Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková ! ? ! ? Klikni na obrázek!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zdroje Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace CYKLISTA Tento Digitální učební.
Advertisements

Dopravní výchova 1. stupeň ZŠ
DOPRAVNÍ VÝCHOVA 4. ROČNÍK
Prázdninový provoz Ing. Martin Farář
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
10.1 Cyklista na silnici, výbava cyklisty
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Jakékoliv další používání podléhá autorskému zákonu.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Dopravní výchova TÉMA:
Bližší informace jsou u těchto součástí: vidlice kliky a pedály sedlo a rám řidítka brzda zadní a přední kolo řetěz.
Dopravní značky Zde si vyzkoušíte zda si aspoň kapku pamatujete dopravní značky. Zkuste to bez pomoci rodičů, sourozenců či internetu. Zde najdete jen.
Jezdi pouze po pravé straně vozovky. Smíme jezdit jen jednotlivě za sebou. Každou změnu směru jízdy musíš dát najevo zřetelným upažením ruky. Součástí.
VY_32_INOVACE_ 16_ Místo, kde žijeme Dopravní značky (SADA ČÍSLO 2)
09.1 Chodec v silničním provozu
ZŠ a MŠ Vikýřovice, okres Šumperk CZ.1.07/1.4.00/ Drahomíra Ďurišová – vytvoření a ověření VM Výukový materiál slouží k procvičení pravidel.
Dopravní výchova Mgr. Petra Polášková.
121.1 Dopravní výchova - chodec
Zdroj obrazového materiálu
124.1 Dopravní výchova – dopravní prostředky, jedeme autem
DOPRAVNÍ ZNAČKY 3. ročník
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace DOPRAVNÍ ZNAČKY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
Odkryj správnou dopravní značku a najdi pod ní písmeno.
stůj, dej přednost v jízdě
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Název Dopravní výchova - značky
Pozemní komunikace v intravilánu ČSN „Projektování místních komunikací“, 2006 Změna Z1 – 2010 – Přechody a místa pro přecházení, rozhledové.
Umíte se chovat na silnici?
DOPRAVNÍ VÝCHOVA Jízdní kolo. Milí žáci, předpokládám, že mezi vámi není nikdo, kdo by nerad jezdil na kole. Kolo je vaším pomocníkem při cestě za kamarádem,
ŘÍZENÍ PROVOZU NA POZEMNÍCH KOMUNIKACÍCH Řízení provozu na pozemních komunikacích Provoz na pozemních komunikacích se řídí: - světelnými, případně i.
VY_32_INOVACE_01_DOPRAVNÍ VÝCHOVA_ bezpečná cesta do školy (dopravní značky) AUTOR: Mgr.Petra Kroupová ŠKOLA: ZŠ SPECIÁLNÍ.
NEŽ USEDNEME NA KOLO Jízdní kolo musí být vybaveno: dvěma na sobě nezávislými účinnými brzdami se stupňovatelným ovládáním brzdového účinku.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková CO MÁME SPOLEČNÉHO???
Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková VÁNOCE Štědrý večer 24.prosince.
Materiál je určen pro výuku dopravní výchovy ve 3. ročníku. Hra je inspirovaná stolní hrou Activity. Žáci se rozdělí do skupin, na tabuli je zobrazen herní.
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_17_ 17_cyklista.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk - 1.ročník Autor: Mgr. Romana Martináková UČÍME SE PÍSMENKA Pojmenuj obrázky. Co mají společného?
Příkazové Zákazové Upravující přednost Výstražné RISKUJ DOPRVANÍ ZNAČKY
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_02_Cyklista.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_35_CHOVÁNÍ CYKLISTY TÉMA:
DOPRAVNÍ VÝCHOVA CYKLISTA VYBAVENÍ JÍZDNÍHO KOLA VYBAVENÍ CYKLISTY.
LÍBILA BY SE VÁM NAŠE ZEMĚ V TÉTO PODOBĚ?!
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
MOJE CESTA DO ŠKOLY Bezpečnost v silničním provozu
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
DOPRAVNÍ VÝCHOVA - cyklista
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_15_PRVOUKA
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_16_PRVOUKA
NeRiskuj.
D o z p n r.
JARNÍ KVĚTINY Březen to je měsíc jara, budí všechny květinky.
RODINA Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost
VY_32_INOVACE_44_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
Autor: PaedDr. Jana Čechová
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
VY_32_INOVACE_43_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
DUM_008/ ČLOVĚK A JEHO SVĚT/BEZPEČNĚ NA SILNICI/ VYDMUCHOV/ŠŤÁSTKOVÁ/ 2012 Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, příspěvková organizace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.22_Dopravni_prostredky.
AUTOR: Mgr. Erika Hovorková
III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT
Název školy: ZŠ a MŠ Unkovice, příspěvková organizace
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_76_PRV1
VY_32_Inovace_2.2.1 Dopravní prostředky a značky
Dětské dopravní hřiště Liberec
Transkript prezentace:

