Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IVIG 2008 Výsledky průzkumu informačního vzdělávání na VŠ v ČR v roce 2008 Zpracovala: Hana Landová, UK v Praze, ÚISK Prezentuje: Lenka Bělohoubková, VŠE.
Advertisements

MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
INOVAČNÍ VZDĚLÁVACÍ NÁSTROJE V MECHATRONICE A BIOMECHATRONICE
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
ECVET v Programu celoživotního učení
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Vocational Education and Training for Young people ODBORNÉ VZDĚLÁVACÍ KURZY PRO MLADÉ Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za.
– Formální zaregistrování jako o.s. Členové – statutáři NNO napříč regiony i sektory Profesionalizace na vzdělávací instituci Kvalitní tým lektorů.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n.
Vzdělávací a tréninkový program pro kariérové poradce.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Jako příklad uznávání neformálního vzdělávání Ing. Petra Nakládalová, ČNA Mládež YOUTHPASS.
MLÁDEŽ V AKCI Největší evropský grantový program na podporu neformálního volnočasového vzdělávání mládeže.
MEZINÁRODNÍ SROVNÁVACÍ STUDIE Produkt RP Podpora Romů v Praze.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Comenius - Individuální mobilita žáků Slovensko český tematický monitoring Bratislava, 10. a
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
HAVLÍČKŮV BROD Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení. Tento projekt byl realizován.
Co je program Mládež v akci?. Komunitární program Evropské unie na podporu NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
Komise v roce 2009 Ludmila Tichá Ústřední knihovna ČVUT v Bibliot heca Academica 2009, Zlín, 3. –
GRUNDTVIG VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Zuzana Kozáková/
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního u č ení. The Czech Republic Tento projekt.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
Měkké projekty a obce, případová studie 01 MEPCO – Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha 6 Projekt je spolufinancován.
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (účastníkům).
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
STATE HOLIDAYS IN THE CZECH REPUBLIC Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení.
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
"Principy a metody mezinárodní spolupráce měst" ve spolupráci Svazu měst a obcí ČR a Cités Unies France Zdeněk Slepička Statutární město.
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
L - PACK Jazykový balíček pro migranty v Evropě Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně.
Tato prezentace je výstupem projektu COM-MP Partnerství škol Comenius v rámci Programu celoživotního učení. OUR SCHOOL Tento projekt byl realizován.
Přínos programu SVES pro činnost ČŠI PaedDr. Jaroslav Müllner.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
S POLUPRÁCE PŘESHRANIČNÍCH REGIONŮ V OBLASTI VZDĚLÁVÁNÍ projektový záměr Evropská územní spolupráce (EUS), INTERREG V-A AT-CZ.
Program: Erasmus+ Klíčová akce: KA1 Název organizace: Základní škola M. Choceňského, Choceň Název projektu: Další vzdělávání učitelů cizích jazyků Číslo.
Evropské nástroje a projekty ve výuce středních škol Výstupy projektu Kurikulum S a perspektivy spolupráce v regionech Zasedání KVZ, Irena Palánová,
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
EU peníze školám VI. Finanční gramotnost Koordinátor: Luboš Zajíc VI/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti VI/3 Vzdělávání.
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Program Mládež v akci Program Evropské unie na podporu neformálního vzdělávání.
AKČNÍ POLE SOCIÁLNÍ PRÁCE – VÝCHODISKO I CÍL STUDIA OBORU Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
ETOLOGIE SAVCŮ Projekt zpracovali žáci třídy 8.A ve školním roce 2014/15: Makak vepří – Martin Nejedlý, Štěpán Valenta Lachtan jihoafrický – Vladimír Zeman,
MLADÍ A ÚŘAD PRÁCE – NEZAMĚSTNANOST MLÁDEŽE Z POHLEDU PŘÍMÉ PRÁCE Barbora Pšenicová mezinárodní konference v rámci Projektu realizovaného z programu Erasmus+
Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie.
Role KOUS Vysočina v projektu
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
WORKSHOP 3 1. Organizační zajištění zahraniční spolupráce
Mezinárodní spolupráce
Leoš Janáček Eva Holmanová, Nguyen Anh Tam, CharlotaHodová, Martin Hanuš Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací.
TTnet (Training of Trainers Network)
Kamila Jurčeková a Nela Balcárková
Plánování prvních kroků
Brno Jakub Jambor, Céline Pires
Znevýhodněná mládež na prahu dospělosti – mezinárodní konference 13
Co je program Mládež v akci?
náhradní rodinné péče II setkání zástupců KÚ OSPOD a NNO
Vzorový projekt pro gymnázia
GENDER EDUCATION ADVANCING COMPETENCES IN CONTEXT OF CHANGING EUROPE
eTwinning – digitální technologie smysluplně a zábavně
Transkript prezentace:

Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem.

 Zkvalitnění práce se znevýhodněnou mládeží na poli neformálního vzdělávání v partnerských organizacích, které jsou zapojeny do projektu.  Výměna vzájemných zkušeností mezi 5 zapojenými zeměmi z EU.  Pracovníci s mládeží zlepší své lektorské nebo pedagogické dovednosti a kompetence ve vybraných oblastech neformálního vzdělávání při vzájemných workshopech.  Pracovní listy složené z vybraných metod, které buďto nasbíráme v zahraničí, nebo které přinesou zapojené organizace.  Vytvořit hodnotící dotazníky.  Fotoreportáže z navštívených zemí.  Navázat partnerství mezi jednotlivými zeměmi.

 Česká republika AMA Proxima Sociale ROZKOŠ bez RIZIKA KOUS Vysočina DSSV A další ….  Estonsko – MTÜ Tartu Katoliku Hariduskeskus  Slovensko - Nitrianska komunitná nadácia  Švédsko - Vara folkhögskola  Portugalsko - Villa Ramadas - International Treatment Centre

 A1 – návštěva Slovensko  A2 – návštěva Estonsko  A3 – návštěva Švédsko  A4 – návštěva Portugalsko  A5- seminář v ČR za účasti zahraničních partnerů a zástupců NNO – metody pro práci s mládeží, testování, stanovení TOP metod

 Irena Zemánková telefon:  Barbora Pšenicová telefon: