Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace

Advertisements

Divadelní festival KYTKA Divadelní festival měl bohatý program. Hrály se pohádky pro menší i větší děti, shlédli jsme muzikál, zpívala se.
CELINE DION SO THIS IS CHRISTMAS TAK JSOU TADY VÁNOCE,,A CO JSI UDĚLAL,,DALŠÍ ROK JE PRYČ,,A NOVÝ PRÁVĚ ZAČÍNÁ,,TAK JSOU TADY VÁNOCE,,DOUFÁM ŽE SE BAVÍŠ,,MŮJ.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Ať je hodně dárečků u každého stromečku, v každém ať je zabalen jeden šťastný den v každém ať je zabalen jeden šťastný den.
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Svatá Kateřina má svátek 25.listopadu.
VY_32_INOVACE_18_ Rozvoj jazykových schopností 3 (SADA ČÍSLO 1)
Maluj zase obrázky.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
VY_III/2_INOVACE_83_Jiří Žáček
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Mikoláš Aleš VY_III/2_INOVACE_90_Mikoláš Aleš Mgr. Jana Svobodová.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Vytvořili: D. Musílek a V. Veselý, 9.A
Kalendář - prosinec Petr Machala.
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Vánoční přání pro radost
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Za dveřmi je … ZIMA.
Vánoční besídka v 1. B.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Osoblaha, příspěvková organizace AUTOR: Jaroslava Lioliasová NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_LIDOVÁ_SLOVESNOST TEMA: Poezie ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_12. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo.
Název školy Centrum Bazalka – Základní škola speciální a Mateřská škola speciální, o.p.s. Téma Svátky v roce Název DUM Listopad - Advent Popis Popis, zvyky,
Jméno autora: Mgr. Hana Zakopalová Škola: ZŠ Náklo Datum vytvoření (období): listopad 2012 Ročník: 3. Tematická oblast: Početní operace v oboru přirozených.
NOC S ANDERSENEM Noc s Andersenem začíná … poslech pohádky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV AUTOR: MGR. LENKA POZDĚNOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_VÝVOJOVÉ PORUCHY UČENÍ I_14. PODSTATNÁ JMÉNA II TÉMA: PODSTATNÁ JMÉNA.
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: květen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
VY_32_INOVACE_ČJ.3.01 Tato prezentace je vytvořena výuku literatury.
Sada 2 Člověk a společnost MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
VY_32_INOVACE_07_Když jsem já ty koně pásal Autor Mgr. Iva Dušková
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov
Vánoční přání pro radost
Šťastné a veselé svátky Vánoční
Rok v jeho proměnách a slavnostech
Halloween … aneb večer plný duchů Večer plný duchů začíná… … návštěvou kata Midláře, který dětem strach nahnat dokáže!
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
PODZIM STÁTNÍ SVÁTKY.
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
VY_32_INOVACE_06_SLOVNÍ DRUHY_ZÁJMENA 1
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
OPVK 1.4 EU peníze školám NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice-Spořilov
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská
Anotace Vysvětlit, jak správně hospodařit s penězi. Popsat, co je rozpočet a objasnit žákům, jak sestavit svůj měsíční rozpočet a rozpočet rodiny. Objasnit.
Transkript prezentace:

Název školy: ZŠ Pardubice - Spořilov Autor: Renáta Pasovská Název: VY_32_INOVACE_VYUŽITÍ AKTUÁLNÍHO DĚNÍ V PŘEDMĚTU_13. SV.MARTIN Téma: SV. MARTIN Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: Využití v ČJ, VL a PŘ – učivo 4. ročníku ZŠ. Obrázky: OPVK 1.4 EU peníze školám

Sv. Martin – díl třetí aneb Co ještě o sv. Martinovi nevíme aneb Pranostiky na sv. Martina.

Dobrý den, děti! Protože jste p_lně studovaly vše o sv. Martinovi, m_slím, že přišel čas na odměnu za dobře odvedenou prací. Dnes naše pátrání zakončíme: pranostikami písničkami pohádkou omalovánkou sladkou odměnou

Znáš nějakou pranostiku o sv. Martinovi? V_š, co to vlastně pranostika je a jak vznikaly? Tvůj prostor:

Uměl bys vysvětlit tyto další pranostiky o sv. Martinovi? Na sv. Martina zima chod svůj začíná. Na sv. Martina b_vá dobrá peřina. Na Martina o ledu - o Vánocích na blátě. Na sv. Martina pláče husí rodina. Na sv. Martina kouřívá se z komína.

Písnička „Už Martin na bílém koni“ Už Martin na bílém koni, už zase přijíždí k nám, vesele podkůvky zvoní, jede k nám zas bílý pán.

A nyní už si nabídněte sladkou odměnu – martinský rohlíček a zaposlouchejte se do pohádky, která v_šla v časopise Sluníčko – listopad Dobrou chuť a dobrý poslech.

Váš domácí _kol je dnes také sp_še za odměnu. Sl_bená omalovánka. Těším se a přeji Vám hodně krásně zasněžených dní! Vaše paní u č itelka