Prémiové dorty. Výroba pouze z přírodních a čerstvých surovin Sortiment se vyznačuje vysokou úrovní komfortu a inovativních konceptů výrobků Nabízíme.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Advertisements

Ukládání potravin VY_32_INOVACE_2C_04 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Jana Vašinová Název šablonyVY_32_INOVACE CUT Název.
Situace na trhu zemědělcům a potravinářům mnoho příležitostí nenabízí Ing. Miroslav Toman, CSc. prezident Agrární komory ČR a Potravinářské komory ČR.
KAKAO A ČOKOLÁDA Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: kakao, čokoláda, výroba, výrobky, dělení čokolády Autor:
Zlepšování podmínek pro výuku technických oborů a řemesel Švehlovy střední školy polytechnické Prostějov registrační číslo CZ.1.07/1.1.26/
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Ovoce Vypracoval: Lukáš Karlík.
KUTILK (Alan) 02/09/15 | Recept | SýrieSýrie
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Suroviny pro výrobu nealkoholických nápojů Ročník /
Revoluční 7, Bruntál Telefon:
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JARMILA_VOHRADNIKOVA_OVOCE_CHARAKTERISTIKA_SLOZENI_A_PUVOD_ OVOCE_PREZENTACE_01 Název školyStřední.
Název školyStřední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Eva Drlíková, Mgr. Jana Vašinová Název šablonyIVY_32_INOVACE.
TĚSTO PIŠKOTOVÉ Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: těsto, piškotové, příprava, omelety, noky Autor:
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_578_ Masná výroba Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR:Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_05_ Potraviny, výživa.
Trvanlivé pečivo  Sušenky  Oplatky  Perníky  Trvanlivé pečivo ze šlehaných hmot  Suchary, preclíky, tyčinky.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Zmrzliny jsou speciální cukrářské výrobky připravené z:  Vody  Mléka  Smetany  Cukru  Vajec  Zahušťovadel  Emulgátorů  Stabilizátorů  Barviv.
Energeticky bohatá poživatina,
2016 г..
Náležitosti nápojových lístků
DUM - Digitální Učební Materiál
Peckové ovoce Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Pekařské a cukrářské výrobky a těsta
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – hotelnictví
6.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Sójové a kokosové cukrovinky 1
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Technologie
11. – 15. dubna PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Výroba instantních prášků 1
NÁKYPY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nákypy, tvarohové, příprava, žemlovka, knedlíky Autor:
12.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_567_ Výroba sýrů a jogurtů 1 Název školy: Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší.
Krácení a rozšiřování poměru
PUDINKY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: pudink Autor: Bc. Jana Tvrdíková.
DUM - Digitální Učební Materiál
VY_32_INOVACE_Salamonova_ Polevy - význam
Lité těsto.
Šablona 32 VY_32_INOVACE_13_16_Jídlo 1..
VY_32_INOVACE_ Ostravan
Výroba nápojových prášků
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
7. – 11. března PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
AUTOR: Mgr. Václava Horniková
Sada 3 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Výroba dezertních hmot 2
Donuty.
Jídelníček dubna 2018 změna jídelníčku je možná
ORIGINÁLNY DARČEK TALIANSKE VIANOČNÉ KOLÁČIKY PEČENÉ S LÁSKOU V KOGO
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
Jak číst nápisy na potravinách
Lidské smysly Naše tělo. ČLOVĚK A JEHO SVĚT Lidské smysly Radka Smetanová VY_32_INOVACE_lidskesmysly_03.
– PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Změna jídelníčku vyhrazena Denní pitný režim na každé třídě
14.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Tuzemské ovoce Méně známé druhy Petr Hrubý Jan Kostlán
21.1. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Jídelníček od 4. do 8. března 2019 změna jídelníčku je možná
oboru prodavač a výrobce lahůdek.
15.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
1.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
WDXOA4 465AHC/2-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou Dynamic Next SLIM Technologie One Touch, rychlé cykly 14, 30, 44 a 59 min, dotykový displej,
GVSW45 485TWHC-S Předem plněná automatická pračka se sušičkou SLIM GrandÓ Vita Smart Technologie Mix Power System+, Smart Touch, Parní program, dotykový.
Transkript prezentace:

