Karta hosta Orlické hory a Podorlicko speciální bonusy nahrané přímo hostovi slevy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Absolventská práce Turistický ruch v Orlických horách
Advertisements

David Šaffek Aneta Tarabíková 04.B
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Dopravní služby v CR doprava = jeden z hlavních předpokladů rozvoje CR nové prostředky = nové činnosti ( lanovky, horská kola, skútry,…) -rozvoj regionů.
DOHODA O VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCI V OBLASTI CESTOVNÍHO RUCHU
… správný cíl vaší cesty!
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
Projekt – Zeměpis Královéhradecký kraj ZŠ Mandysova Hradec Králové
SEMINÁŘ PRO PEDAGOGY ZŠ 15. dubna 2013 v 9:00 hodin.
Královéhradecký kraj Rozloha – km2 Počet obyvatel –
RAKOUSKO Zimní střediska Autor: Martin Sládek, 4.I.
Turistická oblast Těšínské Slezsko
Inovace bez legrace CZ.1.07/1.1.12/
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_67.
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_13.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Kontroly provedené ve 2. pololetí 2014  Dvůr Králové nad Labem  Nový Bydžov  Jaroměř  Sobotka  Kostelec nad Orlicí  Vysoké Veselí  Kopidlno.
Chráněná krajinná oblast Mgr. Michal Oblouk
Královehradecký kraj nejvyšší pohoří ČR – Krkonoše
Absolventská práce Turistický ruch v Orlických horách Jana Vzorová.
Analýza potenciálu cestovního ruchu v turistické lokalitě Hranicko
LIPNO pocity geografů z letní turistické destinace
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
3 nejzajímavější hory Mgr. Michal Oblouk
Lyžařské středisko HINTERTUX
území oblíbené sportovci a turisty
Zpracoval: Novotný Herbert Mezi Králíkami a Dolní Lipkou.
Local parks o.s. Zimní sporty a wellness Boží Dar - Klínovec.
Zimní dovolená na horách Ve skicentru Říčky lyžují za loňské ceny, skibus zdarma, rozšířili modrou sjezdovku. Ski areál Čihalka,
STŘEDNÍ MORAVA – SDRUŽENÍ CESTOVNÍHO RUCHU Destinační management regionu Střední Morava Zájmové sdružení právnických osob – mj. města, mikroregiony, organizace,
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Realizováno v rámci projektu Téma roku Orlických hor a Podorlicka.
Turistický region Východní Čechy – Pardubický kraj
Orlické hory pro všechny Cesta k certifikaci Nové Město nad Metují VÍTEJTE ! Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do.
Turistické produkty a rezervační systém na portálu Vychodni-Cechy.info.
Úlohy Horské služby  24-hodinová služba a pohotovost  provoz záchranných stanic HS  provázání na dispečinky HZS a ZZS  záchranné a pátrací akce v.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY 2013 VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ HIT SEZONY 2014 VÝZNAMNÝ POČIN CESTOVNÍHO RUCHU VÝCHODNÍ MORAVY.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Trojanovice Regionální návštěvnická karta Nově v Beskydech Prezentace regionů 2015
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Orlické hory pro všechny I doprava má co nabídnout Leden 2012.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
TURISTICKÁ SETKÁVÁNÍ ve dnech CESTY ZA POZNÁNÍM ORLICKÝCH HOR Tento projekt je realizován s finanční podporou Královéhradeckého kraje.
Krkonoše. Sněžka Podle nových měření 1603 m n.m - je nejvyšší hora v Krkonoších a v České republice. Nachází se ve východní části Krkonoš na Hraničním.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Turistická Oblast Těšínské Slezsko Petr Kolčárek.
Karta Toulavka 2017.
Problematika dopravy na Rychnovsku
Valná hromada ČAT Litoměřice 13. –
Neveklov v Pražské integrované dopravě
Workshop k tvorbě produktu
Agroturistika a venkovská turistika
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
VY_32_INOVACE_292_Lyžařská centra Jesenicka
Marketingový výzkum v určité vybrané firmě Obhajoba Bakalářské práce
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_14_Pardubický_kraj
Královehradecký kraj nejvyšší pohoří ČR – Krkonoše
Královéhradecký kraj. Královéhradecký kraj Obsah Základní informace Navštěvované oblasti Zdroje.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Zájezd do Rakouska Hampl Matěj, 4.A.
Transkript prezentace:

Karta hosta Orlické hory a Podorlicko speciální bonusy nahrané přímo hostovi slevy na vybrané služby

Léto a aktivní turistika Letní provoz lanovek – Deštné, Říčky, Bukovka Bike park Peklák Česká Třebová Ústí – všesportovní areál, Cakle a aquapark Vodácký průvodce řekou Orlice ke stažení Pastvinská přehrada

Zimní dovolená na horách Kryté bazény Rychnov nad Kněžnou, Ústi nad Orlici, Česka Třebova, Dobruška. Jízdy na psím spřežení a další netradiční zážitky je nyní možné zakoupit přímo z pohodli domova.

Zimní dovolená na horách Ve skicentru Říčky lyžují za loňské ceny a zrušili poplatek za skibus, dále rozšířili modrou sjezdovku. Skicentrum Zdobnice umístilo v letošním roce poprvé na sjezdovku měřený slalom s časomírou a tak si mohou malí i velcí lyžaři porovnat svůj čas při průjezdu brankami. Sportareál České Petrovice: vytápěná kachlová pec, domácí borůvkovice, v létě lov pstruhů

Zimní dovolená na horách Skiresort Buková hora Novinkou je víkendový program ČD SKI. Do vlaku Českých drah můžete nastoupit kdekoli na trase Pardubice – Jablonné nad Orlicí. Ze stanice Jablonné nad Orlicí je pro vás připravena doprava skibusem. Žlutý skipas – lyžování v Čenkovicích i v Červené hory.

Zimní dovolená na horách V Deštném v Orlických horách se schyluje k velké bitvě... Pevnost ohromujících rozměrů bude svědkem nelítostných soubojů muže proti muži - již popáté! Ubrání Češi své pohraničí statečným náletům světové špičky? O´NEILL SOLDIERS 6. –

Tradice a řemesla Zbrusu nově otevřené, interaktivní a netradiční Muzeum Orlických hor v Rokytnici v Orlických horách Muzeum řemesel v Letohradě. Od května si lidé mohou prohlédnout dvě stomatologické ordinace, rentgen, ojedinělou gynekologickou ordinaci z roku 1924 a operační sál z roku 1960.

Tradice a řemesla Vodárenská věž Týniště nad Orlicí. Prohlídky Rychnova se Zilvarem. Vamberecká krajka a muzeum. Rozšíření chráněných dílen Kopeček.

Tradice a řemesla Opočno – nová prezentace na téma F. Kupka kupka.opocno.cz Dobruška – stálá expozice o historii města a o historii dobrušských Židů. Součástí prohlídky je i rituální očistná lázeň - mikve a přízemí sousední synagogy.

Doporučené ubytovací a stravovací kapacity: Penzion Kozí Chlívek Deštné v OH Alfa Resort Deštné v OH Hostinec U Hubálků Kostelecká Lhota Kramářova chata na Suchém Vrchu Hotel Studánka Rychnov n. Kn. Hotel Panorama Rychnov n. Kn. Tvrz Orlice Letohrad

Informační servis: - newsletter Děkujeme za pozornost