Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad nakládání s odpady a recyklace jednotlivých.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ODPADY.
Advertisements

Vyrobila 8. třída ZŠ Pustiměř
Odpad.
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Ekologie, nakládání s odpady a šetření energií.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Změní „černobylské“ děti postavení k třídění odpadu?
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Odpady ( environmentální příručka – 5.ročník )
Učebnice str ročník TĚŽEBNÍ PRŮMYSL
1. Minimalizace 2. Třídění a recyklace 3. Odstraňování Vypořádávání se s odpady zpět znovu 2.
Odpady.
Jeden z největších globálních problémů je ohromná produkce odpadů. Ve velké většině je tento odpad nevyužit a končí na skládkách. Spousta odpadu by ale.
Téma: ODPAD A RECYKLACE Motto: Recyklace - má to smysl?
SBĚRNÝ DVŮR ČESKÁ TŘEBOVÁ
Odpady na Českobudějovicku
Recyklace a odpad.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Benedikt Chybík Název šablonyIII/2.
Odpady Martin Šimánko. Lidstvo svou činností produkuje velké množství odpadu, který končí na skládkách.
TŘÍDĚNÍ ODPADU JAK SPRÁVNĚ TŘÍDIT.
Recyklační hra.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad hlubinných základů.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Věci a jejich rozdělení Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5.
BW03 - STROJNÍ ZAŘÍZENÍIng. Svatava Henková, CSc. Stroje a zařízení pro recyklaci stavebních materiálů 11.Přednáška.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednotlivých střech a jejich.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Jana Dobrá Název DUM: VY_32_Inovace_ Minerály (nerosty) a horniny Název sady: Člověk a jeho svět 4. ročník.
Odpady Vypracoval Mgr. Pavel Daněk Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/
Název školy : Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor : Eva Vavřinová Název materiálu : VY_52_INOVACE_16.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Dana Motyčková ČísloVY_32_Inovace_3322 NázevTřídění odpadu Téma hodinySuroviny. ekologie PředmětPrvouka.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad konstrukce schodiště a použitého materiálu.
Nadpis Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_06_Prvouka_18_3. ročník_Třídění odpadů Autor: Mgr. Jana Burdzová Použití:
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad lešení pro zdění a vnitřní omítky.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky bezpečnosti práce při bourání.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad použití elektrických zařízení.
LÁTKY A TĚLESA © Mgr. Petra Vojtěšková, Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů plastů a jejich použití.
TŘÍDĚNÍ ODPADU VY_32_INOVACE_2C_10 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad postupu při provádění hydroizolace.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
 Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011  Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_11.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_14.
Odpady.
AUTOR: Mgr. Ladislava Kobzová NÁZEV: VY_32_INOVACE_22_06_20 Lesy světa
Recyklace Vypracoval: Michal Brzobohatý Třída: 2L
Bourání postupným rozebíráním konstrukcí
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Zdroje surovin a jejich obnovitelnost
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Dopravní prostředky pro vodorovnou dopravu
Životní prostředí 2 – Odpady
Autor: Mgr. Iveta Váňová
Nakládání s odpady CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_03
Nástavba se zvedáním střešní konstrukce
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Bc. Jan Hutla Vy_32_INOVACE_4B_20_Člověk_a_příroda Člověk a příroda
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Hmotnost a její jednotka
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Kristína Kajanová Nikoleta Janotíková Zuzana Polčicová
TŘÍDÍME ODPAD Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín
Hodnotový systém člověka – Systém hodnot
Název školy: Svobodná základní škola, o. p. s
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Transkript prezentace:

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad nakládání s odpady a recyklace jednotlivých materiálů.

Odpad je movitá věc, které se člověk zbavuje nebo má úmysl nebo povinnost se jí zbavit. Odpad na skládce S vyprodukovaným odpadem je třeba nějakým způsobem naložit. AUTOR NEUVEDEN. Wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: /Aterro_Sanitario.jpg/800px-Aterro_Sanitario.jpg /Aterro_Sanitario.jpg/800px-Aterro_Sanitario.jpg AUTOR NEUVEDEN. Wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: /Aterro_Sanitario.jpg/800px-Aterro_Sanitario.jpg /Aterro_Sanitario.jpg/800px-Aterro_Sanitario.jpg

Recyklace je výraz pro takové nakládání s odpadem, které vede k jeho dalšímu využití. Symbol recyklace AUTOR NEUVEDEN. Wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ecycle001.svg/636px-Recycle001.svg.png ecycle001.svg/636px-Recycle001.svg.png AUTOR NEUVEDEN. Wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW: ecycle001.svg/636px-Recycle001.svg.png ecycle001.svg/636px-Recycle001.svg.png

1.Otázka: Jaký je význam cizího slova recyklace? 2.Otázka: Jaký materiál lze recyklovat? 3.Otázka: Jakými stroji recyklujeme stavební materiál? 1.Otázka: Jaký je význam cizího slova recyklace? 2.Otázka: Jaký materiál lze recyklovat? 3.Otázka: Jakými stroji recyklujeme stavební materiál? Použité zdroje: zdroje autora,

1.Recyklace je výraz pro takové nakládání s odpadem, které vede k jeho dalšímu využití. Znamená to obnovení nebo znovupoužití různých materiálů, ze kterých se dá vyrobit nový výrobek. 2.Sklo, papír, plasty ale i stavební materiál. 3.Drtič určený pro drobnou stavební suť (RESTA 350 x 110, 400 x 200) a mobilní drtící jednotky pro zpracování železobetonu, betonu, cihelné suti a přírodního kamene (RESTA 700 x 500 C22 A CK6 nebo RESTA 110 x 800). 1.Recyklace je výraz pro takové nakládání s odpadem, které vede k jeho dalšímu využití. Znamená to obnovení nebo znovupoužití různých materiálů, ze kterých se dá vyrobit nový výrobek. 2.Sklo, papír, plasty ale i stavební materiál. 3.Drtič určený pro drobnou stavební suť (RESTA 350 x 110, 400 x 200) a mobilní drtící jednotky pro zpracování železobetonu, betonu, cihelné suti a přírodního kamene (RESTA 700 x 500 C22 A CK6 nebo RESTA 110 x 800).