Poslední aktualizace 23. ČERVNA 2008. vloženo 31. března Poruchy nebo závady ve vysílání kabelové televize oznamujte společnosti NOEL Hodonín na čísla:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poslední aktualizace 18. SRPNA vloženo 13. srpna Z důvodu dovolené nebude od 18. do 29. srpna na ÚM v Ostrovačicích prováděno ověřování podpisů.
Advertisements

Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Poslední aktualizace 12. KVĚTNA vloženo 7. května každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství.
KTV PRŽNO Duben Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Poslední aktualizace 25. března v pátek 4. dubna 2008 ve 12 hod. Nové DUBNOVÉ vydání videomagazínu bude do vysílání zařazeno v pátek 4. dubna.
KTV PRŽNO Prosinec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Životický portál Od 30. listopadu do 6. prosince 2015.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Lukavice, okres Ústí nad Orlicí AUTOR: Eva Strnadová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_22_ DNY V TÝDNU TÉMA:DNY V.
EU_62_A_sada 1_11_M_Na poště_Pol Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Ing. Jana Poliačíková Anotace Prezentace.
Poslední aktualizace 19. KVĚTNA vloženo 19. května V týdnu od 19. do 23. května nebude na úřadu městyse z důvodu dovolené prováděno ověřování.
Poslední aktualizace 11. SRPNA vloženo 30. července každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové.
O BČANSKÉ PRŮKAZY Městský úřad Nový Bydžov Masarykovo náměstí Nový Bydžov Zuzana Svěcená, Organizačně-správní odbor.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Poslední aktualizace 15. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
Životický portál Od 21. prosince 2015 do 31. prosince 2015.
Poslední aktualizace 13. ŘÍJNA vloženo 1. října VOLBY DO ZASTUPITELSTVA JIHOMORAVSKÉHO KRAJE v pátek 17. října od 14 do 22 hod. v sobotu 18.
,, O.S. ZA KRÁSNÉ A VESELÉ OTICE,, Tak šelll čas … a rok 2014.
Czechspecials aneb Ochutnejte Českou republiku!. Ochutnejte Českou republiku! Projekt agentury CzechTourism, Asociace Hotelů a restaurací a Asociace kuchařů.
Poslední aktualizace 16. ČERVNA vloženo 9. června XVI. veřejné zasedání 18. června od 19 hod. Zastupitelstvo městyse Ostrovačice oznamuje, že.
Infokanál obce Vigantice Aktualizováno:
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
Zástupce ředitele pro TeV Ing. Jarmila Tyšerová
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_79_PRV1
Centrum na podporu integrace cizinců
Zákon o obcích 128/2000 Sb. + znění pozdějších předpisů
Infokanál Obce Březnice
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
V_ _ _ _ _ _ _ _E SVÁTKY JARA
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Přístupový systém aneb kontrola vstupů
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
VY_32_INOVACE_43A_STÁTNÍ SVÁTKY A VÝZNAMNÉ DNY V ČESKÉM KALENDÁŘI
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 1.část
Velikonoce-prezentace
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2013 Ročník
ČAS Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost
Dostupné z Metodického portálu ISSN
Člověk a čas.
Zeměpis pro 1. ročník Přírodovědného lycea Ročník 1. říjen 2013
ORIENTACE V ČASE VY_32_INOVACE_1C_08 Číslo projektu: CZ /1. 5
  Autor: Mgr. Pavla Jeníková Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Autor: Mgr. Jana Burdzová
Název školy : Základní škola Nový Kostel , okres Cheb
ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA. ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA MZDA JE ODMĚNOU ZA VYKONANOU PRÁCI JE SMLUVNÍ MUSÍ RESPEKTOVAT ZÁKONÍK PRÁCE A ZÁKON O MINIMÁLNÍ MZDĚ, MZDOVÉ.
KTV PRŽNO Listopad 2017.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
Infokanál Obce Březnice
Legislativní změny na úseku EO, OP, CD (k datu )
Infokanál obce Vigantice
Infokanál obce Vigantice
univerzitní výcvikové a rekreační středisko
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Podnikové dětské skupiny Kristina Zapletalová
Výkon přenesené působnosti úředníky územních samosprávných celků v kontextu jejich financování Mgr. Martin Stark tajemník městského úřadu v Horním Slavkově.
Infokanál obce Vigantice
INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
KTV Pržno Červenec 2018.
Aktuální informační servis OSTOPOVICE 2019.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Dolní Bojanovice, okres Hodonín příspěvková organizace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Označení materiálu:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Odborová organizace Dolu Jan Šverma, pořádá wellness zájezd do
MAP SO ORP Stod a SO ORP Nýřany
KTV Pržno Červen 2018.
Infokanál Obce Březnice
Odbor dopravy - Bc. Petr Fehér
Transkript prezentace:

