Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru 36-64-E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_42_16 Název materiáluPráce plynu.
Advertisements

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad obkladů, jejich jednotlivých nářadí, postup.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých druhů fólií k izolaci.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad zajišťování venkovních a štítových zdí.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 01 Anotace.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 11Číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad spotřebu energie a zajištění kvality životního.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad druhů nátěrových hmot, ředidel a jejich.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch a oprav šikmých střech.
Mechanické vlastnosti dřeva - úvod VY_32_INOVACE_28_565 Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky poruch plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky jednoplášťových plochých střech.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje popis tesařské zárubně.
Základní škola a Mateřská škola generála Pattona Dýšina, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Lenka Dolanová NÁZEV: VY_32_Inovace_7A_04 TÉMA: Násobení ČÍSLO.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 21 AnotaceDruhy,
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad strojů a zařízení pro svislou dopravu ve.
Mechanické vlastnosti technických materiálů
Stavební výkresy CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_01
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
BRZDY Mgr. Martin Tichý. BRZDY Mgr. Martin Tichý.
„Řemesla s techniky začneme od píky“
Venkovní omítky CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_ZP_06
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
Svislé zděné konstrukce
Vlastnosti stavebních materiálů
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Pionýrů 2069, Frýdek-Místek IČ
Základní škola, Hradec Králové
Dřevěná zednická koza CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_17
Dřevěná tesařská vrata
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
pracovní postup keramických stropů
Název prezentace (DUMu): Dýchací soustava člověka II.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_06-01
Ocelové lešení CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_OK_TP_08
Bourání pomocí mechanizace, strojů a zařízení
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Stropy VY_32_INOVACE_02_021 Projekt.
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje KOMÍNY VY_32_01_001_INOVACE Projekt.
AUTOR: Mgr. Hana Vrtělková
Přírodní zdroje na Zemi
Kovové střešní krytiny
Základy plošné CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_05
Po čem šlapeme AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Nakládání s odpady CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_ZP_03
Objemové změny těles s teplotou
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Elektrický proud
Název školy: Speciální základní škola Louny, Poděbradova 640,
Textilní materiály CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MA_TP_18
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr. Taťána Radimská Název materiálu: VY_32_INOVACE_10_III.Vu_LIDSKÉ.
Název prezentace (DUMu): Pohybová soustava člověka I.
Mapa AUTOR: Mgr. Aleš Skála NÁZEV: VY_32_INOVACE_21_05_Z6_Skála
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měsíční fáze
Autor: Stejskalová Hana
Dřevěný žebřík CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TE_TP_18
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Čočky - spojky
Karel Svoboda AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 9_09
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Název materiálu: VY_32_INOVACE_02_ZJIŠŤOVÁNÍ TRHLIN_S4
Fyzika 7.ročník ZŠ Tření, Třecí síla Creation IP&RK.
Název projektu: Moderní škola
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Dalekohled
Název materiálu: VY_32_INOVACE_20_IZOLACE PROTI RADONU_Z1
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s
NÁZEV: VY_32_INOVACE_22_11_Z7_Skála TÉMA: Atlantský oceán
Transkript prezentace:

Anotace Tento materiál je součástí tematického celku, který odpovídá ŠVP předmětu Materiály 3. ročníku oboru E/01 Tesařské práce. Slouží pro výuku žáků speciálních oborů. Prezentace obsahuje výklad jednotlivých materiálů pro hydroizolaci staveb.

Základní úkolem izolace je ochrana stavby před nepříznivými účinky. Prodlužuje životnost stavby a zvětšuje její hodnotu. Na stavební díla působí:  Běžná zemní vlhkost  Volně stékající beztlaková voda  Tlaková voda  Agresívní průmyslová voda Na stavební díla působí:  Běžná zemní vlhkost  Volně stékající beztlaková voda  Tlaková voda  Agresívní průmyslová voda Působením zemní vlhkosti a podzemní vody se na stěnách tvoří plísně, dřevěné konstrukce ve styku s vodou zahnívají, vznikají dřevokazné houby, zmenšuje se pevnost a trvanlivost konstrukcí, zhoršují se hygienické podmínky budov.

vlhký jíl AUTOR, Neuveden. Wikipedia.cz [online]. [cit ]. Dostupný na WWW:

Drenážní trubka Asfaltový pás

Nopová folie Asfaltový pás

Hydroizolační folie

1.Otázka: Vyjmenuj materiály pro hydroizolaci. 2.Otázka: Jaké materiály se používají jako hydroizolace plochých střech? 1.Otázka: Vyjmenuj materiály pro hydroizolaci. 2.Otázka: Jaké materiály se používají jako hydroizolace plochých střech? Použité zdroje: archív autora

1.- Živičné materiály – hydroizolace asfaltové a dehtové - Plastové a pryžové – syntetické hydroizolace (ploché střechy, bazény) - Polyetylenové (fólie) a jiné hydroizolace – jílové hmoty, sklo a kovy 2. Asfaltové pásy, hydroizolační folie 1.- Živičné materiály – hydroizolace asfaltové a dehtové - Plastové a pryžové – syntetické hydroizolace (ploché střechy, bazény) - Polyetylenové (fólie) a jiné hydroizolace – jílové hmoty, sklo a kovy 2. Asfaltové pásy, hydroizolační folie