Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Advertisements

Výstavba sportovního areálu 20
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Struktura soutěží ČSA  STK ČSA  STK LM ČSA  Komise rozhodčích  Přestupní komise.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
FC Slovan Rosice, o.s. Mgr. Petr Čejka.
Schůze rodičů hráčů FBC Plzeň
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
Judo Sokol Praha Vršovice
Okresní kolo ve florbalu starší žáci 1. prosince 2014
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
RYCHLOBRUSLENÍ.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
CURLING.
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
Sportovní a podnikatelská střední škola, s.r.o.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
Házená Kateřina Horáková.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
Řízení sportovního tréninku
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Technika řízení LH Přednáška 3
INVESTICE DO AREÁLU mil. Kč INVESTICE DO AREÁLU V OBDOBÍ mil. Kč.
Sady 5. května Plzeň
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Dívčí složka volejbalu v Příbrami TJ BANÍK PŘÍBRAM VOLEJBALOVÝ KLUB POD SVATOU HOROU.
SK Řetězárna Sportovní Česká Ves Datová schránka: nekgykn.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
SPORTOVNÍ KLUB JIHLAVA ROK ZALOŽENÍ 1910 ROK ZALOŽENÍ ČLENŮ ČLENŮ 17 ODDÍLŮ 17 ODDÍLŮ TRADICE TRADICE KOLÉBKA SPORTŮ – FOTBAL, HOKEJ,
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
FC Slovan Rosice, z.s..
Otakar Mestek, Michal Blažej
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
VOLEJBALOVÝ ODDÍL TJ ŽĎÁR NAD SÁZAVOU
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Plavecký klub Děčín.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Transkript prezentace:

Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL

Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice Před začátkem právě skončené sezony byl na Jihlavsku zařazen do kategorie vrcholového sportu (bohužel podpora partnerů a sponzorů však neodpovídá každoročním dobrým výsledkům a úspěchům)

Jihlavský hokejbal a reprezentace SK Jihlava dodává každoročně několik hráčů do reprezentačních výběrů Hráči na ME i MS reprezentují oddíl i město Jihlava Na letošní evropský šampionát do 18ti let byli nominováni a zlatou medaili získali: útočníci Jan Střecha, David Fiala, Roman Jeřábek, Filip Sochor, Danko Deveri a brankář Roman Peschout V širším výběrů do 20ti let, který se připravuje na MS v roce 2010 byli: obránci Jakub Vávrů a Pavel Zeman V minulých letech reprezentovali Českou Republiku hráči: Roman Smutný, Jan Bartejs, Petr Schwarz, Pavel Zeman, Michal Kříž, Petr Kaňkovský, Štepán Brázda, Marek Neveselý, Adam Hrabovský, Pavel Píbil, Jakub Procházka atd.

Významné úspěchy MUŽI - Mistr České republiky místo v extralize 2002 STARŠÍ DOROST - Mistr České republiky 1999, 2000, 2001, - Druhé místo 2008, Vítěz základní části Extraligy staršího dorostu 2006/2007 (22 utkání v řadě bez porážky) MLADŠÍ DOROST - Mistr České republiky 1995, místo Nejlepší kolektiv roku 2006 v anketě Sportovec kraje Vysočina - Nejlepší trenér roku 2006 – Zbyněk Zápotočný - 2. místo v anketě Jihlavských listů Sportovec okresu Jihlava 2006

Významné úspěchy STARŠÍ ŽÁCI - Mistr České republiky místo Nejlepší kolektiv do 15-ti let – Sportovec Jihlavska 2003

Hokejbalový areál v Jihlavě V minulých letech byl v Jihlavě vybudován hokejbalový areál, který má parametry pro pořádání extraligových i mezistátních utkání Byl položen nový povrch, hřiště bylo opatřeno novými mantinely, osazena nová elektronická světelná tabule, areál dostal nové umělé osvětlení Rovněž bylo podstatně vylepšeno sociální zařízení a sprchy pro hráče. Kromě toho jsme nezapomněli ani na diváky, pro které byla postavena nová tribuna a nové sociální zařízení pro ženy i muže. V poslední době funguje pravidelně i stánek s občerstvením

Cíle do příští sezony V nové sezoně je cílem mužstva A-týmu stabilizace kádru a postup do play off a dávat nadále příležitost nadějným juniorům U mužstev staršího dorostu a mladšího dorostu je prvním cílem postup do play-off a samozřejmě dále co nejlepší výsledek ve vyřazovacích bojích Hráči i trenéři udělají jistě pro úspěch každého jihlavského mužstva maximum a půjdou cestou vzájemné spolupráce

Jaká je finanční náročnost hokejbalu? Největší finanční položkou, která zatěžuje rozpočet oddílu hokejbalu, jsou náklady na dopravu na mistrovská utkání Tvoří takřka polovinu celkového rozpočtu oddílu hokejbalu Za ušetřené prostředky hodláme zlepšit zázemí pro hráče (vybavení kabin) i pro diváky

Nemistrovská utkání Oddíl hokejbalu pořádá každoročně turnaje v následujících kategoriích: - Mužů (Memoriál Rudolfa Schwarze a Orion cup) - Dorostenců (Turnaj Rádia Region) - Žáků (Memoriál Petra Tvrdoně) Orion Cup má kromě sportovního významu i význam a cíl humanitární – výtěžek turnaje je věnován školce se speciálními třídami a speciálním pedagogickým zaměřením

Chod klubu Hrazen především z příspěvků hráčů a z finančních prostředků rodičů hráčů v případě Každoročně na chod klubu přispívá určitou předem stanovenou částkou Magistrát města Jihlavy Tato částka z městského rozpočtu ovšem kryje finanční prostředky jen z malé části Klubu pro rozšíření svých úspěchů chybí silný partner K postupu a k důstojnému působení v extralize je potřeba silných partnerů

Závěr Hokejbal je jedním z nejúspěšnějších kolektivních sportů na Jihlavsku Za svou krátkou existenci dosáhl celou řadu úspěchů a získal několik mistrovských titulů v mládežnické kategorii i kategorii dospělých Výsledky každoročně předstihují podporu ze strany partnerů a sponzorů. Za jejich pomoci věříme, že úspěchy by byly mnohem větší.

Obrazová část

Děkuji za pozornost