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková ! ? ! ? Klikni na obrázek!

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost VYZNAČ A POJMENUJ CYKLISTICKÉ POTŘEBY! CO UŽ VÍME Klikni na obrázek!

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost A NĚCO NOVÉHO PROHLÉDNI SI POZORNĚ ČÁSTI KOLA NOSIČ OZUBENÉ KOLO ZADNÍ ČERVENÉ SVĚTLO PŘEDNÍ BÍLÉ SVĚTLO ZVONEK BRZDY PEDÁL ŘETĚZ RÁM ŘÍDÍTKA SEDLO DRÁTĚNÝ VÝPLET KOLA VENTILEK BLATNÍK Klikni na rámeček!

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost DOKÁŽETE TO TEĎ SAMOSTATNĚ ? PŘIPOJ KARTIČKU KE SPRÁVNÉ ČÁSTI KOLA! NOSIČ ZADNÍ ČERVENÉ SVĚTLO BLATNÍK ŘETĚZ VENTILEK SEDLO PEDÁL ŘÍDÍTKA BRZDY PŘEDNÍ BÍLÉ SVĚTLO DRÁTĚNÝ VÝPLET KOLA OZUBENÉ KOLO RÁM ZVONEK

JÍZDNÍ PRUH PRO CYKLISTY PŘEJEZD PRO CYKLISTY PŘÍKAZ-CYKLISTO SESEDNI Z KOLA! STEZKA PRO CHODCE A CYKLISTY KONEC STEZKY PRO CYKLISTY STEZKA PRO CYKLISTY Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost TYTO ZNAČKY MUSÍ SPRÁVNÝ CYKLISTA ZNÁT! ZNÁŠ JE I TY? PŘEJEZD PRO CYKLISTY POZOR, CYKLISTÉ!

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost A TAKOVÁ BYLA KOLA KDYSI Dětské kolo 5-8 let MINULOST SOUČASTNOST

HELMET CYCLIST BIKE Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost

JSI OPRAVDOVÝ CYKLISTA? VYBER VHODNÉ SLOVO DO PRAVIDEL PRO CYKLISTY! NA PŘECHODU MUSÍM NA KOLE NA CHODNÍK CHODCE CYKLISTA NESMÍ JET NA CYKLOSTEZKA PATŘÍ CYKLISTA MUSÍ MÍT OHROZIT NA KOLE JETKOLO VÉZT NEMOHUMOHU NESMÍMMOHU CYKLOSTEZKU DÁLNICI, CHODNÍK JEN CYKLISTŮM I JINÝM SPORTOVCŮM PŘILBUCYKLISTICKÝ PRŮKAZ

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost POUŽITÉ ZDROJE mms://media.second.publix.cz/Euronet_data/Chleboun/044_pady_bez_prileb.wmv mms://media.second.publix.cz/Euronet_data/Chleboun/043_prilby_u_cyklistu.wmv mms://media.second.publix.cz/Euronet_data/Chleboun/040_deti_na_kole.wmv mms://media.second.publix.cz/Euronet_data/Chleboun/042_osvetleni_cyklistu.wmv