Prémiové dorty

Výroba pouze z přírodních a čerstvých surovin Sortiment se vyznačuje vysokou úrovní komfortu a inovativních konceptů výrobků Nabízíme našim zákazníkům nejlepší poměr cena x kvalita Nabídka nejlepšího nutričního profilu našich produktů bez ztráty chuti Žádné konzervanty, umělá barviva, umělé příchutě, hydrogenované tuky Certifikované řízení jakosti, ČSN EN, ISO 90001, ISO 14001, ISO 22000, OHSAS 18001, HACCP, IFS, BRC NF SMS – Nestlé systém řízení bezpečnosti potravin

Ananas-Joghurt Piškotový dort s ovocným jogurtovým krémem a kousky ananasu Piškotový dort s ovocným jogurtovým krémem s kousky ananasu, zdobený ananasem, smetanou a posypaný mandlemi. - 2,3 kg -ø ,98

Erdbeer-Buttermilch Lahodné těsto, jemný smetanový krém s podmáslím, máslový krém smíchaný s kousky ovoce. Vršek zdobený půlkami jahod a bílými vločkami čokolády. - 2,9 kg -ø ,82

Erdbeer-Sahne Dort s kostkami jahod, jogurtovým krémem a jahodovou šlehačkou Lahodný jahodový krém s kostkami jahod mezi dvěma tenkými těsty. Na vrcholu je jemný jahodovo-jogurtový krém s lahodnou jahodovou šlehačkou. - 2,5 kg -ø ,73

Fruchttorten-Mischkarton /4 malina 1/4 mandarinka 1/4 mango 1/4 koláč "Panna Cotta borůvka" - 2,3 kg -ø ,19

Mandarinen-Kase-Sahne Piškotový dort s jemným smetanovým sýrem a kousky mandarinek Piškotové těsto s jemným smetanovým sýrem a kousky mandarinek. Navrchu aromatické želé bohatě pokryté plátky mandarinek. - 2,5 kg -ø ,41

Mango-Creme-Fraiche Krém míchaný s mangovými kousky mezi piškotovým těstem. Atraktivní vzhled díky plátkům manga na povrchu a zdobením z bílé čokolády. - 2,2 kg -ø ,45

Praliness Noisette Jemný dort v souhře s oříškovým krémem. Dokola sypaný opečenými lískovými oříšky, zdobený šlehačkou a nitěmi světlé čokolády. - 1,9 kg -ø ,04

Schwarzwalder-Kirsch Vysoce kvalitní třešňový dort. Čokoládový piškotový dort s třešňovou náplní a celými třešněmi. Zdobí červené třešně, čokoládové vločky. - 2,0 kg -ø ,30

Tiramisu Piškotový dort s chutí kávy a krémem mascarpone Křehké těsto s tmavým piškotovým základem s příjemnou příchutí kávy mezi dvěma vrstvami lahodného krému mascarpone, sypaným cukrem a kakaem. - 1,6 kg -ø ,09

Panna Cotta Heidelbeer Piškotový dort s vanilkovým krémem s příchutí borůvek Piškotový dort s vanilkovým krémem s příchutí borůvek. Strakatý vzor. Na stranách tmavé a bílé čokoládové hobliny. - 2,0 kg -ø ,65

Torten-Mischkarton fur Diabetiker Pro speciální diety jako součást dietního plánu. 1/4 Stracciatella 1/4 broskev 1/4 oríšek 1/4 tvaroh – rybíz. - 1,7 kg -ø ,55

Eierlikor Dort s vaječným likérem, vanilkovým krémem s čokoládovými vločkami Lahodný krém s vaječným likérem, vanilkový krém s čokoládovými vločkami vrstvené mezi světlým a tmavým základem. Zdobené klasickou polevou, šlehačkou a pistáciemi. Předem nakrájené na 12 kousků. -1,9 kg -ø ,06

Mousse-au-chocolat Čokoládový piškotový dort s čoko pěnou, smetanou a mousse krémem Čokoládový piškotový dort. Naplněný vysoce kvalitní čokoládovou pěnou, smetanou a bílým mousse krémem. Zdobený dekorem světlého krému s obsahem kakaa. Předem nakrájené na 12 kousků. - 2,05 kg -ø ,21

