Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sociální služby SOZ.
Advertisements

ŘÍČANSKÝ DENNÍ STACIONÁŘ. Proč stacionář ? ► Slušnost, úcta ke stáří i nemoci a demografický vývoj společnosti nás nutí přemýšlet a rozšiřovat kapacity.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Možnosti propojení sociálních služeb a domácí zdravotní péče u jedinců s psychiatrickým onemocněním Ing. Pavel Andrejkiv Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Zákon o sociálních službách
Podívejme se nejen na mobilní bezpečnost v širším kontextu Michal Rada Iniciativa Informatiky pro Občany.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Možnosti využití Tísňové péče
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Bezpečný a plnohodnotný život pro všechny !. Necítíte se bezpečně, když jste sami? Kdo Vám pomůže, když upadnete? Bojíte se někdy vyjít sami ven? Máte.
Případová studie: UNIC-Services Ltd. Firma UNIC-Services  Založena roku 1993 IT pracovníkem, jménem Saara Remes-Ulkunniemi  Firma nabízí vzdělávací.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Role nelékařů v českém zdravotnictví
Informační technologie pro české a slovenské zdravotnictví Integrační a komunikační centrum zdravotnických informací.
Certifikace ISO 9001 v terénních službách z pohledu certifikované organizace Mgr. Lucie Brožková.
Aktuální rizika dobrovolnického programu v nemocnicích a význam metodických doporučení MUDr.Ivana Kořínková Garant a konzultant zdravotně sociálních dobrovolnických.
Možnosti financování rozvoje zdravotnického IT a návratnost investic MUDr. Pavel Kubů.
Jak to celé vzniklo? Nejdříve jsme ve Finsku našli výrobce zajímavého zařízení, které když upadne, tak to pozná a někomu to zavolá. Řekli jsme si, to.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Converged Communications Friday, April 10, 2015 Telekomunikační technologie jako nástroj pro optimalizaci chodu zdravotnického zařízení.
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
CleverTech Výzkum, vývoj a aplikace mobilních dohledových a asistenčních systémů. moderní spojení medicíny a techniky Spin-off firma (transfer a aplikace.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
GSM Lift Watch.
Informační podpora při krizovém řízení
Operační systém Windows Mobile
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Sociální služby 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost
2008 Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
ČINNOST AGENTURY DOMÁCÍ PÉČE LADARA. Agentura domácí péče LADARA poskytuje: pečovatelskou službu (od ) osobní asistenci (od ) tísňovou.
TELEMEDICÍNA Lukáš Přívozník.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Nový obor - počítače v medicíně a biologii  Proč je management informací ústřední otázkou v biomedicínském výzkumu.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group (NIT) - Katedra kybernetiky Fakulta elektrotechnická ČVUT.
1. 2 Zabezpečená mobilní komunikace 3 Private Circle chrání Vaši komunikaci před odposlechem či narušením. Jedná se o komplexní řešení pro zabezpečení.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.

Gerontopsychologie v praxi Mgr. Kateřina Bartošová Mgr. Markéta Kukaňová.
Alternativní ovládání PC a okolí Nature Inspired Technologies Group Dept. of Cybernetics FEE CTU in Prague.
B i o c y b e r n e t i c s G r o u p Úvod do biomedicínské informatiky Lenka Lhotska Gerstnerova laboratoř, katedra kybernetiky ČVUT FEL Praha
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_62_INOVACE_73 8 _ Přímé bankovnictví II. AutorIng. Renata Wagnerová Průřezové téma Člověk a svět.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
EVito systém aktivního zdraví Součást prevence a léčby civilizačních nemocí Ing. Filip Linhart, MBA, 13. listopadu 2014.
Dětský (tak trochu jiný) diabetes Zdeněk Šumník Pediatrická klinika UK 2. LF a FN v Motole, Praha.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
DOP-HC s.r.o. Dům ošetřovatelské péče – Home Care Dolní Rychnov Prezentuje: MSc. Magdaléna Radošová Scholzová, MBA
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Tísňová péče. je terénní distanční sociální služba, jejímž základním cílem je snížit zdravotní a sociální rizika starých nebo zdravotně postižených lidí.
…evoluce v podpoře seniorů Mezinárodní spolupráce na Fakultě biomedicínského inženýrství ČVUT Projekt: Mezinárodní spolupráce na Fakultě biomedicínského.
Leoš Heger Konference „Zdraví seniorů“ , PSP ČR Praha programové body TOP 09 zdravotnictví x senioři.
SYSTÉM psychosociální intervenční služby „SPIS“ k zajištění úkolů ochrany obyvatelstva a krizové připravenosti zdravotnictví v České republice. Porada.
Včasná diagnostika rizikových faktorů KV systému Tomáš Bohrn.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Pečovatelská služba.
Videoverifikace.
Spolupráce zdravotníků a sociálních pracovníků; možnosti následné péče
ÚLOHA STÁTU VE ZDRAVOTNÍ POLITICE
I. Dvořák Zahajovací setkání
CleverTech v rukou CPPT. …očima CleverTechnologies, s. r. o. R
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Tísňová péče a asistenční služba „ Anděl Strážný“
Nepříznivé sociální situace spojené se stárnutím senior v domácí péči
Transkript prezentace:

