Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Pivní a vinné slavnosti 2014
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
VIII. ročník Veletrhu Gaudeamus Praha 27. – 28. ledna 2015.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Perspektivy rozvoje venkova RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo pro místní rozvoj.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Jméno autora: František Sajdl Třída/ročník: H3A, 3.ročník
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Evropská výstavy patentů a vynálezů Konaná u příležitosti Průmyslového veletrhu Ostrava 24. –
K současným trendům v rozvoji venkova RNDr. Josef Postránecký Ministerstvo pro místní rozvoj.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Město – atraktivita pro investory. 1. Zhodnocení pozice – cíl 2. Krátkodobá atraktivita – zvýhodnění investorů, +, - 3. Dlouhodobá atraktivita.
Multifunkční zemědělství
DĚDICTVÍ NAŠICH PŘEDKŮ OBLASTI PODPORY: v. Udržení kulturního dědictví venkova realizací stálé výstavní expozice a muzea s nabídkou místních kulturních.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Spolupráce, která přináší plody
Smlouva o spolupráci mezi regiony Vysočina a Champagne-Ardenne Podpis Témata spolupráce: –cestovní ruch, rozvoj venkova a měst, –hospodářský.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
NS IV – Sportovní stavby
Projekt partnerských MAS MAS Rozkvět zahrady jižních Čech MAS Blanský les – Netolicko MAS Vodňanská ryba.
Regionální konference v MSK
CESTOVNÍ RUCH.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Město Brno.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Návrh CHKO Český les Cílená stimulace hospodářského rozvoje území RNDr. Emil Chochole vedoucí Odboru regionálního rozvoje KÚPK Babylon,
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Potenciál města Kroměříže v cestovním ruchu a cesty k jeho využití.
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
KROMĚŘÍŽ zkušenosti z programového období
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
Projekt 2 -Studie vybrané destinace v cestovním ruchu se zaměřením na sportovní aktivity 1)Rozdělení studentů do dvou až tříčlenných týmů 2)Výběr destinace.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Podpora obcí s rozšířenou působností z ROP Střední Morava v programovém období Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
24. ročník mezinárodní výstavy koní a všeho, co k nim patří
statutární náměstkyně hejtmana
Zažijte autentický jihočeský venkov
Region spokojeného života pro všechny
Česko-slovenský mechanický betlém Horní Lideč
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Malá muzea a jejich význam pro region
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Mezinárodní projekt ARTISTIC
Objekty s větším počtem osob „Společensky významné objekty“
Transkript prezentace:

Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické aktivity o odborné programy (workshopy,kulturní,sportovní obchodní a společenské akce.

Benefity Lokace ve městě. Výborná dopravní dostupnost Rozloha zastřešených i volných venkovních ploch Moderní zázemí pro vystavovatele i návštěvníky

2 kryté haly a jejich propojení s krytými venkovními plochami zastřešeným koridorem Vlastní parkoviště pro osobní auta i autobusy Přehlednost a snadná orientace v areálu Unikátní koncept zahrad

Zahrady Chloubou výstaviště je 6 stylových zahrad Japonská suchá a mokrá, provensálská sortimentální, divoká a stepní se svými charakteristickými biotopy a typickou zahradní architekturou protkanou vzácnými dřevinami, mosty, vodopády a jezírky.

Od jara do podzimu jsou ideálním místem pro relaxaci návštěvníků a získání inspirace.

Projekty realizované v roce 2012 „Floria dětem“a „Vítání prázdnin“ akce pro děti a jejich rodiče Výstava historických zemědělských strojů ve spolupráci s městem Kroměříž v rámci krajských Dožínek Pěstitelská výstava Floria podzim. Úspěšné přestěhování výstavy z Věžek do Kroměříže. Rekordní návštěvnost osob.

Floria Bonsai – 1. výstava bonsaí v Kroměříži. Mezinárodní úroveň. Velká výstava Betlémů a Pohoda Vánoc s jarmarkem

Výstaviště Floria v číslech 35 tisíc návštěvníků za 6 měsíců. Rekordní návštěvnost podzimní výstavy Floria,18000 lidí m2 venkovní plochy 2500 m2 vnitřních ploch: 2 haly o ploše 550 a 1100 metrů čtverečních Restaurace s kapacitou 100 míst k sezení

Prezentace regionů a jejich obyvatel Výstaviště Floria je připraveno stát se regionálním centrem pro kulturu,vzdělání, turistický rozvoj, hobby aktivity a společenský život. Klíčové regiony: Kroměřížsko, Zlínsko, Slovácko, Valašsko a Olomoucko.

Regionální projekty  národopisné výstavy (výstava krojů, lidových obyčejů, fotografií,betlémů..)  výstavy zaměřené na urbanismus, architekturu, přírodní a historické zajímavosti dané oblasti

 turistické workshopy  hudební přehlídky, koncerty.  prezentace obcí,muzeí  akce odborných a hobby sdružení rybáři, chovatelé drobného zvířectva,spolky myslivců,rybářů,včelařů a další.

 Školy-přehlídky a studijní workshopy Veletrh škol  Akce pro děti a rodiny  Sportovní programy

Celostátní a mezinárodní projekty Pěstitelské výstavy Floria Floria Bonsai Chovatelské výstavy (drobná zvířata) Zemědělské výstavy (zvířata, technika) Veletrh Thermo a bydlení Veletrh gastro a cestovního ruchu