Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Profesionální líčení pro každé vystoupení
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
The Beauty Collection Nové produkty Podzim 2011.
NEOMEZENÝ SYSTÉM PROMĚNY SYSTÉM VYTVOŘEN PRO ZMĚNU, KTERÁ PŘINÁŠÍ NĚCO ZCELA NOVÉHO. Je navržen tak, aby splnil přání každé ženy, která touží po ulehčení.
Marketingový skript Kampaň 3 Den žen. 2 Kampaň 3 Den žen Hlavní nabídka (snímky 3-7) Představení kampaně (snímky 8-13) Novinky v kampani 3 (snímky 14-20)
Marketingový skript Kampaň 2 Vše, co máte rádi. 2 Kampaň 2 Vše, co máte rádi Perfect Strength EDT (snímky 3-6) Představení kampaně (snímky 7-12) Novinky.
Produkty ILLUMINATING
Vyživující řada, vytvořená speciálně pro vlasy suché a bez života. Díky nejnovější technologii, která se zabývá péčí o vlasy suché a bez života, se účinek.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
ZESVĚTLENÍ AŽ O 7 TÓNŮ - NOVÉ SLOŽENÍ Maximálně přesný pro docílení neuvěřitelně jednotných výsledků Maximální flexibilita v poměru míchání Maximálně.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
COLOR PROTECTION. Zdroj: Nielsen Research pro UNIPRO 2009 italský trh TRH S VÝROBKY NA OCHRANU BARVY 45% žen si barví vlasy a 24% žen má ve vlasech melírované.
HISTORIE Společnost ALFAPARF MILANO byla první společnost, která si uvědomila, že je zapotřebí zpomalovat proces stárnutí vlasů. INSPIRACE V současné.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
TÓN V TÓNU Inovace 2007.
MINIKURZ LÉČEBNÉHO MEDICÍNSKÉHO LÍČENÍ Neutralizace zelenou korekční tyčinkou Neutralizace zelenou korekční tyčinkou.
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Kosmetika.
Den matek s Neděle
Tužka na vyhlazení vrásek
Encaustika pro začátečníky
SmartVest Rapid Nová formovací hmota …jemnější, než byste čekali.
Čistění interiéru JD Advantage.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
Moření Změna přirozené barvy dřeva barvícími kapalinami nebo parami. Málo výrazné dřevo se přibarvuje na tmavší odstín nebo se napodobují vzácnější druhy.
VY_52_INOVACE_ZB03_1364TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
50 ZAMĚSTNANCŮ VE VÝROBĚ 200 SPOLUPRACUJÍCÍCH SPOLEČNOSTÍ V ITÁLII 70 ZEMÍ CELOSVĚTOVĚ 15 MILIONŮ TUB V ROCE 2013.
Základní přípravná péče
KRÉMOVÝ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM VIACOLORE ODSTRANĚNÍ UMĚLÝCH PIGMENTŮ PRODUKTY KOMPAKTNÍ ZESVĚTLUJÍCÍ SYSTÉM.
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Sezonní make-up kolekce jaro/léto Sezonní make-up kolekce Obsah  Zdroj inspirace  Celkové složení kolekce  Jednotlivé produkty kolekce Voile.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
Přírodní laboratoř krásy. Vše krásné je i jedinečné. Jedinečný je vzor sněhové vločky, neopakovatelné jsou obrysy listí a tvary oblaků. Stejně nezaměnitelná.
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SEZONNÍ KOLEKCE LÍČENÍ PODZIM/ZIMA   Zdroj inspirace   Celkové složení kolekce   Jednotlivé produkty kolekce Khôl liner graphique – Temně.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
NÁZEV ŠKOLY: 2. základní škola, Rakovník, Husovo náměstí 3 AUTOR: Mgr. Jana Šváchová DATUM VYTVOŘENÍ: listopad 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Popis osoby.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Sensations orientales. Tělový rituál inspirovaný orientálními rituály.
Ošetření pro lehké nohy 2017
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Nábytkové laky - PATINA
NAJDĚTE TO, CO VÁM VYHOVUJE
Ošetření dle ročního období
gelová konzistence zaručuje delší kontaktní čas
Lidské tělo - kůže.
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
VY_32_INOVACE_657_OCHRANA MATERIÁLU NÁTĚREM Název školy
METODICKÝ LIST PRO ZŠ Pro zpracování vzdělávacích materiálů (VM)v rámci projektu EU peníze školám Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Aloe Vera Speciál.
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up kolekce podzim/zima 2011/2012