Vývojově a aplikačně orientovaná společnost se specializací na oblast snímacích a dohledových systémů pro zpracování a přenos medicínských dat CleverTech : inovativní spojení medicíny a techniky Statut: Spin-off firma (transfer a aplikace technologií) Fakulta biomedicínského inženýrství ČVUT v Praze 1. Lékařská fakulta UK Certifikace ČSN EN ISO 13485:2000 ČSN EN ISO 9001:2008

Systémy osobní zdravotní péče - Personal Health Systems Nová moderní oblast – příležitost pro inovativní projekty s komerčním potenciálem Centrem zájmu a koordinátorem péče o zdraví je samotný člověk – uživatel Potenciál pro zkvalitnění a zlevnění péče Podpora aktivního zapojení pacienta do poskytování péče Moderní a velmi efektivní oblast péče o zdraví Osobní zdravotní dohledové systémy Posun péče do domácího prostředí Uživatel může zůstat mnohem déle v domácím prostředí i v případě vážnějších komplikací (dlouhodobě nemocní, senioři) Vyšší komfort ale i bezpečnost života rizikových skupin v domácím prostředí

Unikátní modulární systém CleverTech Univerzální stavebnice pro dohledové systémy Personal Health Unikátní modulární koncepce, trvalé spojení vývojového potenciálu s rozvojem cílové oblasti (produkt roste se schopnostmi svých uživatelů) Flexibilní modulární systém pro podporu aplikací v oblasti PHS

SnímáníPředzpracování Přenos (GSM) Zabezpečený Příjem / výdej informací Vyhodnocení archivace zpracování Finální informace o stavu Dohledový pult rodina asistenční služby IZS Optimální asistence Uspořádání systému: uživatel

Supervision system / Assistance desk Family Asistance services Emergency / Police Optimal assistance System schematics User CT base tools Modules of Specialized TOOLS & services CARDIAC DIABETIC SENIOR LOCAL Home Care SUPPORT

Senior Inspect Služba senior Inspect v základní variantě je službou pro rodinu. Umožňuje bezpečnou existenci seniora nebo uživatele se zdravotními komplikacemi v domácím prostředí i v okamžiku kdy by za jiných okolností musel být senior pod trvalým pečovatelským dohledem, popřípadě umístěn například v domě s pečovatelskou službou. Služba senior inspect je také nástrojem pro zdravé aktivní seniory kterým umožní provádět všechny své aktivity bezpečně i ve vyšším věku. Profil služby: Kombinace technických prostředků, služby dohledového centra a spolupráce rodiny bezpečnostní tlačítko, hlasová komunikace snímání pohybu, lokalizace, bezdrátová komunikační rozhraní zabezpečené serverové řešení zpracování signálů - automatická detekce krizových stavů trvalá služba dohledového centra 24/7, hlasová komunikace, ověření stavu zajištění zpětné vazby (rodina, sousedi, IZS)

SeniorInspect Trvalá služba dohledové asistenční služby Automatická kontrola stavu Automatická detekce rizikových situací Trvalá kontrola funkčnosti systému (10minut intervaly) Nepřetržitá asistenční služba pro zvýšení bezpečnosti a komfortu uživatele i jeho rodiny Zdravý člověknemocný člověk Nemocnice LDN Pečovatelský dům Mírné komplikace, zvýšené riziko Péče s podporou rodiny Ústavní, nemocniční péče Bezpečná samostatná existence Home care Pečovatelská služba Nárůst míry rizika Nárůst zdravotních komplikací Vysoké riziko Přijatelné riziko Mírné riziko Telefon Sousedi Osobní péče Minimalizace (rizikových) aktivit

Přenos (GSM) Zabezpečený Příjem / výdej informací archivace zpracování Dohledový pult rodina asistenční služby IZS Optimální asistence Uspořádání rozšířeného systému 2010: uživatel Medical assistance

lokalizace GSM Lokalizace GPS Měření aktivity Medical periferie Dohledový pult 24/7 Záznam historie Hlasová komunikace Automatická kontrola funkčnosti systému Mobilní zařízení GSM Automatické generování alarmů

I. Cena zařízení: Krabička jednorázový nákup 5.950kč nebo Pronájem krabičky 300Kč měsíčně II. Cena služby: Cena se zaváděcí slevou399 Kč měsíčně Celkem za službu799 Kč měsíčně Kladno cena s dotací na ½ roku400 Kč měsíčně

D ě kujeme za vaši pozornost a t ě šíme se na dobrou spolupráci Radek Fiala