SOTHYS make-up kolekce jaro/léto 2011. Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesionální líčení pro každé vystoupení
Advertisements

Farmakologie v produkci potravin
Winalite představuje balzám na rty a rtěnku Glamorous z kosmetické řady V-shine První rtěnka, která bez obsahu pigmentu zvýrazní přirozenou barvu vašich.
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Kosmetika.
Den matek s Neděle
Tužka na vyhlazení vrásek
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Strategický partner & Arkopharma má na francouzském farmaceutickém trhu klíčovou pozici Arkopharma – jeden z hlavních evropských farmaceutických koncernů.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Vlastnosti látek Materiál byl vytvořen v rámci projektu „Modernizace výuky na ZŠ ORLÍ LIBEREC“ reg. č. CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Mgr. Pavlína Lejsková.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
STŘEDN Í ODBORN Á Š KOLA A STŘEDN Í ODBORN É UČILI Š TĚ MĚSTEC KR Á LOV É T.G. MASARYKA 4 Sada číslo 15.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
ENOLOGICKÝ VLIV TANINŮ
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
FILTRY Jedná se o zařízení, které filtruje světelné paprsky.
Potravinářské zbožíznalství
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

SOTHYS make-up kolekce jaro/léto 2011

Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice přirozená pleť „Nahý“ make-up na očích

Módní kolekce 2011

Vizuál SOTHYS vizuál pro jaro/léto 2011 zobrazuje svěžest a zářivost: rozkvetlé květy, indonéský les plný svěžesti, květinové barvy na rtech a nehtech modelky a přirozený hair-styling Inspirace krajkami Minerální sluneční pudr s efektem krajky a krajkový design na balení některých výrobků (tužek na oči a balzámu na rty) jako známky elegance a tradičních hodnot

Kompozice nové kolekce PLEŤ: Minerální sluneční pudr s efektem krajky (Terre de soleil minérale effet dentelle) OČI: Kolekce matných krémových očních stínů v tužce (Collection de Stylos ombres à paupières mates) Barvy: Mauve dentelle (béžovo-fialová) Brun dentelle (hnědá) RTY: Lesk na rty (Gloss éclat de soin) Nová barva: Orchidée č. 14 (orchidea) Balzám na rty (Baume lèvres soleil) Barva: vodní meloun NEHTY: Ochranný lak na nehty (Vernis à ongles Protection éclat) Nová barva: Rose impérial č. 22 (císařská růže) NOVINKA Limitovaná edice

 Módní krajkový design s 3D efektem  Klasická barva (kombinace 2 slunečních barev). Požadovaný odstín dle intenzity aplikace produktu  Minerální pudr: 90% minerálů  Delikátně parfémovaný s vůní sluneční řady, složení s vůní slunce (vanilka, bílé pižmo, jasmín, extrakt ylang, broskev a kokos) Nezbytnost na léto! Pro efekt teplých zlatavých odlesků na tváři Minerální sluneční pudr s efektem krajky (Terre de soleil minérale effet dentelle) NOVÉ SLOŽENÍ Limitovaná edice Barva: č.1 – intemporel Balení: 9 g Doporučení k použití: naneste na celý obličej pro efekt přirozeně opálené pleti nebo na lícní kosti pro zvýraznění rysů obličeje.

Jedinečný „krajkový design“ každého výrobku… objevte ten svůj!

 Složení: speciálně vytvořené pro dokonale matný efekt, voděodolné  Balení: lehce přenosné a praktické! Jednoduchá aplikace, není třeba dalších doplňků pro vylepšení vzhledu.  2 barvy: intenzivní a hluboké, společné použití pro vytoužený efekt a snadnější líčení Mauve dentelle č. 1 (béžovo- fialová) Brun dentelle č. 2 (hnědá) Složení: vitamin E s antioxidačními vlastnostmi Výsledek: přirozený make-up, tajemný look… Matné krémové oční stíny v tužce (Stylos ombre à paupières mate) NOVÉ SLOŽENÍ Mauve dentelle Brun dentelle Limitovaná edice

Lesk na rty (Gloss éclat de soin) S vysokým leskem, nelepkavý Pečující aktivní látky: derivát vitaminu E, aquafix, alantoin, sepilift ® (působí pro stárnutí a chrání před škodlivými účinky životního prostředí) Přínosy: komfort Nová barva: Orchidée č. 14 (orchidea) Nová barva: Orchidée č. 14 (orchidea) STÁVAJÍCÍ SLOŽENÍ Limitovaná edice

Balzám na rty (Baume lèvres soleil) Balzám na rty pro letní období: s vysokým leskem a sladkou vůní Pečující aktivní látky: kombinace 3 zvláčňujících olejů =>lehce roztíratelná, jemná a příjemná textura máslo karité => má ochranné, zvláčňující a vyživující vlastnosti obsahuje složky pro zvětšení objemu rtů  Speciální letní lesklý efekt  Sladká gurmánská vůně Barva: vodní meloun 10ml průhledná tuba se zkoseným aplikátorem pro přesné nalíčení rtů NOVÉ SLOŽENÍ Produkt má krajkový design Limitovaná edice

Ochranný lak na nehty (Vernis à ongles Protection Eclat) Obsahuje extrakty algae a derivátu cysteinu pro výživu a zpevnění nehtů Nová energická barva perfektní pro denní i večerní make-up moderní ženy a look v dokonalé harmonii s celou kolekcí Nová barva: Rose impérial č. 22 (císařská růže) STÁVAJÍCÍ SLOŽENÍ Limitovaná edice