Michaela Valečková. Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Advertisements

Historická období a historické prameny
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
Jmenuji se Michaela Petrová
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
VY_32_INOVACE_10_Sčítání a odčítání do 10 (SADA ČÍSLO 5)
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Školní Internetový Informační Portál ŠIIP, ZŠ Vrchlického, Liberec © 2006 Ondřej Peřina představení prvního roku projektu projekt SIPVZ č. 0358P
Textový procesor Open Office, Writer ZMĚNA POZADÍ
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Nové Mosilany, a.s. Konec projektu EDUCA CZ.1.04/1.1.04/
VY_32_INOVACE_11_Porovnávání čísel do 10 (SADA ČÍSLO 5)
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Osobnost žáka Svět práce SOULAD Možná cesta Uvědomit si nutnost rozhodnutí Zjišťování informací o světě práce a o sobě Rozhodování o typu školy a oboru.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:IV/2Č. materiálu:VY_42_INOVACE_33.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Anotace Žák se seznámí s aplikací MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže spustit aplikaci MS Word Speciální vzdělávací potřeby.
Nápadité studijní prostředíMediaSite na FMV VŠESnímek 1 MediaSite na Fakultě mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze doc. Ing. Tomáš Kubálek,
VY_32_INOVACE_ 13_porovnávání čísel do 20 (SADA ČÍSLO 5)
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
VY_32_INOVACE_FY.7.07 Autor: Martin Králík Vytvořeno: srpen 2011 Určeno pro: 7. ročník ZŠ praktické Vzdělávací oblast: Člověk a příroda Vzdělávací obor:
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
VY_32_INOVACE_ 15_číselné řady do 5 (SADA ČÍSLO 5)
BEJCI Tohle je asi konec bejků pátá třída končí Jeden chce jít na matematickou TAK TOHLE JE NA PAMÁTKU.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
ČLOVĚK A JEHO SVĚT 1. Ročník - hodiny Jana Štadlerová ŽŠ Věšín.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_407_Balíček Microsoft Office 2010 – PowerPoint AUTOR: Ivana.
Smíchovská střední průmyslová škola Preslova 25 Praha 5 - Smíchov Představíme Vám ve zkratce naši školu…
2OP863 Manažerská informatika 4ÚvodSnímek 1 2OP863 Manažerská informatika 4 Úvod doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc.
PODNEBNÉ PÁSY Mgr. Petra Pitelková Základní školu v okrese Praha-západ navštěvuje 762 žáků. ZŠ HOSTIVICE U Zámecké zdi 1704.
Z historie eTwinningu. Proč eTwinning? Součást Programu celoživotního učení (LLP) - Comenius součást KA2 Erasmus+ vznik 2005 fáze 2: září 2008 fáze 3:
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Třídní schůzky T4
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Číslo v digitálním archivu školy
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
VY_32_INOVACE_03_ Písemné sčítání a odčítání do 1000
VY_52_INOVACE_08_Prázdniny
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
VY_52_INOVACE_07_Léto kolem nás
SOFTWARE II Aplikační software.
Číslo v digitálním archivu školy
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_19_Kocůrková
Název školy: ZŠ Karla Klíče, Hostinné Autor: Mgr
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám
2005 x x 2013 Technologie kolem zástupců škol Karel Klatovský
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Setkání kariérových poradců
Zpracování a využití informací
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Matematika a její aplikace
Microsoft office - Seznámení Více výukových souborů najdete na stránce: emagister.proweb.cz
Transkript prezentace:

Michaela Valečková

Základní informace :  Datum narození: srpen 2000  Bydliště: Čínov okr. Klatovy  Základní škola: ZŠ Plánická, Klatovy  Střední škola: SŠ zemědělská a potravinářská, Klatovy, (obor Ekonomika a podnikání – Informatika a ekonomika v podnikání)

 Účastnila jsem se se svojí skupinou a třídním učitelem programu Opendata, které pořádá Fond Otakara Motejla.

 Aplikace, o kterou jsem se také začala zajímat díky programu Open Data je aplikace Power Bi

Den otevřených dveří na SŠZP, Klatovy:  Měla jsem šanci seznámit se se zaměstnancem Microsoftu s panem Karlem Klatovským.

 Naše škola se zařadila do programu Showcase school,  A provozuje vzdělávacího středisko v programu Partneři ve vzdělávání

Koníčky: Motorky (jen přes léto, není závodně provozován) Zpěv Hudba Kamarádi ráda se koukám na videa, které se týkají jakéhokoliv IT programu

Dále jsem se zaregistrovala na stránku Microsoft Virtual Academy, kde jsou výuková videa a testy i v češtině Účast na kroužku robotiky

Proč mám zájem o program STC?

Úspěšně jsem dokončila zkoušku Microsoft Office Specialist v PowerPointu.

QR kód na test

Děkuji za pozornost.