Poslední aktualizace 23. ČERVNA 2008

vloženo 31. března Poruchy nebo závady ve vysílání kabelové televize oznamujte společnosti NOEL Hodonín na čísla: PO – PÁ od 7 do 15 h PO – PÁ od 7 do 15 h po pracovní době, SO, NE a svátky po pracovní době, SO, NE a svátky

vloženo 19. června každou středu v lichém týdnu Svoz komunálního odpadu provádí společnost AVE CZ odpadové hospodářství každou středu v lichém týdnu. Termín příštího svozu:

vloženo 31. března Žádost o provedení kontroly přípojky na splaškovou kanalizaci hlaste přímo provozovateli – společnosti VAS, a.s., provoz Rosice na telefon (pan Procházka).

vloženo 23. června Městský úřad Rosice Městský úřad Rosice oznamuje, že jsou vyřízené žádosti o vydání nových dokladů a tyto doklady jsou připraveny k vyzvednutí: občanské průkazy - občanské průkazy - žádosti podané do 4.6. cestovní pasy - cestovní pasy - žádosti podané do 2.6. řidičské průkazy - řidičské průkazy - žádosti podané do 11.6.

vloženo 26. května Odbor vnitřní správy MěÚ Rosice v období od 2. června do 29. srpna mimořádně rozšířeny úřední hodiny na přepážce cestovních pasů: Odbor vnitřní správy MěÚ Rosice oznamuje, že z důvodu nadměrného zatížení úseku cestovních pasů budou v období od 2. června do 29. srpna mimořádně rozšířeny úřední hodiny na přepážce cestovních pasů: pondělí: a hod. úterý: a hod. středa: a hod.

vloženo 23. června SVÁTEK V TOMTO TÝDNU SLAVÍ: PONDĚLÍ23.6Zdeňka (Sidonie, Zeno) ÚTERÝ24.6.Jan STŘEDA 25.6.Ivan (Prosper, Šalamoun) ČTVRTEK26.6.Adriana (Vigil) PÁTEK27.6.Ladislav (Ladislava) SOBOTA28.6.Lubomír (Ireneus) NEDĚLE 29.6.Petr a Pavel (Salome)

vloženo 23. června Sportovní klub Říčany pořádá LETNÍ NOC v sobotu 28. června od 20 hod. na fotbalovém hřišti v Říčanech. Hraje skupina Karla Pešla, vstupné 50,- Kč.

vloženo 19. června VĚJÍŘ LADY WINDERMEROVÉ 27. – 29. června ve 20 hod. Koprodukční romantická komedie z r podle stejnojmenné povídky Oscara Wilda. Pokušení, sex, skandály … každý svatý má minulost, každý hříšník má budoucnost. Hrají: Helen Hunt, Scarlet Johansson, Tom Wilkinson... Režie: Mike Barker

vloženo 23. června Novinky v nabídce práce na serveru Ministerstva práce a sociálních věcí: - rozpočtář – ARCHATT Ostopovice - strojírenský technolog – Impact Industry Rosice - referent zahr. obchodu – ORION OK Rosice - řidič nákladního automobilu – M. Des, Říčanyhttp://portal.mpsv.cz/sz

vloženo 16. června Společnost HOLZBERGER TRADING přijme pro svoji provozovnu v Ostrovačicích v areálu společnosti 67 muže do výkupny euro-palet. Nutná je dobrá fyzická zdatnost, výhodou je oprávnění na vysokozdvižný vozík. Nástup možný ihned.Informace podá sl. Ročková na tel

vloženo 16. června HOTEL MOTORSPORT Ostrovačice spolu se šéfkuchařem Tomášem Cecavou vás zvou do nově otevřené restaurace, která nabízí speciality mezinárodní gastronomie Otevřeno každý den od 7 do 23 hod. Nově nabízíme i svatební hostiny s doprovodným programem.

Hudební doprovod: Lubomír Müller © Městys Ostrovačice