Herbal Aloe Připravila: Křížová Vlaďka.
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Nabídka Vánočních balíčků MARY KAY 2008
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Cílená spolupráce lékař –kosmetička
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Clarins se zrodil z lásky. Z lásky a respektu Jacqua Courtin-Clarins k ženské kráse. Jeho zájem o estetiku dal vzniknout značce, která chápe, že pro ženy.
Avon Corporate Template
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
OBALY FIDJI, BORA, PRAHA, ENERGY, ERTECO, JACINTHE... NA OBJEDNÁVCE NUTNO ZDŮRAZNIT ODKAZ NA TUTO AKCI.
Obohacujeme životy žen!
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Den matek s Neděle
Fi – Glass, s. r. o. Mimořádná podzimní akce!. Nabídka podzimního sortimentu Luxusní pilníky na nehty od Swarovski Křišťálové lustry Skleničky Křišťálové.
Nejlepší nabídky sezóny Kampaň 6/2011 Obsah Téma – Nejlepší nabídky sezóny Hlavní události – velký jarní výprodej a nová vůně od Reese Witherspoon Love.
Zpracovala: Dominika Studená
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Základní přípravná péče
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Obj. č CZ LR Health & Beauty Systems, s.r.o. · Závodní 2, Ostrava – Hrabůvka LR, partner Vaší důvěry: Prodej LR produktů je možný pouze.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Ředitelství firmy ELEGANCE s.r.o. a vizážistické centrum Tyršova 9, Moravská Ostrava
ELEGANCE s.r.o. prezentovala nový koncept dekorativní kosmetiky na odborném kosmetickém veletrhu World of Beauty and Spa, který se konal v PVA EXPO PRAHA.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SKONCUJTE S VRÁSKAMI! VÝROBEK OCENĚN DERMATOLOGY. CHVÁLEN UŽIVATELI BOTULOTOXINOVÝCH INJEKCÍ.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
ZEŠTÍHLUJÍCÍ OŠETŘENÍ
Japonský rituál HanakasumiTM
Ošetření pro problematické partie 2017
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Akce a motivace na KVĚTEN 2017.
Sportisimo ½ Marathon Praha
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Sortiment JOVI Pro školy a školky
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1, č.2, č.2 confort, č.3, č.3 confort a č.4. Nabídka platí do vyprodání zásob.) Créme anti-âge 1 Créme anti-âge 2 Créme anti-âge 2 confort Créme anti-âge 3 Créme anti-âge 3 confort Créme anti-âge 4 SOUTĚŽTE S NÁMI NA

Obnova pleti COFFRET DUO Confort Nepřetržitá obnova pleti během noci, optimální hydratace po celý den. Soin renovation continue 50ml + Hydroptimale créme confort 50ml + Masque hydroptimale 4 ml PÉČE O PLEŤ Hydratace pleti Hydratační balíček CONFORT Hydratační krém pro suchou pleť a intenzivní hydratační sérum za zvýhodněnou cenu ve stříbrném boxu Hydratační balíček LEGÈRE Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť a intenzivní Hydratační sérum za zvýhodněnou cenu ve stříbrném boxu (Akce platí do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.)

DÁRKOVÝ BOX SECRETS DE SOTHYS

Lait hydra-nourissant 400ml + Créme douche 200ml Hydratační tělové mléko a sprchový gel s vůní Hanakasumi TM za zvýhodněnou cenu JEDINEČNÉ TĚLOVÉ DUO V EXKLUZIVNÍM BALENÍ

Buďte krásně štíhlá... Sérum effet minceur sculptant 200 ml + Soin gommant révélateur de silhouette 75 ml Zeštíhlující sérum s modelujícím efektem + Exfoliační péče tvarující siluetu (zesiluje penetraci Zeštíhlujícího séra a podporuje jeho účinky) PROKÁZANÝ ÚČINEK! -3,2 cm v obvodu postavy

Asijský ananas, africké mango: dotek exotiky pro vaši pleť a smysly LIMITOVANÁ EDICE SEZÓNNÍ OŠETŘENÍ JARO/LÉTO 2011 POSÍLENÍ & JAS

MAKE-UP KOLEKCE JARO/LÉTO 2011 Velmi přizpůsobivý make-up SOTHYS Indonéský les s rozkvetlými květy evokující svěžest… Nová kolekce líčení je inspirována přírodou. Minerální sluneční pudr se vzorem krajky, matné krémové oční stíny, květinové barvy na rtech a nehtech pro dokonalý a elegantní make-up.