(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM. § 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Advertisements

Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
DIAL – UP ISDN ADSL kabelová televize bezdrátové (WiFi) mobilní
Role MZ ČR v souvislosti s veřejnou podporou – financování investic ve zdravotnictví
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 14. dubna 2014.
Vzdělávací soustava ČR
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. dubna 2013.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Kam s nimi ? ♥. Celkem: 21 Dívek:11 Chlapců: 10 Nikča Bukajová -Střední odborná škola,příspěvková organizace Jablonecká 999, Liberec 4 -ŠITÍ ODĚVŮ.
Název vzdělávacího materiálu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblast Pracovní a trestní právo Datum vytvoření18.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Telefonování přes Internet
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 20. dubna 2015.
Ekonomika ve zdravotnictví Ze Sylabu: Předmět seznamuje studenty se systémem zdravotního pojištění, se seznamem výkonů a platnou legislativou pro úhrady.
Současná pravidla regulace hazardu na území obcí a připravované změny od roku 2016 Odbor 34 – Státní dozor nad sázkovými hrami a loteriemi Ostrava 9. 4.
Financování regionálního školství
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Vzdělání z hlediska teorie statků
PROVOZNÍ ONIV 2015 Pro rok 2015 byl rozpočet provozních ONIV stanoven ve výši tis. Kč Do příjmů rozpočtu kraje byl stanoven odvod z investičních.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji. DŮLEŽITÉ INFORMACE K EKONOMICKÉ STRÁNCE POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Magistrát města Mostu Radniční 1/ Most IČ: DIČ: CZ Seminář pro žadatele Dotační program 2016 úvod
Zkušenosti s uplatňováním principů veřejné podpory v Královéhradeckém kraji Systém řízení a financování sítě sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.
Obsah veřejných rozpočtů III 18. dubna 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 21.
FINANCOVÁNÍ SOCILÁNÍCH SLUŽEB V ROCE 2016 SPOLUÚČAST OBCÍ ORP NA FINANCOVÁNÍ.
Porušení rozpočtové kázně při čerpání dotací z rozpočtů územně samosprávných celku. Ing. Michal Obrusník.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 21. října 2011 Ing. Michaela Stříbrná.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 15. dubna 2015 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 6. dubna 2016 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
Dokumentace školy Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Liberec 12. prosince 2013 Mgr. Karel Bárta.
Rozvojový program MŠMT - Hodnocení žáků a škol podle výsledků v soutěžích v roce Excelence SŠ 2014 uzávěrka příjmu žádostí na adrese MŠMT: 26. října.
Rozpočet přímých NIV na rok 2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 26. srpna 2010 KÚ Liberec.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Metodická porada – Program prevence kriminality na rok Krajský úřad Libereckého kraje.
FN JESSICA v IOP Nástroj finančního inženýrství JESSICA Zvolená implementační struktura Řídící orgán IOP Holdingový fond – SFRB - instituce.
HOSPICOVÁ A PALIATIVNÍ PÉČE v Libereckém kraji CESTA K VÝSTAVBĚ KAMENNÉHO HOSPICE.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Rozpočet přímých NIV Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 9. prosince 2014 Liberec.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Výzva OP VVV 02_16_032 Budování kapacit pro rozvoj škol II.
Šablony pro SŠ a VOŠ I 14. prosince 2016 Ing. Iva Prokopová
Šablony pro SŠ a VOŠ I.
Novinky z IROP.
z Evropských strukturálních a investičních fondů – vazba na KAP LK
Obsah veřejných rozpočtů III
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Podpora polytechnického vzdělávání v rámci projektu NAKAP LK I
Spolupráce v rámci nového projektu NAKAP LK I
Mobilní ústředna pro Liberecký kraj
projekt NAKAP LK I 14. června 2018 Malevil Ing. Iva Prokopová
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 20. – 21. září 2018 Hejnice Ing.
Podpora implementace dětských skupin CZ /0.0/0.0/15_009/
ROZPOČET PŘÍMÝCH NEINVESTIČNÍCH VÝDAJŮ NA ROK 2018
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpis rozpočtu a normativy
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Obsah veřejných rozpočtů III
Transkript prezentace:

(NE)POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PŘÍSPĚVKOVÝM ORGANIZACÍM

§ 10a, odst. 1 dotací (se rozumí) peněžní prostředky poskytnuté z rozpočtu územního samosprávného celku … právnické nebo fyzické osobě na stanovený účel, s výjimkou příspěvku podle § 28 odst. 4 § 28, odst. 4 Zřizovatel poskytuje příspěvek na provoz své příspěvkové organizaci zpravidla v návaznosti na výkony nebo jiná kritéria jejích potřeb. Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech ÚSC

ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ BEZ ROZDÍLU ZŘIZOVATELE REALIZUJÍ AKTIVITY, KTERÉ KRAJ CHCE PROGRAMOVĚ / INDIVIDUÁLNĚ PODPOROVAT TO, CO LZE PODPOŘIT FORMOU DOTACE, LZE OBTÍŽNĚ ŘEŠIT „PROVOZNÍM PŘÍSPĚVKEM“ NA ZÁKLADĚ PLOŠNÝCH PRAVIDEL POSTUP POSKYTOVÁNÍ „PROVOZNÍCH PŘÍSPĚVKŮ“ BY MĚL VYCHÁZET Z OBECNÝCH ZÁSAD POSKYTOVÁNÍ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ STAV, V NĚMŽ BY KRAJ PODPOROVAL JEN AKTIVITY JINÝCH ŠKOL, NAMÍSTO OBDOBNÉ PODPORY ŠKOL SVÝCH, BY NEBYL SPRÁVNÝ

PROGRAMOVÉ DOTACE PŘÍSPĚVKY NA PROVOZ ÚČELOVOST, TRANSPARENTNOST, „VÝJIMEČNOST“

„PODPORA AKTIVIT PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍ“ FORMULÁŘE + PRAVIDLA UZÁVĚRKY „PROGRAM“ S INTERNÍ VÝZVOU NÁVRH ŘEŠENÍ HODNOCENÍ VÝBOREM V, V a Z URČOVACÍ DOPIS (NE SMLOUVA) BEZ NUTNOSTI SPOLUÚČASTI RYCHLEJŠÍ BYROKRACIE

OKRUH PODPOROVANÝCH TÉMAT VÝŠE PODPORY K DISKUSI…

POJIŠTĚNÍ … PRVNÍ ODBOČKA …

POJIŠTĚNÍ NA ZÁKLADĚ RÁMCOVÉ SMLOUVY VÝBĚR NOVÉHO POJISTITELE OD ROKU 2017 ZLEVNĚNÍ SLUŽEB SDÍLENÍ RIZIK SJEDNOCENÍ POJIŠTĚNÍ

INDIVIDUÁLNĚ POJIŠTĚNÉ ŠKOLY (OSTATNÍ P.O. = 0)  Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16, příspěvková organizace  Gymnázium F. X. Šaldy, Liberec 11, Partyzánská 530, příspěvková organizace  Gymnázium, Frýdlant, Mládeže 884, příspěvková organizace  Gymnázium, Turnov, Jana Palacha 804, příspěvková organizace  Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425/27, příspěvková organizace  Obchodní akademie, Česká Lípa, náměstí Osvobození 422, příspěvková organizace  Vyšší odborná škola mezinárodního obchodu a Obchodní akademie, Jablonec nad Nisou, Horní náměstí 15, příspěvková organizace  Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Liberec, Šamánkova 500/8, příspěvková organizace  Obchodní akademie, Hotelová škola a Střední odborná škola, Turnov, Zborovská 519, příspěvková organizace  Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a Vyšší odborná škola, Liberec 1, Masarykova 3, příspěvková organizace  Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou, Dr. Farského 300, příspěvková organizace (povinné ručení)  Střední odborná škola, Liberec, Jablonecká 999, příspěvková organizace  Základní škola, Tanvald, Údolí Kamenice 238, příspěvková organizace  Základní škola, Nové Město pod Smrkem, Textilanská 661, příspěvková organizace

PŘESMĚROVÁNÍ PEVNÝCH LINEK … DRUHÁ ODBOČKA …

PŘESMĚROVÁNÍ PEVNÝCH LINEK PEVNÁ KONTAKTNÍ ČÍSLA  Pro kontakt s okolím máte pevná telefonní čísla.  Reprezentují vaši organizaci, kdokoli vás chce zkontaktovat, netápe a rychle si je zapamatuje.  I když jde o číslo na pevnou linku, volání můžete bez problémů přijímat i na mobilech bez nutnosti mít fyzicky pevný telefon a stole a bez toho aniž by volající cokoliv poznal. JEDNODUCHÉ NASTAVENÍ A OVLÁDÁNÍ Zprovoznění služby je velmi snadné. Službu kdykoli pohodlně ovládáte v OneNet samoobsluze Někdy je třeba přijímání hovorů pozastavit a poté je opět obnovit. Můžete to udělat přímo ve svém mobilu pomocí OneNet mobilní samoobsluhy

PŘESMĚROVÁNÍ PEVNÝCH LINEK CENOVÉ PODMÍNKY Měsíční platba za uživatele Přesměrování pevné linky na mobilní telefon 1,00 Kč bez DPH REALIZACE Pro realizaci přesměrování pevných linek je třeba ové zaslání seznamu pevných telefonních čísel v kombinaci s mobilním číslem, na které bude pevné číslo směrováno (vždy dvojice pevné číslo a mobilní číslo). V případě potřeby lze zřídit i nové mobilní číslo, na které bude pevné číslo směrováno Dále je třeba zaslání poslední faktury za všechny pevné linky, které si budete přát převést do naší sítě.

PŘESMĚROVÁNÍ PEVNÝCH LINEK Hovory v případě přesměrování pevné linky na mobilní telefon nelze přepojovat.

PROSTOR PRO DOTAZY LEOŠ KŘEČEK I