Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Cílené rozvíjení čtenářské gramotnosti ve výuce na 2. stupni ZŠ
Letní škola ve Frankfurtu nad Mohanem. Podmínky účasti  Studium v prezenční formě na PdF UP (nejlépe studijní program společenské vědy v kombinaci s.
ECVET v Programu celoživotního učení
Problémy spojené se zaváděním CLIL do škol:
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
PROČ PROJEKT VZNIKL? Projekt reaguje na: zvyšující se požadavky znalostní společnosti rostoucí nároky na pedagogické pracovníky(PP) na posílení kompetencí.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
Didaktické prostředky
Stipendijní informační portál - Business Strategie.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_219.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY Semestrální projekt 2013/2014 Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
Distanční vzdělávání v ČR, současnost a budoucnost II. národní konference Jindřichův Hradec
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Motivační dopis zadání
Kurz IT Essentials na DFJP UPCE Ivan Panuška. IT Essentials: PC Hardware and Software Version 4.0  kurz nabízí úvod do odvětví IT  seznámení interaktivní.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
Ostrava 30. září 2002 ECDL pro učitele Libor Koníček Přírodovědecká fakulta Ostravská univerzita.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
INFORMAČNÍ SYSTÉMY CVIČENÍ: Semestrální projekt Podmínky udělení zápočtu Ing. Roman Danel, Ph.D. Institut ekonomiky a systémů řízení.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy (NAEP) Tomáš Bort,
Zahraniční odborné stáže jako nástroj k implementaci ECVET Setkání zástupců škol a podniků působících v oblasti chemického průmyslu Praha
Marketing v EU Ing. Alena Klapalová č.d.634.
Personální plán pro podnikatelský plán
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Praxe v EU Claudia Mónica Gutiérrez. Výběrové řízení 1. kolo – přihláška k dispozici online na stránkách školy (130 studentů) 2.kolo – výběr z cca 60.
ODBOR ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Bc. Tomáš Lády  program Evropské unie pro podporu:  mobility jednotlivců na všech úrovních  strategických partnerství mezi.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Odborná praxe Anglie 2015 Portsmouth Samková Petra.
Lektor: Ing. Ludmila Brestičová Vítejte na dnešní přednášce.
Ředitel - manažer učící se organizace KA3. Účastníci 6 ředitelů ZŠ a SŠ v Kraji Vysočina.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Studentská mobilita LS 2014/2015 v rámci dotace z grantu Norských fondů CZ07/MSNG/MOPNG01.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Cesta k uplatnění na trhu práce
Odborná Praxe Portsmouth
Vojtěch Plíva Portsmouth
Birmingham 16. dubna 2016 – 14. května CZ01-KA
Kateřina Kynčlová Praxe Anglie - Portsmouth –
CZ01-KA dubna – 14. května 2016 Ilona Bartášková
Šablony OP VVV a podpora nadání
Veronika Hrubá Velká Británie, Birmingham-Solihull,
Didaktické prostředky
Odborná stáž -Portsmouth
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Rozvoj výuky cizích jazyků
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Michaela Niklová Portsmouth
Stipendijní politika na ESF MU - přehled a strategie
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Projekt ERASMUS
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Informační schůzka k programu
Transkript prezentace:

Cíle programu – profesní a osobní rozvoj Zvýšit kvalitu kvalifikací a dovedností. Zlepšení jazykových kompetencí. Seznámení se zahraničními metodami práce a inovativními postupy. Získání kosmopolitního pohledu na svět.

Prostředky Určeny na stipendia více než 4 milionů osob za účelem studia a odborné přípravy. Naše škola může vyslat během dvou let 30 studentů, z toho: - 12 studentů oboru OA - 6 studentů oboru IT - 12 studentů pedagogických oborů

V rámci projektu nabízíme: Odborné stáže v podnicích v délce 14 dní. Zdarma cestu, ubytování, stravu. Lokalita Londýn. Termín druhého běhu říjen 2016

Výběr účastníků projektu Požadovaný věk 17 let a více Kritéria výběru: 1 kolo – motivační dopis v ČJ a AJ (maximální počet bodů 10) - hodnotí se: stupeň motivace, gramatická správnost, celková úroveň (pokročilost) písemného projevu Maximální rozsah – dvě A4. Odevzdat do kolo – studijní výsledky (maximální počet bodů 5) - hodnotí se: poslední výroční vysvědčení (bodování na stránkách školy, nástěnka)

Nerozhodný bodový výsledek + reprezentace školy na soutěžích souvisejících s odborným zaměřením -Žák se již účastnil v rámci školy zahraničního pobytu hrazeného školu či z grantových prostředků (Žáci, kteří se účastnili projektu Erasmus + znovu vyjet nemohou).

Vybraní účastníci Písemný test z AJ za účelem vyhodnocení úrovně jazykových znalostí – testy proběhnou online. Dle dosažené úrovně (B1, B2…) je studentům nabídnuto odpovídající pracovní místo. Výsledky jazykových testů nemohou již vybrané žáky vyloučit z účasti na programu !!!

Pracovní úkoly – zařazení Business Administration Práce s programy Word, Excel, Power-Point Vyřizování pošty a telefonátů Práce na recepci, organizace Užívání kancelářského vybavení Vyřizování požadavků zaměstnanců Domlouvání schůzek a porad atd.

Pracovní úkoly - zařazení Retail Obsluha a pomoc zákazníkům Práce na pokladně, vyřizování plateb Doplňování zboží Podávání informací o produktech Aranžování výloh Nabízení speciálních nabídek a karet

Pracovní úkoly - zařazení IT a Media Oprava zařízení Instalace nových zařízení Testování a správa vybavení Helpdesk IT podpora uživatelů Grafika Web design Vkládání dat

Pracovní úkoly - zařazení Childcare and Education Práce s profesionály, učiteli a asistenty Asistence při hlídání a rozvoji dětí Stínování zkušených učitelů Organizace aktivit pro děti Psaní každodenních reportů Vycházky s dětmi Pomoc s každodenními úkoly Učení novým pracovním metodám

Koordinátoři projektu Ing. Věra Freyová (obory Obchodní akademie a Informační technologie) Mgr. Olga Veselá (pedagogické obory)