GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Prezentace členství E R B I A G O L F C L U B o.s
NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH K PRONÁJMU
HOTEL DVOŘÁK TÁBOR s.r.o., Hradební 3037, Tábor
L. VÍZA •KAŽDÝ ÚČASTNÍK MUSÍ DODAT PLATNÝ PAS (pas musí být platný ještě nejméně 6 měsíců od data návratu do ČR, tzn. nejméně do ) (pas bez.
Hotel Saloon.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Roman Šustek. Masérské, rekondiční a regenerační služby Nabízím: MMasáže klasické, sportovní, relaxační AAromaterapie MMasáž horkými lávovými kameny.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Prezentace Prezentace Sportareálu Pod Lipou ROUDNICE n/L. ROUDNICE n/L. Autor prezentace: Jan Franěk Použitá fota : Jan Franěk profes.fotog.-David.
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Cestovní kancelář SUPER-IN
ZIMNÍ RADOVÁNKY S DINOSAURY – Hotel Bystré.
Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010.
V í t e j t e v relax areálu H N A Č O V.
CESTOVNÍ RUCH: BOHATSTVÍ V JEDINEČNOSTI JESENÍKU NA DOSAH.
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.
Ski areál Špičák zima 2009/10.
Penzion u máchova Jezera
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Nabídka pro „Školy v p ř írod ě “ Sportovní areál s možnostmi sportovního vyžití pro děti.
Aneta Kafková, Marie Strašíková
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
Dětská ozdravovna Bílá voda Harrachov
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM LYŽOVÁNÍ
Bazén Západočeské univerzity Sokolovská 46 Plzeň – Lochotín Tel.:
Lyžařské středisko HINTERTUX
HORSKÝ HOTEL LESNÍ ZÁMEČEK ***
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Moderní rodina. Institut rodiny se mění V ČR transformace – oddálení od tradičního modelu.
Ubytování na Rovních Čermákovy Rovně.
Jednotky délky Miroslava Maňásková. 1 ABCD 446 cm500 dm4,6 m50 cm 30,46 km0,5 km390 dm39 mm NAJDI DVOJICE 246 dm500 mm50 m460 mm 1390 cm460 m500 m3,9.
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
 Tenisové začátky- květen, červen- (17 dětí)  Celosezónní soutěž dětí- květen až srpen- (16 dětí)  Soutěž o tablet  Účast v turnajích- Čuník cup, Dostál.
Open přebor HZS ČR a mistrovství ČHSF v obřím slalomu Skiareál Herlíkovice Pořádá: SK Hasiči Praha a GŘ HZS ČR + HZS hl.m. Prahy + Snowhill.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
HIT sezony Nejlepší valašská hospoda 2011 Vyhlášení výsledků.
Lázně Luhačovice 2016 Preventivně léčebné pobyty pro členy OS pracovníků peněžnictví a pojišťovnictví.
SPORTOVNÍ AREÁL STRUPČICE NEDĚLE 4. ŘÍJNA od hodin TURNAJ V NOHEJBALE TROJIC Startovné 50,-Kč za družstvo Systém bude upřesněn podle počtu přihlášených.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Těšínské Slezsko Region Card prioritní nástroj marketingu a spolupráce v destinaci Petr Kolčárek destinační manažer turistické oblasti Těšínské Slezsko.
Mariánské Lázně 2016 Léčebné pobyty pro členy OS pracovníků pěněžnictví a pojišťovnictví.
NEJEN ZA ZVÍŘATY k našim sousedům Prezentace na podporu Evropského regionu Dunaj-Vltava Autor: Nela Fialová, CR3.
Lyžařský výcvik 2011 ZŠ Buzulucká
Ostružno - Prachovské skály
CHAMBER GOLF CUP KARVINÁ 2017.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 19/2013
Inovace přepravní technologie a modernizace SKI areálu Buková Hora
VY_52_INOVACE_ČLAJS_08_JF KRNAP
Nabídka lázeňských pobytů pro dialyzované pacienty na rok 2016
Městské slatinné lázně Třeboň
WELLNESS POBYTY LÁZEŇSKÉ POBYTY. WELLNESS POBYT  Vhodný jako dárek pro: rodiče milence partnery manžele novomanžele důchodce a další kdo potřebuje trochu.
Letní víkend s Michalem Šubrem
HOLIDAY INN BRNO NABÍDKA UBYTOVÁNÍ Mezinárodní kongres STERIL
MOTEL Ateliérová tvorba Petra Polanská VB302 VŠB – TU Ostrava FAST
Vážení sportovní přátelé, zejména pak příznivci sjezdového lyžování
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Převody jednotek délky
Převody jednotek délky
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště. Zažijte nezapomenutelné chvíle ve stylu Wellness & Spa & Ski

Wellness & Spa & Ski Wellness – vnitřní bazén – bazén se slanou vodou – whirlpool – Kneippovy lázně – sauna, pára – sluneční louka Spa – inhalace – terapeutické zábaly – masáže – léčivé koupele – kosmetická péče – rybičky Garra Rufa Ski – 2 vleky – 300m/50m – 2 běžecké okruhy v celkové délce 12 km

Cena Kč pro dvojici zahrnuje 1 noc v Zámeckém hotelu ve dvoulůžkovém pokoji Plná penze včetně silvestrovského menu (bez alkoholických nápojů) Silvestrovká DJ párty 60. – 90. léta Neomezený vstup do bazénové, saunové části wellness centra včetně solární louky Wellness procedura 30´ Turnaj texas scramble (dle aktuálního stavu počasí) Novoroční odpal Permanentka do lyžařského areálu GCKO Děti do 12 let zdarma (s rodiči na pokoji)

Cena Kč pro dvojici zahrnuje 2noci v Zámeckém hotelu ve dvoulůžkovém pokoji Plná penze včetně silvestrovského menu (bez alkoholických nápojů) Silvestrovká DJ párty 60. – 90. léta Neomezený vstup do bazénové, saunové části wellness centra včetně solární louky Wellness procedura 30´ Turnaj texas scramble (dle aktuálního stavu počasí) Novoroční odpal Permanentka do lyžařského areálu GCKO Děti do 12 let zdarma (s rodiči na pokoji)

Pro více informací či objednávky kontaktujte: Ing. Petr Kunc tel.: mail.: