Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK 2014+ Seminář pro žadatele z JMK 27.08.2014, Hodonín.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Celostátní síť pro venkov
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Program dnešního setkání OPS ( )
CZ / /0329 Interní trenéři – klíč k úspěchu malé firmy AIVD ČR AMSP ČR Ondřej Palán, ,
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
ČESKO-POLSKÝ INOVAČNÍ PORTÁL CZESKO-POLSKI PORTAL INNOWACYJNY Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika - Polská republika 2007 – 2013 –Prioritní.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Cíle regionální inovační strategie –Být impulsem pro rozvoj potřebných aktivit a iniciovat pilotní projekty v rámci akčního plánu –Zvýšit povědomí o důležitosti.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
1 Analýza nabídky a poptávky po dalším profesním vzdělávání v Královéhradeckém kraji Jaroslava Mikulecká Univerzita Hradec Králové.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Aktivity regionů v EU. Programové dokumenty  Strukturální fondy  SROP, SOP  Regionální rada, sekretariát regionální rady  Problematiky velikosti NUTS.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ (KAP)
REGIONÁLNÍ AKČNÍ PLÁN PRO ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE (RAP)
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Regionální konference Zlínského kraje Univerzita Tomáše Bati, Zlín, Příprava operačního programu přeshraniční spolupráce Cíle 3 – Evropská.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Kroměříž 13. –
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
OPPS ČR-PR Rozdíly v programech přeshraniční spolupráce v rámci Cíle 3 realizovaných v MSK a časté chyby Zpracovala: Ing. Markéta Hluchníková.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Role Olomouckého kraje při implementaci programu INTERREG V-A ČR-Polsko Seminář „Jak na přeshraniční projekty s Polskem v období “, Olomouc, 3.
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Metodické centrum pro výstavbu a rekonstrukci knihoven
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
SEMINÁŘ K VYHLÁŠENÉ VÝZVĚ 02/2007 REGIONÁLNÍHO OPERAČNÍHO PROGRAMU STŘEDNÍ MORAVA Olomouc Zlín Uherské Hradiště 18.
Projekt LABEL LABE-ELBE – Adaptace na povodňové riziko v povodí Labe
Podpora škol v rámci realizace dalšího vzdělávání v JMK
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Krajský úřad Karlovarského kraje
Michal Šperling - EUREDIS
Interreg DANUBE Program nadnárodní spolupráce
JIHOMORAVSKÉ REGIONÁLNÍ CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Závěrečná konference projektu
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín

Společná strategie – Projektové Aktivity JMK a TTSK Prioritní osa 1.Podpora socio-kulturního a hospodářského rozvoje přeshraničního regionu a spolupráce Oblast podpory 1.2 Spolupráce a síťování 01 | 01 SPA JMK a TTSK 2014+

SPA JMK a TTSK Projekt byl schválen dne  Vedoucí partner: Jihomoravský kraj  Hlavní přeshraniční partner: Trnavský samosprávný kraj  Realizace projektu: září 2012 – březen 2015  Celkové náklady (JMK/TTSK): € ( €/ €) - JMK: 85 % ERDF, 5 % státní rozpočet, 10 % JMK -TTSK: 85 % ERDF, 10 % státní rozpočet, 5 % TTSK 01 | 02 SPA JMK a TTSK 2014+

Hlavní cíl projektu Podpora:  společného procesu přípravy projektů v JMK a TTSK v tvorbě databáze projektových záměrů a rozšiřování znalostí financování projektů z programů strukturálních fondů EU prostřednictvím informací získaných na základě spolupráce pro programové období  vzniku nových vazeb mezi regionálními partnerskými subjekty pro programové období | 03 SPA JMK a TTSK 2014+

Specifické cíle projektu  Analýza současné a možnosti budoucí projektové spolupráce  Rozšiřování spolupráce - podpora projektových aktivit  Přenos dobré praxe - pořádání seminářů pro potenciální žadatele  Vytvoření interaktivní databáze projektových záměrů a partnerů  Vedení informačních webových stránek:  Zpracování Společné strategie projektových aktivit v JMK a TTSK “ 01 | 04 SPA JMK a TTSK 2014+

01 | 05 SPA JMK a TTSK Cílové skupiny  Veřejná správa, samospráva  Místní a regionální subjekty  Malé a střední podniky  Neziskové organizace  Odborné komory, svazy, asociace a sdružení

01 | 05 SPA JMK a TTSK Výstupy projektu  Analýza současné a možnosti budoucí projektové spolupráce  Společná strategie projektových aktivit v JMK a TTSK  Interaktivní databáze projektových záměrů a projektových partnerů  Informativní webové stránky  Semináře pro potencionální žadatele (zejména zapojené do projektu)  Konzultace k projektům

01 | 06 SPA JMK a TTSK Webové stránky projektu: spa2014.kr-jihomoravsky.cz

01 | 07 SPA JMK a TTSK Interaktivní databáze: spa2014.kr-jihomoravsky. cz

01 | 08 SPA JMK a TTSK Interaktivní databáze: spa2014.kr-jihomoravsky. cz

Děkuji za pozornost Odbor regionálního rozvoje Krajského úřadu Jihomoravského kraje tel. č.: , 1347,