Himbeer-Kase-Sahne Piškotový dort zdobený malinovým želé Piškotový dort se smetanovým krémem zdobený malinovým želé. Předem nakrájené na 12 kousků. - 2,0 kg -ø ,94

Nuss-Sahne Krém z lískových oříšku mezi piškotový těstem. Atraktivní provedení, zdobení věnce oříškového krému. Předem nakrájené na 12 kousků. - 2,0 kg -ø ,50

Latte-Macchiato-Sahneschnitte Jemný vanilkový krém s aroma kávy. Čokoládové zdobení. Předem nakrájené na 12 kousků. - 1,4 kg -19, 5 x 29 cm -273,90

Zitronen-Limetten- Sahneschnitte Citrónový krém mezi pláty těsta Plně kombinované s citrónovou smetanou a citrónovým zdobením. Předem nakrájené na 12 kousků. - 1,5 kg -19, 5 x 29 cm -252,25

Premium-Apfelkuchen Speciální jablečný koláč s vysokými nároky na kvalitu: pokrytý bohatou vrstvou jablek. Předem nakrájené na 14 kousků. - 2,25 kg -ø ,80

Erdbeerkuchen vorgeschnitten Na tenkém piškotovém těstě je vrstva smetanového pudinku. Bohatě pokrytý půlkami jahod v želé. Předem nakrájené na 12 kousků kg -ø ,12

Himbeerkuchen vorgeschnitten Na tenkém piškotovém těstě je vrstva smetanového pudinku. Bohatě pokrytý malinami v želé. Předem nakrájené na 12 kousků. - 1,5 kg -ø ,61

Kasekuchen mit Rosinen Tvarohový dort s rozinkami na křupavém těstě kg -ø ,05

Kirschkuchen Na tenkém těstě je vrstva mandlového pudinku. Bohatě pokrytá sladkými višněmi v želé. Předem nakrájené na 12 kousků kg -ø ,72

Mandel-Bienenstich vorgeschnitten Dort s vanilkovým krémem, potažený karamelem a mandlovou hmotou Vanilkový krém mezi těstem, potažený mandlovou hmotou s karamelem. Předem nakrájené na 14 kousků kg -ø ,65

SMARTIES Schokolinsen-Kuchen Mramorový koláč - světlé a tmavé těsto s čokoládovou polevou zdobený lentilkami kg -ø ,88

Kráje č e dort ů 14 ks12/16 ks

Duo chocolat Pěna z tmavé a bílé čokolády, s višní, zdobené kakaovým práškem a čokoládou. 36,14 – balení po 16 ks

Mini tortchen eierlikor Mini-koláč s těstovým základem, plněný náplní z jemného vaječného likéru, smetany, pokrytý krémem a zdobením. 21,62 – balení po 20 ks

Mini tortchen erdbeer-kase- sahne Mini-koláč s těstovým základem, plněný náplní ze smetanového sýra, pokryté kousky jahod v červeném glazuře. 18,90 – balení po 20 ks

Mini tortchen himbeer-joghurt- sahne Mini-koláč s těstovým základem, plněný jogurtovým krémem, zdobený celými malinami a zdobením z bílé čokolády. 21,25 – balení po 20 ks

Mini tortchen latte macchiato Mini-koláč s těstovým základem, plněný náplní ze silné kávy s čokoládovými lupínky, přelitý vanilkovým krémem, jemně posypaný kakaovým práškem. 18,99 – balení po 20 ks

Pattiserie dessertstreifen classic borůvka karamel ostrá čokoláda 18,95 Balení po 36 ks

Pattiserie dessertstreifen italia latte macchiato amarena-třešeň Tiramisu 20,07 Balení po 36 ks

Pattiserie dessertstreifen summertime mango-kokos malina-smetanový sýr jahoda-limetka 18,07 Balení po 36 ks

Soufflé Cointreau Cointreau pěna na sušence. Dekor se skládá z karamelizovaných pusinek. 33,93 – balení po 16 ks

Kaiserschmarrn Zlatavě zapečené palačinky s rozinkami. 103, kg

Pfannkuchen mit himbeer- Panna cotta-fullung Z obou stran opečené palačinky s malinovou aromatickou Panna cotta náplní, srolované. 12,26 - 3,4 kg

Ceník