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up trendy Práškové odstíny na rtech… Tmavé sofistikované stíny na očích… Zářivé líčení…

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Vizuál Sothys Sothys představuje kolekci líčení pro podzim/zimu 2011/12: Zářivá atmosféra kabaretu Radostný a energický styl, zároveň však elegantní Přitažlivý make-up trend Barevný vizuál

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Složení kolekce Kouřové oči: 2 krémové oční stíny s kouřovým efektem: Effet smoky fort č. 1 (měděná) Effet smoky doux č. 2 (safírová) 2 tužky na oči pro intenzivní pohled Perfektní pleť: Nová barva make-upu Lift Defense => béžová Přirozené rty: 2 tužky na rty => Rose č. 2 (starorůžová) => Brun č. 3 (jemně hnědá) Nehty: Ochranný lak na nehty č. 24 =>čokoládová nové barvy nové složení Nová barva

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Kouřové oči make-up trend roku 2011 Inovace SOTHYS : - kombinace krémového očního stínu + tužky na oči pro snadný make-up -2 originální a exkluzivní barvy: Effet smoky fort (měděná), Effet smoky doux (safírová)

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Oční stíny s kouřovým efektem 2 barvy: Velmi jemný krémový oční stín. Ideální pro snadné nalíčení kouřového efekt u.  jemná krémovo-gelová textura s jednoduchou aplikací  dlouhotrvající Make-up: naneste pomocí prstu nebo pěnového aplikátoru. Aplikujte na vrchní oční víčko a spodní víčko pro kouřový efekt. Použijte tužku na oči. Make-up výsledek: - kovový efekt Složení: -olej ze sojových bobulí: zvláčňující a vyživující Balení: 3,5ml skleněná nádobka v krabičce Effet smoky fort (měděná) Effet smoky doux (safírová) Nové složení

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Tužky na oči pro intenzivní pohled 2 barvy, které ladí s očními stíny: 1,2 g tužka v krabičce  krémová, lehce roztíratelná textura pro jemné linie  dlouhotrvající  intenzivní barvy, kovový efekt Složení: - karnaubový a candelilla vosk, včelí vosk: pro jemnou aplikaci - jojobový olej: pro hebkost, pružnost - vitamin E: antioxidační vlastnosti Doporučení k použití: použijte tužku na oči po nanesení očních stínů. Poté vytvořte požadovaný odstín pomocí aplikátoru. 5- Effet smoky fort ( měděná) 6- Effet smoky doux (safírová)

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Neodolatelná jemná a krémová formule ve velmi praktickém balení v podobě tužky pro okouzlující nalíčení rtů…  top prodejní artikl z kolekce podzim/zima jemné nalíčení rtů pro kontrast s kouřovým nalíčením očí -lehký film pro přirozenější nalíčení rtů a přesné linie  výrazná nebo jemnější aplikace Vitamin C, vitamin E: složení pro péči a komfort Dlouhotrvající efekt 2 barvy : Rtěnka v tužce 2- rose (starorůžová) 3- brun (jemně hnědá) Balení: rtěnka + krabička

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Make-up Lift Defense ® Nová ideální barva na zimu: Jemný „high-tech“ make-up  Dvojitý lifting/ochranný efekt Liftingový efekt : Tensine ® – pšenice Raffermine – sojový bob světelné pigmenty Protivráskový efekt : retinol Klíčové prodejní vlastnosti produktu: -krémová textura/neobyčejný komfort -prokázaný anti-âge efekt: okamžitý liftingový efekt: + 19% -dlouhotrvající efekt Balení: 30 ml 3.5- béžová

Make-up kolekce podzim/zima 2011/12 Složení, které poskytuje nehtům péči, odolnost a ochranu. Účinné látky z algae, derivátu cysteinu pro vyživené, zpevněné a odolné nehty. Nová barva: Ochranný lak na nehty Balení: 8 ml Č. 23 (čokoládová)