RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
Advertisements

H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y Houbová smaženice Porcí : 4 Doba přípravy : 35 min Použité suroviny: 800 g čerstvých hub | 1 ks cibule | 100.
ČACHOCHBILI (KUŘE NA CIBULCE A RAJČATECH) (Ciala) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
SKLADOVÁNÍ A KONZERVOVÁNÍ ZELENINY Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: skladování, konzervování, krecht, chladící.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
ÚTERÝ Polévka Kuřecí vývar s drobením 20,- Kč Polévka Hrachová 25,- Kč.
SPOTŘEBA POTRAVIN aneb „JSME TO, CO JÍME „ Ing. Jitka Číhalová Krajská správa ČSÚ v Jihlavě
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
BÚZ (Jagarmaa) 10/09/15 | Recept | MongolskoMongolsko
MINUTKY ZE SKOPOVÉHO MASA Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: minutky, skopová kýta,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
ŠkolaSOU a ZŠ Planá Číslo projektuCZ.1.07/ / Název školySOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá PředmětTechnologie Tematický okruhPolévky a přílohy.
Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
ČEPAUGŠ (Anita a Zulaj) 21/01/15 | Recept | Č e č ensko Č e č ensko
GHANSKÝ VÝVAR OD KOSTI (Mustafa) 24/01/15 | Recept | GhanaGhana
OVESNÉ KULIČKY (Rahima) 20/10/15 | Recept | AfghánistánAfghánistán
Zeleninový vývar s těstovinou Dřšťková z vepřových žaludků
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU
DUM - Digitální Učební Materiál
Příprava drůbeže pečením
ODBORNÝ WORKSHOP EXOTICKÉ OVOCE
Vareniky (Nataliye) 19/01/15 | Recept | Ukrajina
Název školy Základní škola Kolín V., Mnichovická 62 Autor
DUM - Digitální Učební Materiál
Kookoo sabzi (Ata) 12/08/15 | Recept | Írán
Fatcakes (Paulus Natango) 17/09/15 | Recept | Namibie
Treska na konžský způsob
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek Autor:
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
KUCHYŇ Ahoj, jmenuji se Adrianka a zvu vás k nám do kuchyně, která je maminčiným i tatínkovým královstvím. Tady mi uvaří pokaždé nějakou dobrotu. Jsou.
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Zadělávání jde o tepelnou úpravu vařením, kdy vaříme všechny suroviny najednou (maso, zelenina, houby) nakrájené na kostky podle druhu pokrmu zahušťujeme.
ŠPAGETYS RAJČATOVOU OMÁČKOU A CUKETOU
Slovo nadřazené, podřazené a souřadné
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace autor: Helena Petrůvová název: VY_52_INOVACE_09_PRVOUKA_ZELENINA.
Gruzínský lilkový salát s barevnými paprikami
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Alena Dohnalová Číslo
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Les v průběhu roku 2 Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
VY_32_INOVACE_53_PRV_ 3 1) Jméno autora výukového materiálu (VM), škola: Miroslava Červená Základní škola a mateřská škola Skalsko, okres Mladá Boleslav.
Sada 3 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
„Moje škola – moje třída“ VI. A + VI. B
Donuty.
Druhy zeleniny VY_32_INOVACE_18
Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací
Vytvořila:Vendulka Ganiová 6.A
Baba ghanoush (Alan) 09/04/15 | Recept | Sýrie
Cave ktke (Alan) 26/01/15 | Recept | Sýrie
Člověk a jeho svět, 1 Název školy, adresa:
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Kalorimetrická rovnice
Základní druhy zeleniny VY_52_INOVACE_34
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
Číslo projektu MŠMT: Číslo materiálu: Název školy: Ročník:
Fyzika – procvičování převodů jednotek délky, hmotnosti, času a objemu
H Ř I B Y H Ř Í B K Y a H Ř Í B E Č K Y.
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
směsi roztoky Slovní úlohy o směsích Výkladová úloha Řešené příklady
Informatika – Základní operace s buňkami
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
Transkript prezentace:

RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (Ciala) 26/01/15 | Recept | GruzieGruzie

RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT S ČERVENOU CIBULKOU (CIALA) Je č as na n ě co zdravého a osv ěž ujícího! Abychom nabídku našich recept ů trochu odleh č ili, p ř inášíme vám tento jednoduchý a p ř itom vd ěč ný salátový recept. Od č eských salátových klasik se liší tím, ž e je namísto octové zálivky ochucen zakysanou smetanou. Recept pochází z Gruzie, ráje to vynikající č erstvé zeleniny. P ř iznáváme, ž e v našich kon č inách m ůž e být koup ě č erstvých raj č at chutnajících alespo ň trochu po raj č atech nelehkým úkolem - zvláš ť v zim ě. Pak nezbývá ne ž si salát vylepšit sýrem nakrájeným na kosti č ky (t ř eba typickým gruzínským suluguni nebo mozarellou) a/nebo vlašskými o ř echy. K ř up, k ř up! Doba p ř ípravy: 15min Nasytí: 2 osoby

“ ” NA PŘÍPRAVU POTŘEBUJEME: 2-3 STŘEDNĚ VELKÁ RAJČATA 1 SALÁTOVÁ OKURKA 1 ČERVENÁ CIBULE 1 KELÍMEK ZAKYSANÉ SMETANY (250ML) ŠŤÁVA Z PŮLKY CITRÓNU ŠPETKA SOLI KADEŘAVÁ PETRŽELKA A ČERSTVÁ BAZALKA NA OCHUCENÍ A OZDOBENÍ Postup: Zeleninu nakrájíme a bylinky nasekáme, následně vše smícháme a podáváme.

DOBROU CHUŤ! DOBROU CHUŤ! Proudly created by maasha 2016