Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802-4785, financovaného.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Advertisements

Před, za, pod, nad aktivita
(délka, obsah, objem, hmotnost, čas)
V jakém smyslu můžeme tato slova používat?
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KDE JSOU MÍČE – NA, POD, ZA, PŘED aktivita
Vítejte v Písmenkově ‒ seznamte se s písmenkem B, b Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
CO CHYBÍ? CO NEPATŘÍ? Varianta 1 – Co chybí?
PROVĚRKY Převody jednotek času.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Pracovní listy k vytisknutí
Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem A, a
DOPRAVNÍ ZNAČKY A JEJICH VYUŽITÍ
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
Funkce s absolutní hodnotou Využití grafu funkce při řešení rovnic a nerovnic s absolutní hodnotou Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem V, v Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Řekni, proč se tomu směju?
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
BAREVNÉ TVARY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je RNDr. Radomíra Kučerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
VYBER, CO NA OBRÁZEK NEPATŘÍ. ŘEKNI PROČ.
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem Y, y
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem R, r Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Karel Čapek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ladislava Drnková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Vítejte v Písmenkově seznamte se s písmenkem E, e Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_32_INOVACE_18_PRVOUKA
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem N, n
Jaro KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
POČASÍ GRAFOMOTORIKA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Vyber, co na obrázek nepatří, a řekni proč.
Interaktivní třídění domovního odpadu.
V jakém smyslu můžeme tato slova používat?
Řekni jedním slovem, co to je...
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zima KLIKEJ! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
KRAJE ČR mapky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem T, t
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Třídíme podle dvou kritérií
Řekni, proč se tomu směju?
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
PUZZLE Podpora výuky o stálých a tažných ptácích
Dostupné z Metodického portálu www. rvp
Vítejte v Písmenkově ‒ seznamte se s písmenkem O, o
Vítejte v Písmenkově – seznamte se s písmenkem J, j
Název učebního materiálu
Interaktivní vyhledávání dvou stejných obrázků.
WHAT IS YELLOW? Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
MLÁĎATA ZVÍŘAT PUZZLE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
PEXESO – OVOCE francouzsky
Princip magnetoelektrického měřícího přístroje
PEXESO – OVOCE anglicky
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY 2
Převody jednotek délky - 2.část
Rozklad čísel od 1 do 10 Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným.
Letní bouřka Klikej! Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu
Zvířata na statku. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
UŽITEČNÁ ZVÍŘATA A ROSTLINY
Řekni, kde je koťátko! Klikej !
Najdi rozdíl IV. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
M O T Ý L Í L O T O 2 Najdi stejného motýla!
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Slož popletené obrázky.
Na které písmenko začíná obrázek?
Před, Nad, Za, Pod 1) Vybarvi obrázek, který je: a) hned před jahodou
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Zakresli popř. načrtni dle 3D modelů – nárys, bokorys a půdorys
Transkript prezentace:

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Edita Havránková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze. KLIKEJ!

Červen Červen Červenec Červenec Srpen Srpen

Měsíc červen se jmenuje podle toho, že se červená (zraje) první ovoce. Poznáte jaké? Měsíc červen se jmenuje podle toho, že se červená (zraje) první ovoce. Poznáte jaké?

Jaké dobroty připravuje maminka z jahod? Jaké dobroty připravuje maminka z jahod?

V červnu se seká první tráva a suší se seno. Víte, co je to seno a k čemu slouží? Prohlédněte si fotografii, jak se seno dříve sklízelo. Znáte ještě staré nářadí k sekání trávy nebo obilí? Čím se seká tráva dnes? V červnu se seká první tráva a suší se seno. Víte, co je to seno a k čemu slouží? Prohlédněte si fotografii, jak se seno dříve sklízelo. Znáte ještě staré nářadí k sekání trávy nebo obilí? Čím se seká tráva dnes?

Bývají často bouřky Bývají často bouřky a prudké deště. a prudké deště.

Užíváme si i krásného počasí. Užíváme si i krásného počasí.

Sklízí se obilí, Sklízí se obilí, začínají žně: začínají žně:

Jedeme s rodiči na dovolenou. Jedeme s rodiči na dovolenou.

Srpen dostal jméno podle srpu (ten už známe). V tomto měsíci žně končí. Víte, co se dělá z obilí? Srpen dostal jméno podle srpu (ten už známe). V tomto měsíci žně končí. Víte, co se dělá z obilí?

Příroda hýří barvami Příroda hýří barvami − luční květy − luční květy Květiny na zahrádce Květiny na zahrádce

Po srpnu nás čeká měsíc září. Někteří z vás už půjdou do školy. Čeká je spousta nových kamarádů, ale také mnoho povinností. Ať se vám daří!

Zdroje: Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: Sluníčko: Jahoda: Plavání: Ryba: Třešně: Jahody: Maliny: Déšť: Kuře v pláštěnce: Deštník: Kbelíček: Míč: Hrad z písku: Sluníčko: Obilí: Karavan: Plážové auto: Dort: Motýl na květině: Senoseč: Bazén: Kombajn: Pečivo: Bouře:

Zdroje: Uveřejněné odkazy [cit ]. Dostupné pod licencí Creative Commons na WWW: FIR0002. Maliny: CLAYQUOT. Třešně: SPACEJ. Jahody: CHMEE2. Srp: CHMEE2. Kosa: ADRIAN.BENKO. Pšenice: CHMEE2. Chléb: HUTSCHI. Rohlík: A. KUNDELACH. Letní květiny: BROOKIE. Květiny na zahrádce: