OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH I 25. srpna 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_08_Moravskoslezský.
Advertisements

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Princip financování Jednotkové náklady - náklady na realizaci nebo pořízení jednotky definované obvykle.
Zpracovala Mgr. Andrea Žylová DUM/VYDMUCHOV/ŽYLOVÁ/ČLOVĚK A PŘÍRODA /006.
Národní projekt Úspěšný ředitel Model vzdělávání vedoucích pracovníků škol a školských zařízení.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Česká republika
1 Podpora ZŠ v čerpání prostředků prostřednictvím šablon - vzdělávání Porada obecních úřadů obcí s rozšířenou působností Liberec
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Dotační fond LK Soutěže MŠMT Program a podprogramy - školství  Program č. 4 resortu školství, mládeže a zaměstnanosti  4.1 Podpora volnočasových.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Zvyšování kompetencí vedoucích pracovníků Liberec 20. srpna 2012 Hodnocení.
MÍSTO, KDE ŽIJI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Porovnání jednotlivých složek skutečného průměrného měsíčního platu za leden-únor 2011 a 2010 HZS krajů platový tarif příplatek za.
Školství České republiky 2005/2006 – 2008/2009. Účast na všeobecném vzdělání Zdroj: European Commission, 2003.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj 12. září 2016 Ostrava 117D815 - Podpora obnovy a rozvoje venkova.
FINANČNÍ ZABEZPEČENÍ PODMÍNEK PRO ČINNOST ASISTENTŮ PEDAGOGA.
Administrativní členění ČR VY_32_Inovace_17KR-1 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
Porada ředitelů škol a školských zařízení Mgr. Ivana Přichystalová zástupkyně ředitelky Jihomoravského inspektorátu ČŠI Brno, 26. a 27. srpna 2015.
VY_32_ INOVACE_ 13_ VLASTIVĚDA 4 Základní škola a Mateřská škola, Potštejn, okres Rychnov nad Kněžnou VÝZNAMNÁ MĚSTA Autor: Mgr.Renata Viktorinová.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
ČESKÁ REPUBLIKA I. Česká republika - mapa STÁTNÍ SYMBOLY Velký státní znakMalý státní znak.
Rozpis rozpočtu a normativy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. června 2011 Monika Čermáková.
Program podpory inovačních podnikatelských inkubátorů.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Migrační tendence v Moravskoslezském kraji Ing. Jaromír Kartous oddělení regionálních analýz a informačních služeb Ostrava.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 Ing. Michaela Stříbrná.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
Název školy, adresa: Základní škola a mateřská škola Kamenný Přívoz,
Rozvoj žákovských kompetencí pro 21. století
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Národní program podpory cestovního ruchu
Tisková konference.
Výzva OP VVV 02_16_034 Implementace krajských akčních plánů I.
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
Činnost služby dopravní policie za I. až III. čtvrtletí roku 2010 plk
STÁŘÍ A VÝVOJ STÁRNUTÍ POPULACE V ČESKÉ REPUBLICE A JEJÍCH KRAJÍCH
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Vlastějovice, okres Kutná Hora AUTOR: Mgr. Olga Sýsová NÁZEV: VY 32 INOVACE 01 ČLOVĚK A JEHO SVĚT-Vlastivěda.
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v Kraji Vysočina
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Obsah veřejných rozpočtů I
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: praktický lékař pro dospělé 2007–2016 NZIS REPORT č. K/17 (08/2017)
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: domácí zdravotní péče 2007–2016 NZIS REPORT č. K/31 (08/2017)
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: pneumologie a ftizeologie 2007–2016 NZIS REPORT č. K/6 (08/2017)
Název školy Základní škola a mateřská škola, Jetřichov, okres Náchod
Výsledky šetření ÚZIS k nedostatku sester
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: hemodialyzační středisko (HDS) 2007–2016 NZIS REPORT č. K/28 (08/2017)
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Šárka Jurášová Škola
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: praktický lékař pro děti a dorost 2007–2016 NZIS REPORT č. K/18 (08/2017)
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: nukleární medicína 2007–2016 NZIS REPORT č. K/23 (08/2017)
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Informace o změnách metodiky dotačního řízení Konference primární prevence rizikového chování Praha, Matouš Korbel.
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: ortopedická protetika 2007–2016 NZIS REPORT č. K/20 (08/2017)
Název školy: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
OP Meziregionální spolupráce
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
Hlavní kapitanát vodních skautů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
ZDRAVOTNICTVÍ ČR: Stručný přehled činnosti oboru: anesteziologie a intenzivní medicína 2007–2016 NZIS REPORT č. K/10 (08/2017)
VII. krajská konference prevence kriminality a rizikového chování
ÚVODEM… PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ ZŘIZOVANÝCH LIBERECKÝM KRAJEM 12. prosince 2018 I Liberec.
Realizace projektu na 7. základní škole a mateřské škole Plzeň
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
JIHOMORAVSKÝ KRAJ - ROZLOHA
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2019
Aktuální informace z Evropských strukturálních a investičních fondů
Transkript prezentace:

OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA ZÁKLADNÍCH ŠKOLÁCH I 25. srpna 2011

ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY  OBJEM: Kč  ČÁSTKA PRO ŠKOLU: Kč + ( POČET ŽÁKŮ * Kč )  DATUM ZAHÁJENÍ:  DATUM UKONČENÍ:

ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY I/1Individualizace výuky pro zvýšení efektivity rozvoje čtenářské a informační gramotnosti žáků základních škol I/2Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti I/3Vzdělávání pedagogických pracovníků ve formách a metodách výuky směřujících k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti žáků základních škol a k individualizaci výuky v této oblasti II/1Individualizace výuky cizích jazyků II/2Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji výuky cizích jazyků II/3Metodický kurz pro učitele cizích jazyků II/4Roční jazykové kurzy pro učitele cizích jazyků v ČR II/5Jazykové kurzy pro učitele cizích jazyků v zahraničí III/1Individualizace výuky prostřednictvím digitálních technologií III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT III/3Vzdělávání pedagogických pracovníků pro oblast digitálních technologií IV/1Individualizace výuky pro zvýšení efektivity rozvoje matematické gramotnosti žáků základních škol IV/2Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základních škol IV/3Vzdělávání pedagogických pracovníků ve formách a metodách výuky směřujících k rozvoji matematické gramotnosti žáků základních škol a k individualizaci výuky v této oblasti V/1Individualizace výuky pro zvýšení efektivity rozvoje přírodovědné gramotnosti žáků základních škol a pro posilování empirických činností žáků ve výuce přírodovědných předmětů V/2Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd V/3Vzdělávání pedagogických pracovníků ve formách a metodách výuky směřujících k rozvoji přírodovědné gramotnosti žáků základních škol a k individualizaci výuky v této oblasti VI/2Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji finanční gramotnosti VI/3Vzdělávání pedagogických pracovníků ve formách a metodách výuky směřujících k rozvoji finanční gramotnosti žáků základních škol VII/1Prevence rizikového chování VII/2Zapojení asistenta pedagoga do inkluzívního procesu vzdělávání žáků se SVP VII/3Zapojení speciálního pedagoga nebo školního psychologa do inkluzívního procesu vzdělávání žáků se SVP

ŠABLONY PRO ZÁKLADNÍ ŠKOLY JEDNOTLIVÉ FÁZE ADMINISTRACE ( )PROJEKTYFINANCE Projekty založené v Benefit Projekty finalizované v Benefit7 včetně předaných3 459 Projekty předložené a fyzicky přijaté na O CERA Projekty předložené VŘ sekce IV. ke schválení Projekty schválené VŘ Projekty po Předběžné řídící kontrole Zaslaná Rozhodnutí Akceptovaná Rozhodnutí Zaslané zálohy k projektům z 0 CERA Zaslané zálohy k projektům ze sekce IV Prostředky odepsané z účtu MŠMT- odeslané školám

ŠABLONY V KRAJÍCH KRAJPOČET ZŠ V KRAJIPOČET PROJEKTŮ% Ústecký ,59% Karlovarský ,17% Královéhradecký ,88% Pardubický ,41% Liberecký ,91% Jihomoravský ,58% Středočeský ,21% Olomoucký ,06% Moravskoslezský ,56% Jihočeský ,11% Zlínský ,56% Plzeňský ,53% Vysočina ,82% celkem ,00%

TÉMATA ŠABLON

OBLASTI ŠABLON

ŠABLONY V LIBERECKÉM KRAJI STAV PROJEKTUPOČET PROJEKTŮPROSTŘEDKY Projekt v realizaci Projekt s vydaným Rozhodnutím Projekt doporučen / schválen Žádost o podporu splnila podmínky přijatelnosti Vráceno k přepracování do BENEFIT Dosud nepředložena žádost17 celkem

ŠKOLY, KTERÉ (DOSUD) NEPODALY* ŽÁDOST Česká Lípa Základní škola a Mateřská škola Zahrádky, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Základní škola, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Jablonec nad Nisou Základní škola Jablonec nad Nisou - Mšeno, Mozartova 24, příspěvková organizace Základní škola Jablonec nad Nisou - Rýnovice, Pod Vodárnou 10, příspěvková organizace Základní škola Jablonec nad Nisou, Pivovarská 15, příspěvková organizace Základní škola, Lučany nad Nisou, okres Jablonec nad Nisou, příspěvková organizace Jilemnice Základní škola a Mateřská škola Roztoky u Jilemnice Liberec Základní škola, Liberec, Dobiášova 851/5, příspěvková organizace Semily Základní škola a Mateřská škola Chuchelna, okres Semily Základní škola a mateřská škola Nová Ves nad Popelkou Turnov Základní škola a Mateřská škola Všeň Základní škola Ohrazenice, okres Semily - příspěvková organizace * - podle dostupných údajů k

Leoš Křeček oddělení projektů ve vzdělávání odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského úřadu Libereckého kraje I I I