„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference, 3.3.2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Advertisements

Ivan Langer Ministr vnitra Zdeněk Zajíček Náměstek ministra vnitra Tisková konference
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Zapojení do projektu Czech POINT. Základní informace Nejdřív! Smlouva s ČUZK (katastr nemovitostí)! •Výstupy z katastru nemovitostí jsou zpoplatněny 50,-
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Přístup k Základním registrům prostřednictvím projektu Czech POINT
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál.
Strategie implementace
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Seminář Plzeň Luděk Šafář Projektový manažer.
Czech POINT (CzP) Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Czech POINT je garantovaná služba pro komunikaci uživatele se státem prostřednictvím.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.

Vypracovaly: Nikola Dreslerová, Eva Šenkeříková
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
Evidence pošty Spisová služba Podatelna Renata Pavelková, Marek Urban Skalský Dvůr
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Platební systém eBanky 2 Co je to Platební systém eBanky? Po platbě dobírkou nejrozšířenější platební systém na českém internetu Doposud jej aktivovalo.
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část Právnická fakulta MU Brno říjen 2011 zpracoval: Petr Průcha.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Informační systém veřejné správy
Základní moduly portálu Czech POINT
Martina Lakomá Tereza Wzientková Radek Zapletal
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
INTERNETOVÝ OBCHOD S POČÍTAČOVÝMI KOMPONENTY. PŘEDSTAVENÍ SKUPINY Zuzana Malaníková Ondřej Břížek Aleš Pěnkava Jiří Vávra Jaromír Veber.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
„Elektronické“ Veřejné zakázky Vladimír Šiška náměstek ministra ředitel sekce ISVS.
Vazba IS Munis a aplikace Czech POINT
Výstupy z informačních systémů veřejné správy Hradec
Czech Point na poštách ISSS Mgr. Pavel Kolář náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Státní správa – Czech POINT VY_32_INOVACE_09 Sada 12 Základní.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
identifikačního registru UIR-ADR
Role veřejných knihoven v rámci veřejné správy SKIP Jindřichův Hradec,
OBCHODNÍ REJSTŘÍK. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1162Ročník:1. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Právní formy podnikání Téma:
ZÍSKÁNÍ ŽIVNOSTENSKÉHO OPRÁVNĚNÍ. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1178 Ročník:1. Vzdělávací obor:Ekonomika podniku Tematický okruh:Právní formy.
* 4. Připravte zakladatelské dokumenty * - než získáme živnostenské oprávnění, které se nyní prokazuje výpisem z živnostenského rejstříku, musíme předložit.
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Elektronické podání Žádosti o dotaci PRV prostřednictvím Portálu farmáře Opatření IV.2.1 – 22. kolo.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Vymáhání pohledávek ve vysokoškolské knihovně Ivo Brožek.
Evidence přestupků Mgr. Radka Paulová ředitelka Rejstřík trestů Soudní Praha 4 Ing. Jan Ladin ředitel Odbor informatiky Ministerstvo spravedlnosti.
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Ministerstvo informatiky Cíle a plány. Cíle  Čtvrtina agend veřejné správy dálkově přístupná – ČR lídr e-Governmnetu ve střední Evropě  IT gramotná.
DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Stiegler ředitel sekce eGovernmentu Česká pošta, s.p.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podpora oprav domovních olověných rozvodů.
Základní registr územní identifikace a nemovitostí Zbyněk Havelda Úřad pro veřejné informační systémy Seminář sdružení Nemoforum.
Autoři Petr Ogurčák, Tibor Gonglík, Kamil Glückselig, Lukáš Očenášek Předmět: PSW0 | Vyučující: Vlastimil Čejp Semestr: ZS 2008/2009.
Zpracovali: Ing. Alena Zitová, Ing. Alena Nechutová (SOŠ Nové Město na Moravě) * Žákovský minipodnik 1.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Czechpoint, bezdlužnost a záznam v trestním rejstříku
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Přehled preferenčních kritérií
ELEKTRONICKÁ KOMUNIKACE
Informace z úseku regulace NLZP
Mgr. Zuzana Strnadová Krajský úřad Libereckého kraje
On-line vyjadřování k existenci sítí
Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část
Systém správy dokumentů
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Transkript prezentace:

„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,

tisková konference, 3. března 2008 „Czech POINT e-shop – výpisy poštou“ nový produkt v oblasti elektronických služeb zavedení internetu jako prodejního kanálu pro ověřené výstupy z informačních systémů veřejné správy přináší možnost objednat výpis z katastru nemovitostí, z obchodního rejstříku a živnostenského rejstříku z pohodlí domova nebo kanceláře partnerství Ministerstva vnitra ČR a České pošty, s.p. v rámci projektu Czech POINT objednávkový formulář přístupný z a

tisková konference, 3. března 2008 E-shop … jak funguje? lze objednat výpis z katastru nemovitostí, výpis z obchodního rejstříku a výpis z živnostenského rejstříku klient zadává své adresní údaje a identifikační údaje výpisu nebo výpisů, jejichž vyhotovení požaduje, dále stanoví limitní cenu objednávky (maximální cena 2.000,- Kč) následuje potvrzení zadaných údajů, souhlas s obchodními podmínkami a odeslání závazné objednávky klientovi zaslán informační o vyřízení objednávky s uvedením konečné ceny zaslání zásilky s dobírkovou částkou na stanovenou adresu v rámci celé ČR doručení zásilky do tří pracovních dnů od přijetí objednávky

tisková konference, 3. března 2008 Cena služby? cena za ověřený výstup ve výši 100 Kč za první stranu výpisu, každá další strana 40 Kč; za každý druhý a další ověřený výstup (stejnopis) bez ohledu na počet stran 40,- Kč expedice a balné 70 Kč stejná cena za výpis při elektronickém objednání a při vyhotovení na přepážce

tisková konference, 3. března 2008 Vývoj počtu vydaných výstupů ISVS po měsících rok , stav k

Děkuji za pozornost