Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/1475 100 05 Praha 10 - Vršovice tel.: +420 267 095 111 fax: 267.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Joštova realitní kancelář
Advertisements

„Starost s úklidem nechte na nás…“
Základní údaje o knihovně
REVITALIZACE PRAŽSKÉ TRŽNICE
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
ISC Communication Czech a.s.
Program péče o zákazníky a produkty ALCOMA Instalace, helpdesk, dohledové a servisní služby.
Požárně bezpečnostní zařízení druhy funkce vzájemná součinnost
Schodiště – návrh a konstrukční řešení
TISKOVÁ KONFERENCE při příležitosti obdržení stavebního povolení Praha, 27. července 2006.
DM Lovosická a Dittrichova
DOKUMENTACE ZDOLÁVÁNÍ POŽÁRU DZP
Komerční objekt - hala Veská u Pardubic - pro výrobní / administrativní využití. Celková užitná plocha 1250 m2 ve dvou podlažích. Objekt je nyní užíván.
Administrativně obchodní budova v centru Pardubic, Smilova ulice. Objekt má tři podlaží, obytné podkroví a je ze 4/5 podsklepený. V I.NP se nacházejí.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika Název předmětu: AUTOMATIZACE (INTELIGENTNÍ BUDOVY - ZABEZP. SYSTÉMY) Název a ID tématu: ELEKTRICKÁ.
TELEVIZE PUBLIC Prezentace televize, sledovanost, kontakty Květen 2010.
Outsourcing a Facility Management
Strukturovaná kabeláž Správa fyzické vrstvy
06/2003Přednáška č. 11 Dynamický model stárnutí objektu (části objektu) – základní popis Předmět: Modelování v řízení MR 11 (Počítačová podpora) Obor C,
Základní zadání POPR (2009 ZS) 1.základní informace k sestavení modelu objektu 2.pro model použijte stávající projekt z výuky nebo jiný dostupný projekt.
Policie České republiky okresní ředitelství K A R V I N Á Naše první recepce Projektu P1000.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III
Rekapitulace obsahu modelu Předmět: Počítačová podpora řízení K126 POPR Obor E ZS, 2011, K126 EKO Přednášky/cvičení : doc.Ing. P. Dlask, Ph.D. Cvičení.
TVORBA DISPOZICE.
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Elektrotechnika
Pozemní stavitelství Typologie Bytové domy Autor: Ing. Šoupal Kamil
CATE 2001 – Brno, 9. května 2001 Bezpečnost a ochrana informací Pavel Věchet, IBM Česká republika, spol. s r.o.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
ČESKÉ CENTRUM-ČESKÝ DŮM MOSKVA
Květen 2004Architektura knihoven1 Moravská zemská knihovna v Brně.
Rodinné domy.
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
NBU2A LS2015 / RODINNÉ DOMY Petr LÉDL / Petr ŠIKOLA KATEDRA ARCHITEKTURY KONCEPT A DISPOZICE RODINNÉHO DOMU.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
Lázeňský komplex lázně Hluboká voda. Riziková zpráva se zaměřuje na požární riziko 8 objektů včetně technického zázemí Komplex samostatně stojících objektů,
Pozemní stavitelství II
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Mladá Boleslav Spádová oblast Mladá Boleslav 1: Město Mladá Boleslav a spádová aglomerace cca obyvatel 2: Okres Mladá Boleslav cca obyvatel.
Praha - Ruzyně Informace o projektu Terminál Sever 2, mezinárodního letiště Praha - Ruzyně Investor Česká správa letišť, s.p. K letišti 6/ Praha.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Praha 10 – Dolní Měcholupy Administrativní budova Zentiva Informace o projektu Investor Zentiva a.s. U kabelovny 130 Praha 10 – Dolní Měcholupy Cena 273.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák Název: VY_32_INOVACE_02_Inf6 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma: Připojení k.
VY_52_INOVACE_05_20_LEZB Zbyněk Lecián Výukový materiál Škola: Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Autor: Zbyněk.
ELEKTRONICKÉ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉMY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Schrack Technik spol. s r.o.
Možnosti připojení k internetu
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
UNA – závěrečné shrnutí – příprava ke zkoušce
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Vytápění Teplovzdušné vytápění
Ubytovací zařízení Ztz 1.
Administrativní budovy
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Staveniště a zařízení staveniště
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Administrativní budova
Český dům Moskva Jiří Podhola.
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
Komplexní péče o komunikace
Objekty s větším počtem osob „Společensky významné objekty“
Transkript prezentace:

Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: Ředitelství společnosti Kubánské náměstí 1391/ Praha 10 - Vršovice Telefon Fax: Luxembourg Plaza je ojedinělý multifunkční projekt, který v sobě zahrnuje moderní a vysoce kvalitní kanceláře, obchodní prostory, mezinárodní hotel Courtyard by Marriott a bezpečná podzemní parkovací místa. Atraktivní design, navržený světově proslulým architektonickým studiem ARQUITECTONICA (USA), je zvýrazněn atypickou dominantní fasádou z kamene a skla. Uvnitř budovy se nachází jedno z největších otevřených atrií v Praze, které poskytuje nejenom dostatek přirozeného osvětlení kancelářím a příjemný výhled, ale také nabízí klidné místo pro odpočinek zaměstnanců a jejich návštěvníků. Spojením moderní architektury, vysoce kvalitních materiálů a dlouholetých zkušeností realizačního týmu vznikla jedna z nejmodernějších a technicky nejdokonalejších kancelářských budov v Praze, která splňuje nejnáročnější požadavky a kritéria potřebná k uskutečnění tech pravých obchodů v rozvíjejícím se evropském tržním prostředí. Luxembourg Plaza se tak stává novou dominantou pražských Vinohrad a Žižkova. Budova se nachází na samostatném pozemku mezi ulicemi Jičínská, Přemyslovská, Sudoměřská a Lucemburská v těsné Praha 3 – Flora Luxembourg Plaza blízkosti oblíbeného nákupního centra Palác Flóra. Technická data -celková pronajímatelná plocha m podzemních parkovacích míst -161 hotelových pokojů -Rozsáhlé plochy jednotlivých podlaží přesahující m2 -Efektivní halová dispozice jednotlivých podlaží -Kombinace půdorysných řešení v modulu 1,5m -Světlá výška kanceláří 3m -Všechny prostory klimatizovány s přívodem čerstvého vzduchu s regulací teploty -Individuální regulace teploty jednotlivých prostor -Možnost otevíratelných oken -Zdvojené podlahy včetně podlahových krabic pro strukturovanou kabeláž -Samostatná kuchyňka a sociální zařízení v jednotlivých sekcích kanceláří -6 vysokorychlostních výtahů, bezbariérové vstupy -Možnost instalace televizních a satelitních antén na střechu -ISDN telefonní linky a možnost připojení optického kabelu od několika operátorů -24 hodinová bezpečnostní služba a recepce

Informace o projektuKontakt Skanska CZ a.s. Divize Pozemní stavitelství Čechy Murmanská 4/ Praha 10 - Vršovice tel.: fax: Ředitelství společnosti Kubánské náměstí 1391/ Praha 10 - Vršovice Telefon Fax: Praha 3 – Flora Luxembourg Plaza -Přístupový systém na magnetické karty -Monitorovací videosystém ochrany objektu -Samohasicí zařízení ve všech patrech (sprinklery) a elektronické požární detektory -Zajištění všech hlavních provozních a bezpečnostních funkcí objektu náhradními zdroji elektrické energie UPS -Možnost instalace vlastních záložních dieslových generátorů -Obchodní a předváděcí prostory s výlohami do hlavní ulice -Skladové jednotky a archivy v podzemních podlažích budovy