Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aktivity města Chrudim v oblasti podpory rozvoje cestovního ruchu
Advertisements

Ekologická výchova v Zoo Ostrava
MHD Žďár nad Sázavou nezávislé internetové stránky
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
BEZBARIÉROVÁ MHD V NOVÉM JIČÍNĚ Rozvoj dopravní obslužnosti regionu Zavedení nové moderní místní hromadné dopravy pro obyvatele města Nový Jičín, Kunín.
 Městská hromadná doprava ve Žďáru nad Sázavou zabezpečuje přepravní potřeby na území města čtrnácti autobusovými linkami (1A-1D, 2A, 2B, 3A-3C, 4A-4C,
ROZVOJ INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ V KROMĚŘÍŽI Zřízení PIAP v centru města a místních částech Postoupky, Bílany a Těšnovice.
Integrace mobilních plateb ve veřejné dopravě Integrované dopravní systémy Žďár nad Sázavou 20. – 22. května 2013 RNDr. Jan Kotík Jednatel ČSAD SVT Praha,
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
ST LUCIA ČESKO – NĚMECKÉ CENTRUM PROVOZNÍ ŘÁD. Zřizovatelem KC je společnost B O H E M I A S, s.r.o. Tento provozní řád vydává vedení společnosti za účelem.
Cesty za poznáním! Stále nás má co překvapit… V březnu s Českými drahami až do Tibetu!
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
BIKETOWER – důležitý prvek v podpoře cyklistiky
Prezentace 1 Kontaktní centrum Statutárního města Ostravy provozované společností OVANET a.s. červen 2009.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Plzeňská kartastrana 1 eTown s Plzeňskou kartou.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
1. 2 Obsah Nabídka služeb Číselné údaje Oddělení pro dospělé Studovna Hudební oddělení Oddělení pro děti a mládež Městské informační centrum Knihkupectví,
Cestovní kanceláře funkce CK – 1. zkoumání spotřebitelské poptávky
Destinační management turistické oblasti Jeseníky (Jeseníky-východ)
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Ekonomika elektronické podatelny Tomáš Lechner Vysoká škola ekonomická, Praha Fakulta národohospodářská Katedra práva.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
8. Marketing.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Integrovaný dopravní systém Moravskoslezského kraje ODIS Terminál Hranečník Ostrava 2015.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Projekty na území Mariánské a Valdštejnovy zahrady Prezentace kulturního dědictví Mariánské a Valdštejnovy zahrady –Fiche 1 - Zahrada s historií je zahradou.
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
Projekt „Čistá toaleta“.  zrod myšlenky v agentuře Studioo GmbH ve spolupráci s městem Aalen v roce 2001  do projektu zapojeno již více než 200 měst-nejedná.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
NOVÁ TVÁŘ ÚSTECKÉHO KRAJE TISKOVÁ KONFERENCE Krajský úřad Ústeckého kraje.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
Turistické informační centrum Poděbrady Nám. Jiřího 19, Poděbrady Tel.: V TURISTICKÉ SEZONĚ duben -
JAK SPOLUPRACOVAT? DOKÁZALI TO JINÍ, TAK MY TAKÉ! Petr Janeček Ekonomická fakulta Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Vzdělávací seminář Asociace turistických informačních center ČR 22. září 2011, Poděbrady.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Jindřichův Hradec pilotního projektu 6 měsíců po zahájení Integrovaného dopravního systému v Jihočeském kraji.
On-line marketing a jeho možnosti Co uvidíte?  Význam on-line marketingu  Celkový pohled na internet  Sociální sítě  Vychytávky na internetu.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
1. Úvodní hodina – Postavení a činnost CK. Činnost CK a CA Zákon o živnostenském podnikání Podmínky provozování CK Podmínky provozování CA.
XI. TURISTICKÉ FÓRUM POLABÍ 22. dubna 2011, Poděbrady.
Ociace kempů ČR Camping Oase, Praha Setkání TIC Pardubického a Královehradeckého kraje Stellplatz – servisní stání pro karavany a obytná auta.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
AŠ „nejen město z křížovek“ zpracovatel: Skupina 6.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Program RP04-17 Podpora ekologických aktivit v kraji Zlín, leden 2017
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Trasování a sestavení programu zájezdu
Segmentace trhu pro cr Nikola Holasová.
V hotelnictví a cestovním ruchu
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
SmartCamp OA Ostrava doc. Ing. Jan Nevima, Ph.D..
V. Setkání se starosty obcí
Tisková konference k výsledkům forenzního auditu projektu OPENCARD
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Dovolená a region, lázeňstvíJiří Šimon 4. března 2016

Vyhlídková věž turistická atrakce denně 9:00-19:00 Elektra přímo v centru města denně 7:00-19:00 Svinov důležitý dopravní uzel denně 7:00-19:00 Přívoz hlavní nádraží denně 7:00-19:00

Karolina frekventované nákupní centrum denně 10:00-19:00 Gong Dolní oblast Vítkovice Po-Pá: 13:00-17:00, So-Ne: 10:00-16:00 Letiště příletová hala Po - Pá: 08:30 – 18:30 So: 11: :30 Ne: zavřeno

Poskytování informací o Ostravě a blízkém okolí Poskytování informací o dopravních spojích, ubytovacích zařízeních, kulturních akcích Provozování směnárenské činnosti Předprodej vstupenek na kulturní, sportovní a společenské akce Prodej jízdenek ČD Prodej jízdenek MHD Prodej suvenýrů, publikací, map (také prostřednictvím e-shopu ) Prodej dálničních kuponů a poštovních známek Průvodcovská činnost Naši zaměstnanci řeší např. i takovéto dotazy: „Dobrý den, potřeboval bych seznam všech domovů důchodců v Ostravě. My jsme někam dali mamku a už nevíme kam.“

Prodáváme a nakupujeme: eura, libry, dolary, zloté, forinty, kuny a franky

Důvody: omezená otevírací doba nebo nedostupnost klasických směnáren Náklady: školení pracovníků – Kč/osoba nákup techniky – kurzovní tabule, UV lampy atd. Přínosy: synergický efekt, příjem cca Kč (ne zisk!) Rizika: krátící koeficient → ztrátový provoz

- základní nabídka

Důvody: podpora prodeje suvenýrů služba mimoostravským zákazníkům Náklady: e-shop zřízen v rámci nových internetových stránek pronájem fotoateliéru + služby fotografa Přínosy: vyšší prodejnost, noví zákazníci Rizika: personální náročnost

Nabídka pro veřejnost: Pravidelné komentované prohlídky městských obvodů a tematické prohlídky (viz. katalog a ročenka) Doplňkové akce (prohlídky Nové radnice, tvůrčí dílny atd.) Celodenní výlety a transfery s průvodcem včetně zajištění dopravy Výklad na Vyhlídkové věži Nové radnice Nabídka pro školy: Tematické komentované prohlídky (viz. katalog) Prohlídky v anglickém jazyce Přednášky v rámci výuky ve škole Prohlídky Nové radnice zaměřené na komunální politiku

Důvody: zapojení se do výukových programů škol rozšíření znalostí o historii i současnosti Ostravy Náklady: mzdové náklady na průvodce Přínosy: reklama, výchova nových zákazníků, další zdroj příjmů Rizika: personální náročnost

Mgr. Jiří Šimon Ostravský informační servis, s.r.o. tel.: , DĚKUJI ZA POZORNOST!