Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podnikatelský inkubátor PŘÍLEŽITOST POSTAVIT SE NA VLASTNÍ NOHY
Advertisements

Univerzita a společenství průmyslových podniků Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
Miroslav Neulinger 11. dubna 2012
INBIT – výstavba biotechnologického inkubátoru CENY SOUTĚŽE TOP INVEST 2008 – NEJLEPŠÍ INVESTICE ROKU 2008.
Václav Lukeš Seminář RVŠ k třetí roli VŠ „Centra transferu technologií na vysokých školách“ Ostrava
Podpora podnikání v Moravskoslezském kraji Aktivity Agentury pro regionální rozvoj na podporu podnikání a inovací v kraji Mgr. Jiří Štěpán, Agentura pro.
Moravskoslezský automobilový klastr – integrátor aktivit podklad pro CI „Společně v automotive!“ Ladislav GLOGAR Výkonný ředitel klastru.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Transfer technologií na Technické univerzitě v Liberci Pavel Němeček.
Podpora inovativním podnikům „Inovační fórum pro malé a střední podniky“ Lada Kratochvílová Ostrava
CZ / /0048 Centrum pro transfer technologií Technologické centrum AV ČR SSŠ AV ČR, VŠE, VŠCHT, ÚPV, ZeNTIVA, a.s., ČKD Nové Energo, a.s.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Operační program Podnikání a inovace  USA: Silicon Valley Pilotní projekt 2010: Kde je CzechAccelerator?  USA: Silicon Valley  USA: Východní pobřeží.
Mgr. Martin Turnovský, MBA Sekce rozvoje podnikatelského prostředí a konkurenceschopnosti © 2006 Ministerstvo průmyslu a obchodu Podpora inovací ve firmách.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
ÚTVAR TRANSFERU TECHNOLOGIÍ Praxe centra pro transfer technologií Pomoc komerčnímu uplatnění poznatků vznikajících na VUT v Brně Seminář k třetí roli VŠ.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
VĚDECKO - TECHNICKÝ PARK BRNO
MOST MEZI VĚDECKÝM A PODNIKATELSKÝM SVĚTEM. Pronájem kanceláří a výrobních prostor k podnikání -dlouhodobý pronájem klimatizovaných prostor -ceny od 800.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
TIC ČKD Praha PROJEKT ICPI Prezentace pro Asociaci energetických manažerů Praha, Ing. Pavel HABARTA, ředitel Technologické Inovační.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ REGIONÁLNÍ KOLA SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ STUDENTSKÝ INOVATIVNÍ PODNIKATELSKÝ.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ PORTÁL Ing. Petr Kolář Praha, Celostátní.
Microsoft Inovační Centra  Innovation Day, Brno
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Biology Park Brno a.s. Brno,
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Pavel Švejda Praha, INOVACE 2011, Týden výzkumu, vývoje a inovací.
Podpora firmám umístěným ve vědeckotechnických parcích poskytovaná v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost PETR PORÁK,
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora VaVaI v rámci Operačního programu Podnikání.
A JEHO PROJEKTY. Sdružení CzechInno Součást systému inovačního podnikání ČR Součást systému inovačního podnikání ČR Sdružení CzechInno:  Je neziskovým.
Konference INOVACE JE ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Brno,
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO Ing. Martin.
1 Václav Muchna, CEO, Y Soft JE BRNO ČESKÉ SILICON VALLEY? 27. dubna 2016.
Transfer technologií v podmínkách VŠ INOVACE 2015 Miroslav Mašláň Univerzita Palackého v Olomouci Praha,
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Biology Park Brno a.s.. Brno – Bohunice, ulice Studentská 812/6 LOKALITA PROJEKTU.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Pozemek před stavbou 5/2013 Poklepání základního kamene 6/2013 Hrubá stavba 1/2014.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
Vize ve vědě a výzkumu TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI Univerzita s kladným nábojem.
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
Biology Park Brno a.s..
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
PODPORUJEME LIDI VE VYTVÁŘENÍ A ROZVOJI FIREM, KTERÉ MĚNÍ SVĚT
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Český technologický akcelerátor CzechAccelerator
CLEVER LEADER 2011 příprava budoucích učitelů
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
PREZENTACE Liberecký podnikatelský inkubátor
Souhrnné informace Kontaktní údaje: Jindřišská 889/17, Praha 1
Kariérové poradenství a podnikavost
Podnikatelský plán Iva Jeřábková
Transkript prezentace:

Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková

Činnosti Inovacentra ČVUT Správa duševního vlastnictví ČVUT. Komerzializace technologií. Podnikatelský inkubátor InovaJET. Zakázkový výzkum a vývoj. Budování 3. role univerzity.

Zakázkový výzkum a vývoj Vyhledání odborníků a sestavení řešitelských týmů. Koordinace jednooborových i multioborových týmů. Kompletní smluvní zajištění a projektový management. Zprostředkování konzultačních a poradenských služeb expertů z ČVUT. BONUS Náklady na vývoj realizovaný na univerzitě lze od r.2014 uplatnit jako odpočet ze základu daně z příjmu.

Komerzializace technologií Poradenství v oblasti ochrany duševního vlastnictví. Nabídka nejnovějších technologií a inovativních technických řešení univerzity. Zajištění možnosti licencování technologií. Zakládání spin-off firem.

Podnikatelský inkubátor InovaJET Podporujeme vznik spin-off a start-up firem. Motivujeme studenty, doktorandy a akademiky k vlastnímu podnikání. Podporujeme firmy z oblasti elektrotechniky, ICT, strojírenství, stavebnictví a dalších technických oborů. Pomáháme vznikajícím firmám uchytit se na trhu.

InovaJET - systém Vstup do inkubátoru 3x ročně. Nutnost vyplnění přihlášky a zaslání podnikatelského záměru. Hodnotí se inovativnost a tržní potenciál. Podpora max. na 18 měsíců.

InovaJET - služby Základní služby: workshopy a konzultace (z oblasti marketingu, financí, obchodu, aj.), networkingové akce, právní a účetní poradenství, kancelářské prostory, vybavené zasedací místnosti, administrativní podpora, služby našich partnerů. Bonusové služby: informování o legislativních změnách, virtuální kancelář aj.

InovaJET - režimy pro firmy Nájemní režim Zahrnuje základní služby během fáze inkubace, vlastní kancelář a sdílené prostory. Out of wall Zahrnuje základní služby během fáze inkubace, sdílenou kancelář a zasedací místnost na 3 hodiny týdně. Režim sídlo Zahrnuje sídlo firmy na adrese Inovacentra ČVUT, možnost pronájmu zasedacích místnosti, příjem a dosílání poštovních zásilek. Režim partnerství Je určeno pro firmy, které již inkubátorem prošly.

InovaJET - fáze inkubace

InovaJET - úspěšné firmy Firmu založili Martin Urban, Jiří Matas a Vojtěch Franc s podílem ČVUT 10%. Firma se zaměřuje na výzkum, vývoj a dodání software pro detekci a rozpoznání objektů v obraze.

InovaJET - úspěšné firmy Firmu založil absolvent ČVUT Marek Polčák. Firma se zabývá zakázkovým vývojem v oblasti software, hardware a hitech technologií. Projekt FlyPrague.

InovaJET - úspěšné firmy Firmu založil absolvent ČVUT David Miklas. Be3D se zaměřuje na vývoj a výrobu 3D tiskáren. Stáž v Silicon Valley v rámci programu Czech Accelerator 2010 – V roce 2014 získala firma investici 65 mil. Kč od společnosti Y Soft Corporation, a.s.

InovaJET - aktuální firmy Firma se zabývá vývojem technologicky náročnějších mobilních aplikací. Produkt - virtuální jukebox Jukees.

InovaJET - aktuální firmy Advamat je R&D firma zaměřená na pokročilé materiály, které připravují převážně magnetronovým naprašováním.

DĚKUJI ZA POZORNOST Michaela Karlíčková